Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Από το τίποτα ή τις χημείες με Κάτσε-Τσίμιροτ-Σάκοφ εξάρια όταν λείπει ο Κάνιας, αυτός ο Ρουμάνος που είναι ελεύθερος μια χαρά είναι.
32 ετών με εμπειρία 390 αγώνες στην καριέρα του.
32 ετών με εμπειρία 390 αγώνες στην καριέρα του.
Θεε μου τι διαβαζω ?mbison έγραψε:Ισης αξιας με Ελ Ζαρ ο Ελ Καντουρι. Δεν καταλαβαινω τον ντορο. Καλος παικτης αλλα οχι πρωτο βιολι.
Εν τω μεταξυ λυθηκε το συμβολαιο του Κλαους και δεν κουνιεται φυλλο.
Περιμενω ενισχυση και στο 9, εκτος του 6 και 5.
Με τιποτα δεν ικανοπουμαστε κριμα.
Φίλε, διαβάζεις μια γνώμη, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Στα βίντεο φαίνεται καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω αν θα μας ανεβάσει επίπεδο. Ελπίζω πως ναι. Είναι καλύτερος του Ελ Ζαρ, ωστόσο ηχηρή μεταγραφή δεν είναι.theo G4 έγραψε:Θεε μου τι διαβαζω ?mbison έγραψε:Ισης αξιας με Ελ Ζαρ ο Ελ Καντουρι. Δεν καταλαβαινω τον ντορο. Καλος παικτης αλλα οχι πρωτο βιολι.
Σαφέστατα και χρειαζόμαστε ενίσχυση και σε άλλες θέσεις με ποιοτικούς παίκτες. Τα "δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα" είναι κατα τη γνώμη μου είναι κοροϊδία.
Στο τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη διατήριση ενός Ελληνικού κορμού και την προσθήκη 3 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ξένων παικτών κατα προτίμηση απο Ν. Αμερική ή Ισπανοπορτογαλία που θα κάνανε τη διαφορά. Αντ΄αυτού αλλάξαμε 3 προπονητές, ανατινάξαμε για ακόμη ένα καλοκαίρι ολόκληρο το ρόστερ, γεμίσαμε τρύπες και τώρα ξαναχτίζουμε τα πάντα απο την αρχή μπαίνοντας αναγκαστικά σε ένα μεταβατικό στάδιο προσαρμογής για παίκτες και προπονητή. Ποιός ο λόγος?
Ευτύχως πήραμε πολύ καλό τερματοφύλακα!
Αν δεν είναι ηχηρή μεταγραφή ο ελ καντουρι ποιον θέλετε ;; ποιον νομίζετε μπορούμε να φέρουμε;;;;;
- sourmenetes
- Moderator
Ή τον τσαβες ή τον ινσουα
Το ξένο πάντα είναι πιο γλυκό
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το ξένο πάντα είναι πιο γλυκό
Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για να "διατηρησεις" ελληνικο κορμο φιλε πρωτα πρεπει να εχεις ελληνικο κορμο.Descartes έγραψε:Φίλε, διαβάζεις μια γνώμη, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Στα βίντεο φαίνεται καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω αν θα μας ανεβάσει επίπεδο. Ελπίζω πως ναι. Είναι καλύτερος του Ελ Ζαρ, ωστόσο ηχηρή μεταγραφή δεν είναι.theo G4 έγραψε:Θεε μου τι διαβαζω ?mbison έγραψε:Ισης αξιας με Ελ Ζαρ ο Ελ Καντουρι. Δεν καταλαβαινω τον ντορο. Καλος παικτης αλλα οχι πρωτο βιολι.
Σαφέστατα και χρειαζόμαστε ενίσχυση και σε άλλες θέσεις με ποιοτικούς παίκτες. Τα "δεν έρχονται καλοί παίκτες στην Ελλάδα" είναι κατα τη γνώμη μου είναι κοροϊδία.
Στο τέλος της σεζόν, ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν τη διατήριση ενός Ελληνικού κορμού και την προσθήκη 3 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ξένων παικτών κατα προτίμηση απο Ν. Αμερική ή Ισπανοπορτογαλία που θα κάνανε τη διαφορά. Αντ΄αυτού αλλάξαμε 3 προπονητές, ανατινάξαμε για ακόμη ένα καλοκαίρι ολόκληρο το ρόστερ, γεμίσαμε τρύπες και τώρα ξαναχτίζουμε τα πάντα απο την αρχή μπαίνοντας αναγκαστικά σε ένα μεταβατικό στάδιο προσαρμογής για παίκτες και προπονητή. Ποιός ο λόγος?
Σχετικά με τον τύπο επιθετικού που χρειαζόμασταν για να συμπληρώνει τον Πριγιοβιτς, πιστεύω οτι θα ήταν χρήσιμος κάποιος με τα χαρακτηριστικά του Ματέους που θέλαμε πέρσι. Κάποιον γρήγορο στη σκέψη και την κίνηση με ωραία τελειώματα. Κάποιον να μπορεί να παίξει μαζί ή ακόμη και πίσω απο τον Πρίγιοβιτς αλλά και ως αντικαταστάτης του όταν χρειάζεται.
Άλλες απόψεις επι του θέματος?
Δεν θα μπω σε ονοματολογία ούτε έχω ηχηρόμετρο. Ο Μπερμπάτοφ ήταν ηχηρή μεταγραφάρα. Άλλο αν ο άμπαλος προπονητής και η οπαδική αμπαλοσύνη μας τον έβγαλαν "άχρηστο". Το ίδιο και ο Γκαρσία με τον Κοντρέρας. Δεν θέλω να μιλήσω για αντιπάλους.
