Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
- Παλαιολόγος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII
γκολ με σουτ απο τον πιο ποιοτικο παιχτη του ολυμπιακου,το ειχα γραψει απο το πρωτο ματς που τον ειχα δει το καλοκαιρι
και παντοτε μου προκαλουσε καταπληξη οταν εβλεπα την αρνητικη κριτικη που του γινοταν απο κοσμο,δημοσιογραφους κ.λπ
χθες μαλιστα τον βλεπαν καποιοι ακομα και εκτος αποστολης!
και παντοτε μου προκαλουσε καταπληξη οταν εβλεπα την αρνητικη κριτικη που του γινοταν απο κοσμο,δημοσιογραφους κ.λπ
χθες μαλιστα τον βλεπαν καποιοι ακομα και εκτος αποστολης!
- Παλαιολόγος
δυο φασεις απο σουτ ο ολυμπιακος σε ολο το ματς ,τραγικος
ο ΠΑΣ ομως καμια(!)
η διαιτησια τωρα,ενα σουτ του ιρανου που πιθανοτατα περασε την γραμμη,αλλα δεν μετρησε το γκολ
αλλά και δυο πατηματα σε παιχτες του ΠΑΣ μονο μια κιτρινη αν δεν κανω λαθος(!)
αρκετα μικροσφυριγματα μετα τον μη καταλογισμο του γκολ που διναν φασεις στον Ολυμπιακο
χερι παιχτη του ολυμπιακου δεν δινει κιτρινη(δεν υπαρχει πια ο κανονισμος εκουσιο χερι κιτρινη;)
δεν εκανε κατι το τρομερο,αλλα δεν μου αρεσει ο διαιτητης να ακουει τα α και ου απο τους οπαδους στην κερκιδα και να επηρεαζεται.
ο ΠΑΣ ομως καμια(!)
η διαιτησια τωρα,ενα σουτ του ιρανου που πιθανοτατα περασε την γραμμη,αλλα δεν μετρησε το γκολ
αλλά και δυο πατηματα σε παιχτες του ΠΑΣ μονο μια κιτρινη αν δεν κανω λαθος(!)
αρκετα μικροσφυριγματα μετα τον μη καταλογισμο του γκολ που διναν φασεις στον Ολυμπιακο
χερι παιχτη του ολυμπιακου δεν δινει κιτρινη(δεν υπαρχει πια ο κανονισμος εκουσιο χερι κιτρινη;)
δεν εκανε κατι το τρομερο,αλλα δεν μου αρεσει ο διαιτητης να ακουει τα α και ου απο τους οπαδους στην κερκιδα και να επηρεαζεται.
Άμα ακούει α ου και επηρρεαζεται τον θέλω στην Τουμπα με τον γκέυ... 

SplashBro22 έγραψε:εγώ δεν το έχω γράψει ποτέ αλλά αν το έγραφα θα ήταν αποκλειστικά σχετιζόμενο με την εικόνα του ΠΑΟΚ δηλαδή το αν ή όχι παρουσιάζει την εικόνα που θέλω να βλέπω σαν αρρωστάκι.desperando έγραψε: Όχι βέβαια δεν πρέπει να είναι αντίστοιχη με των άλλων, αλλά όταν γράφεις ότι δεν αξίζει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, τοτε έχεις στο μυαλό σου κάποιον που το αξίζει περισσότερο.
Ποια ομάδα παίζει καλύτερα και το αξίζει περισσότερο?
εσυ καλα τα γραφεις, απλα καποιοι ζουνε σε μια δικια τους εικονικη πραγματικοτητα, και προσπαθουν να πεισουν και τους υπολοιπους να κανουν το ιδιο.
Αλλα βλεπεις τις περισσοτερες φορες δεν πιανει .....
- john4serres
Βασικός ο 17χρονος Μελιόπουλος στο Ξάνθη-Βάζελος.
Λογικά στην θέση του αμυντικού χαφ.
Λογικά στην θέση του αμυντικού χαφ.
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ στο μυαλό όλων μας θέλουμε να παίζει συναρπαστικό γρήγορο ποδόσφαιρο κυρίως με κάθετες πάσες αλλά και παράλληλες «ξυραφιές» Άλλωστε το βλέπουμε στην Λίβερπούν την Μαντσεστερ Σιτι την Μπαρτσελόνα γιατί να μην το δούμε και στον ΠΑΟΚ μας.
Ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικά αυτό που πρέπει να βγάλει είναι η ορμή και το πάθος όλα τα άλλα μια χαρά τα κάνει γαι την ποιότητα των παικτών που διαθέτει και ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ γιατί απλά οι αντίπαλοι του είναι κατα την γνωμη μου σε χειρότερη μοίρα η αεκ εάν δεν ενισχυθεί αρκετα δεν βγάζει χρονιά και εάν ενισχυθεί αρκετα μπορεί να χάσει αυτήν την χημία που βγάζει ώς τώρα. Ο γαύρος θα κάνει και αυτός τις γκέλες του και αυτές είναι σιγουρο πως θα είναι μιά 6 βαθών όπως αυτή της τούμπας.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΪΟ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
Ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικά αυτό που πρέπει να βγάλει είναι η ορμή και το πάθος όλα τα άλλα μια χαρά τα κάνει γαι την ποιότητα των παικτών που διαθέτει και ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ γιατί απλά οι αντίπαλοι του είναι κατα την γνωμη μου σε χειρότερη μοίρα η αεκ εάν δεν ενισχυθεί αρκετα δεν βγάζει χρονιά και εάν ενισχυθεί αρκετα μπορεί να χάσει αυτήν την χημία που βγάζει ώς τώρα. Ο γαύρος θα κάνει και αυτός τις γκέλες του και αυτές είναι σιγουρο πως θα είναι μιά 6 βαθών όπως αυτή της τούμπας.
- ΑποστόληςΑ
Γκέλαρε ο Αστέρας: 0-0 με Παναιτωλικό στην Τρίπολη, ενώ μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΛ με 0-2 μέσα στη Λαμία. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε ΑΕΛ - γαύρος.
Ο βάζελος κόντρα στην εκτίμησή μου προηγείται στην Ξάνθη.
Ο βάζελος κόντρα στην εκτίμησή μου προηγείται στην Ξάνθη.
Πραγματικά πολύ "ανταγωνιστικό" φέτος το Πρωτάθλημα....Κάτι τέτοια αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν... 

Κανεις δε ζητησε κατι τετοιο. Το οτι θελουμε να μην πονανε τα ματια μας με πλατανιαδες δε σημαινει οτι θελουμε να παιζει ποδοσφαιρο επιπεδου σιτι..NIKOS_PAOK04 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ στο μυαλό όλων μας θέλουμε να παίζει συναρπαστικό γρήγορο ποδόσφαιρο κυρίως με κάθετες πάσες αλλά και παράλληλες «ξυραφιές» Άλλωστε το βλέπουμε στην Λίβερπούν την Μαντσεστερ Σιτι την Μπαρτσελόνα γιατί να μην το δούμε και στον ΠΑΟΚ μας.
- ΑποστόληςΑ
Μαρινάκης για 3 χρόνια sdna.
Πολλά νεύρα ρε Βαγγέλη. Στριμωγμένος;Διαβάζετε το SDNA;
«Εγώ όχι, αλλά το διαβάζουν οι άνθρωποι που ασχολούνται με την επικοινωνία και οι δικηγόροι μου για να καταθέτουν μηνύσεις και αγωγές αφού καθημερινά με συκοφαντεί, άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξης του».
Τι σας αρέσει στο SDNA;
«Μου αρέσει που είναι πολύ επίμονοι οι άνθρωποι του και προσφέρουν καλές υπηρεσίες στα αφεντικά τους. Γράφοντας πάντα, όπως τους έχουν ζητήσει, ψέμματα και κείμενα λάσπης εναντίον μου και εναντίον του Ολυμπιακού, χωρίς κανένα στοιχείο χωρίς κανένα πραγματικό ρεπορτάζ. Η επιμονή τους και η αφοσίωση τους στα αφεντικά τους με συγκινεί».
Τι σας χαλάει στο SDNA;
«Δε με χαλάει τίποτα. Πλέον μετά απο τόσο καιρό απλά γελάμε με το SDNA και διασκεδάζουμε με αυτή την ιστοσελίδα που είναι ό,τι πιο γελοίο, χυδαίο και εμετικό υπάρχει στον ηλεκτρονικό Τύπο. Και η ευχή μου είναι να είμαι καλά για να συνεχίσετε να βγάζετε το μεροκάματο σας τα δύσκολα χρόνια που έρχονται εκτελώντας συμβόλαια εναντίον μου».
καλα το διαβασα και εγω,στην αρχη νομιζα ηταν αρθρο του Αυλακιωτη. Κοιτα ομως που η σατυρα γινεται πραγματικοτητα
Τηρουμένων των αναλογιών, δηλαδή του δύσκολου προγράμματος, τής άδειας Τούμπας (που ναι μεν δεν κόστισε βαθμούς εντός αλλά κόστισε βαθμούς εκτός - ο νοών νοείτο) και των δύο άδικων αποτελεσμάτων με το ποκ, νομίζω οτι είμαστε καλά αυτή τη στιγμή. Αν είχα δει και κάποια καλύτερη βελτίωση τής ομάδας θα μας θεωρούσα και φαβορί για το πρωτάθλημα.