31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: 31.Αλέξανδρος Πασχαλάκης

Δημοσίευση από pilotos »

pilotos έγραψε:Έβγαλε το άβγαλτο και μπορεί να κάνει γκέλα μόνος του.
Συγκέντρωση κι ηρεμία, δείχνεις ανίκητος!!!

SM-G965F
2 Αυγούστου...

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

pilotos έγραψε:
Mao_Mao έγραψε:Αν το θέτεις ετσι ναι αλλα νομίζω εστίασε περισσότερο στο οτι όντως πήρε περιεργη τροχιά η μπαλα οχι στο οτι φταίει πχ ο κρεσπο.
Αλλα οντως είναι πιο πρέπον να πάρεις την ευθυνη πάνω σου και ας φταίει ο αερας η μια κοντρα
Δεν το θέτω εγώ, αυτός έθεσε εαυτόν εκτός ευθύνης
Λες και θα κρεμούσε κανένας...
Αυτό δείχνει ή μη εμπιστοσύνη σε δυνατότητες, ή... Άσε μην πω καλύτερα

SM-G965F
Μετά και τις σημερινές σου δηλώσεις...
Άι τράβα αγόρι μου, μυαλό ντιπ.

Άνδρας χωρίς @@

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Luigi Vampa έγραψε:Πολυ κακή στιγμή, συμβαίνουν αυτά αλλά νομίζω είναι ώρα να πάρει κάποια ματς ο Ρευ
Με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη παίζουμε. Ρε πως τα φέρνει η μοίρα για τον Rey
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

pilotos έγραψε:
pilotos έγραψε:
Mao_Mao έγραψε:Αν το θέτεις ετσι ναι αλλα νομίζω εστίασε περισσότερο στο οτι όντως πήρε περιεργη τροχιά η μπαλα οχι στο οτι φταίει πχ ο κρεσπο.
Αλλα οντως είναι πιο πρέπον να πάρεις την ευθυνη πάνω σου και ας φταίει ο αερας η μια κοντρα
Δεν το θέτω εγώ, αυτός έθεσε εαυτόν εκτός ευθύνης

SM-G965F

Άνδρας χωρίς @@

SM-G965F
;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Η στενοχώρια μας είναι τόσο μεγάλη που ψάχνουμε παίκτες να ρίξουμε το φταίξιμο, μπας και ξελαφρώσουμε. Έκανε ένα μεγάλο λάθος, πάει και τελείωσε.
Με την Spartac απέκρουσε πέναλτυ και κράτησε τη νίκη, όπως και στη Λισσαβώνα.
Κάποιοι περιμένουν μάλλον την ευκαιρία να μηδενίσουν τους παίκτες μας.
+ 1926... :pano:

Αν γινόταν και λίγο πιο σοφός στις δηλώσεις του, προσωπικά θα το έβλεπα πολύ θετικά γι αυτόν...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

navigator11 έγραψε:
pilotos έγραψε:
pilotos έγραψε:Δεν το θέτω εγώ, αυτός έθεσε εαυτόν εκτός ευθύνης

SM-G965F

Άνδρας χωρίς @@

SM-G965F
;;;
Σήμερα όλοι έκαναν λάθη και είμαστε μια οικογένεια, σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά και πάμε παρακάτω.
Και τα είπε αυτά μετά τη λήξη του αγώνα σχεδόν γελώντας........
Αυτά.
Βγάλε συμπέρασμα....
Για μένα ο άνθρωπος αυτός έχει iq ραδικιού, τέλος.
Σαν άνθρωπο τον κρίνω, όχι ως τερματοφύλακα

SM-G965F
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Επίσης επειδή κάποιοι εδώ λέγατε για τις εξόδους των τερματοφυλάκων, πείτε μου αν έχει κάνει ποτέ μια έξοδο και να πιάσει την μπάλα.
Ελάχιστες κι αυτές διώχνει μόνο με γροθιές στο κέντρο.....
Τεσπά ότι πει ο Ραζβαν,ο Ρέι δεν γνωρίζω αν είναι εντάξει ψυχολογικά για τους γνωστούς λόγους.

SM-G965F
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε πατε καλα??? Φταιω για το λαθος ειπε ξεκαθαρα
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εντάξει, έκανε το πλέον κομβικό λάθος. Στη φάση αυτή και στη μη ισοφάριση του Μάτος κατάλαβε και ο τελευταίος ότι δε γυρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ας μη στοχοποιηθεί όμως και αυτός. Δεν την μπορώ την αχαριστία. Οκ, δε λέω ότι την ώρα του αγώνα δεν τρελάθηκα με το αδιανόητο λάθος του. Κρίνω ωστόσο πολύ σημαντικότερο να διατηρηθεί στην ομάδα η μεγαλύτερη δυνατή ηρεμία. Ξενέρα και σκάσιμο και στενοχώρια και θυμός και όλα αλλά η χρονιά μόλις ξεκίνησε. Και αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ μας χρειάζεται τώρα πιο πωρωμένους και θετικούς σε σχέση με πριν.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 έγραψε:Ρε πατε καλα??? Φταιω για το λαθος ειπε ξεκαθαρα
Δεν άκουσα να λέει αυτό που λες..