Άλλες απόψεις επι του θέματος?
Toν Μέσι.Demir έγραψε:Αν δεν είναι ηχηρή μεταγραφή ο ελ καντουρι ποιον θέλετε ;; ποιον νομίζετε μπορούμε να φέρουμε;;;;;
Δεν θα μπω σε ονοματολογία ούτε έχω ηχηρόμετρο. Ο Μπερμπάτοφ ήταν ηχηρή μεταγραφάρα. Άλλο αν ο άμπαλος προπονητής και η οπαδική αμπαλοσύνη μας τον έβγαλαν "άχρηστο". Το ίδιο και ο Γκαρσία με τον Κοντρέρας. Δεν θέλω να μιλήσω για αντιπάλους.
-
Ντάνιελ Τόρρες θα πάρουμε μέσα στο σκ θα ανακοινωθεί. Έτσι προβλεπω
- GiorgosAtha
Δεν την παλεύουμε μια...
El Kaggouri, Κολομπιάνος ΑΑ και 1 σεντρεμπακ.
Αν φύγουν Leovac, Τσίμι αντικατάσταση... τα υπόλοιπα καλό Γενάρη
Κερασάκι ο Vieri
ΥΣ. Για να έχεις ελληνικό κορμό θα πρέπει οι Έλληνες παίχτες να αξίζουν και να είναι επιπέδου πρωταθλητισμού.
El Kaggouri, Κολομπιάνος ΑΑ και 1 σεντρεμπακ.
Αν φύγουν Leovac, Τσίμι αντικατάσταση... τα υπόλοιπα καλό Γενάρη
Κερασάκι ο Vieri
ΥΣ. Για να έχεις ελληνικό κορμό θα πρέπει οι Έλληνες παίχτες να αξίζουν και να είναι επιπέδου πρωταθλητισμού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Τετ 23 Αύγ 2017, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μιση αληθεια ειναι οτι 'δεν ερχονται οι παιχτες'.Η αλλη μιση ειναι 'με τα λεφτα που τους δινουμε'.
Ολοκληρωμενα: 'Δεν ερχονται οι παιχτες,με τα λεφτα που τους δινουμε'
Ολοκληρωμενα: 'Δεν ερχονται οι παιχτες,με τα λεφτα που τους δινουμε'
Ποιος ηταν ο ελληνικος κορμος που ειχαμε και δεν το ξεραμε?Και τι τον κανει απαραιτητο?Με ελληνικο κορμο τοσα χρονια εισαι τριτοτεταρτοςDescartes έγραψε:Φίλε, διαβάζεις μια γνώμη, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο. Στα βίντεο φαίνεται καλός παίκτης, αλλά δεν ξέρω αν θα μας ανεβάσει επίπεδο. Ελπίζω πως ναι. Είναι καλύτερος του Ελ Ζαρ, ωστόσο ηχηρή μεταγραφή δεν είναι.theo G4 έγραψε:Θεε μου τι διαβαζω ?mbison έγραψε:Ισης αξιας με Ελ Ζαρ ο Ελ Καντουρι. Δεν καταλαβαινω τον ντορο. Καλος παικτης αλλα οχι πρωτο βιολι.
Σε καριέρα τι διαφορά έχει ο οφοε;; αν πήγαινε ο ελ καντουρι Λέγκια δεν θα έκανε παπάδες ;
Το ηχηρές μεταγραφές δεν λέει τίποτα. Χρήσιμες πρέπει να είναι κι ας μην είναι ηχηρές. Και θα συμφωνήσω με όσους πιστεύουν ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τα καλά πρωταθλήματα κι ούτε και το γάβρο σε μερικές περιπτώσεις στο να προσελκύσουμε ονόματα. Υπάρχει πάντως μια διαδικασία που λέγεται σκάουτιγκ που αν χρησιμοποιηθεί σωστά μπορεί να μας δώσει αποτελέσματα. Διαδικασία που χρησιμοποιείται σποραδικά κι όταν δίνει δείγματα επιτυχίας ξαφνικά και ανεξήγητα εγκαταλείπεται και πάλι.
Από κει και πέρα μπορούμε να φέρουμε ακόμα κ μέτριους παίχτες που όμως δεν είναι τραυματίες σε όλη τους την καριέρα, παίχτες αθλητικούς που έχουν τη φυσική κατάσταση να παίξουν 2 συνεχόμενα παιχνίδια μετά από προετοιμασία, παίχτες με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι, παίχτες που δεν είναι αργοί ακόμα και για την Ελλάδα και παίχτες που είναι σε ηλικία που μπορούν να βγάλουν μια αξιόλογη πώληση ώστε να αγοραστούν καλύτεροι.
Και κυρίως, στις θέσεις που πονάμε πιο πολύ. Κι ούτε τελευταία στιγμή.
Από κει και πέρα μπορούμε να φέρουμε ακόμα κ μέτριους παίχτες που όμως δεν είναι τραυματίες σε όλη τους την καριέρα, παίχτες αθλητικούς που έχουν τη φυσική κατάσταση να παίξουν 2 συνεχόμενα παιχνίδια μετά από προετοιμασία, παίχτες με τα μυαλά μέσα στο κεφάλι, παίχτες που δεν είναι αργοί ακόμα και για την Ελλάδα και παίχτες που είναι σε ηλικία που μπορούν να βγάλουν μια αξιόλογη πώληση ώστε να αγοραστούν καλύτεροι.
Και κυρίως, στις θέσεις που πονάμε πιο πολύ. Κι ούτε τελευταία στιγμή.