Μόνο σε εκπτωτικό πακέτο προσφοράς με Κλάους...MANIAKOS έγραψε:Σωστο αλλα πως ;

Fix it, ξέρεις εσύ από πωλήσεις, σε εμπιστεύομαι...

Μόνο σε εκπτωτικό πακέτο προσφοράς με Κλάους...MANIAKOS έγραψε:Σωστο αλλα πως ;
Πάντως είναι η 3η μεταγραφική περίοδος του Μίχελ και κυνηγάμε πολύ καλές περιπτώσεις. Από τις τόσες μεταγραφές μόνο ο Μπρικιτς, αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει πιάσει. Πιστεύω και φέτος θα ανέβουμε επίπεδο.skalon έγραψε:Άρα, τερματοφύλακας και Μακ κλείνουν μέσα στη βδομάδα. Μένουν 1 στόπερ και 1 χαφ. Χρόνος υπάρχει άπειρος.
Και κρίνοντας από αυτούς που επιλέχθηκαν για τέρμα και επίθεση, εκτιμώ ότι και αυτοί που θα επιλεγούν για στόπερ και χαφ θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου!!!
Τον Τιαμ τοσο γρηγορα τον ξεγραψες απτον νου σου? Εγω ακομα εχω να το λεω οτι φεραμε ποδοσφαιριστη ανεκδοτο για να ξεκουραζει τον Κλαους. Μπραβο στον Ιβιτς για οσα καταφερε χωρις κεντρικους φορ για μιση σεζον.Napoli4 έγραψε:Πάντως είναι η 3η μεταγραφική περίοδος του Μίχελ και κυνηγάμε πολύ καλές περιπτώσεις. Από τις τόσες μεταγραφές μόνο ο Μπρικιτς, αν δεν κάνω λάθος, δεν έχει πιάσει. Πιστεύω και φέτος θα ανέβουμε επίπεδο.skalon έγραψε:Άρα, τερματοφύλακας και Μακ κλείνουν μέσα στη βδομάδα. Μένουν 1 στόπερ και 1 χαφ. Χρόνος υπάρχει άπειρος.
Και κρίνοντας από αυτούς που επιλέχθηκαν για τέρμα και επίθεση, εκτιμώ ότι και αυτοί που θα επιλεγούν για στόπερ και χαφ θα είναι πολύ υψηλού επιπέδου!!!
obanebane έγραψε:Δεν ξέρω ρε παιδιά,μόνο σε μένα είναι ξεκάθαρο ότι τα του Οτσοα είναι πίεση προς τους Αργεντινους να ρίξουν τις απαιτήσεις τους;
Και αφού μιλάει ο ΠΑΟΚ με τον Οτσοα γιατί ούτε ένας δημοσιογράφος δεν έχει πάρει μια δήλωση από τον παίχτη η έστω από κάποιον εκπρόσωπο του;
Τα ποσά που γράφονται είναι τεράστια,αν ισχύουν έστω και κουτσουρεμενα θα ξαναγράψω ότι πίσω από αυτό μόνο τον Σαββίδη και τα γούστα του βλέπω,αν και αυτό το σενάριο στο μυαλό μου συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.