Και επειδή το βρήκα γραμμένο πάρτο

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι όλοι. Έχουμε πει ότι όπως είμαστε ενωμένοι στα εύκολα έτσι πρέπει και στα δύσκολα. Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ποδοσφαιριστές θα γίνουν και λάθη. Έγιναν σε αυτό το παιχνίδι…»

SM-G965F
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Δεν θα σταθω στο λαθος, θα σταθω στο οτι ποτε δεν μπλοκαρει την μπαλα στις σεντρες του αντιπαλου, γροθια και βλεπουμε. Ισως ειναι εντολη απ'τον λουτσεσκου, αλλα σε μια φαση 3 φορες την εδιωξε και πηγε πανω σε αντιπαλο την στιγμη που περιμενα απλα να την μπλοκαρει. Ενα παιχνιδι στον παγκο καλο θα του κανει, λιγο να σκεφτει τι κανει λαθος να το δουλεψει
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

pilotos έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ρε πατε καλα??? Φταιω για το λαθος ειπε ξεκαθαρα
Δεν άκουσα να λέει αυτό που λες..

Και επειδή το βρήκα γραμμένο πάρτο

«Είμαστε λίγο απογοητευμένοι όλοι. Έχουμε πει ότι όπως είμαστε ενωμένοι στα εύκολα έτσι πρέπει και στα δύσκολα. Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ποδοσφαιριστές θα γίνουν και λάθη. Έγιναν σε αυτό το παιχνίδι…»

SM-G965F
"Προσπάθησα να σώσω την μπάλα να μην βγει κόρνερ και έγινε αυτό που έγινε. Μετά το πρώτο λάθος μου είχε ξεκάθαρο πλεονέκτημα ο αντίπαλος και έπρεπε να αντιδράσω.

Είμαστε απογοητευμένοι. Οπως είμαστε μαζί στα εύκολα, έτσι είμαστε και στα δύσκολα. Εγώ έρχομαι να κάνω δηλώσεις στις νίκες, έτσι όφειλα να είμαι εδώ και στην ήττα. Εκανα ένα λάθος, δυστυχώς...

Στόχος μας ήταν οι όμιλοι δεν το κρύβουμε. Αποτύχαμε σε αυτό. Θα μπορούσαμε να κάνουμε ακόμα και το 2-0 στη φάση του Λημνιού, αλλά... Αυτή είναι η άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου. Είμαστε λυπημένοι. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Είμαστε οικογένεια και στηρίζουμε όποιον κάνει λάθος.

Ο κόσμος ήταν μοναδικός από το ζέσταμα δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε. Δεν σταμάτησαν λεπτό να φωνάζουν".

Μαλλον καποιοι διαβαζετε οτι θελετε να διαβασετε για να βρειτε εξιλαστηριο θυμα. Κι εγω τον θεωρω ΥΠΕΥΘΥΝΟ του αποκλεισμου αλλα δε θα παραποιησω δηλωσεις για αν το χειροτερεψω. Και διαβαζω οτι τωρα ειναι ωρα του ρει, μαλλον δεν εχετε ιδεα απο ψυχολογια. Αν τον παει στον παγκο αυτη τη στιγμη, ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Τωρα πρεπει να δειξει οτι τον εμπιστευεται
berry

Δημοσίευση από berry »

Αλεξανδρε χρονια πολλα να χαιρεσαι τη γιορτη σου! Κ μη μασας. Αλλωστε ξερεις να γυριζεις τις δυσκολιες στην καριερα σου. Ενα λαθος οσο βαρυ κ να ναι δε θα επισκιασει τις τρομερες εμφανισεις που εχεις κανει κατω απ τα δοκαρια μας!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

berry έγραψε:Αλεξανδρε χρονια πολλα να χαιρεσαι τη γιορτη σου! Κ μη μασας. Αλλωστε ξερεις να γυριζεις τις δυσκολιες στην καριερα σου. Ενα λαθος οσο βαρυ κ να ναι δε θα επισκιασει τις τρομερες εμφανισεις που εχεις κανει κατω απ τα δοκαρια μας!
ΤΟ ΑΥΤΟ
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

Τραγικός χτες..
Λάθος διπλό που στοίχισε πρόκριση.
Κι επειδή το λάθος το ίδιο ξανάγινε, λίγο παραπάνω συγκέντρωση.. το δις εξαμαρτείν Αλέξανδρε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”