Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- PaokPatraG4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Λοιπόν ίσως και κατά λάθος να είναι είδηση αυτό αλλά ο "διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες" ξανά κοίταξα το βίντεο αφιέρωμα προς τον Ροντρίγκο και κατάλαβα ότι....Το βίντεο το έφτιαξε το ανεπισημο σάιτ της Γοδόυ και μπαίνοντας στο συγκεκριμένο σάιτ εάν κατάλαβα καλά από την μετάφραση της google λέει σε συνέντευξη νομίζω εάν θα τον αφήσει ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί για τελευταία φορά στο copa libertadores....
http://deunrinconbodeguero.com.ar/prime ... sta-forma/
http://deunrinconbodeguero.com.ar/prime ... sta-forma/
Πολυ σιγουρος παρουσιαζεται ο Αγεντινος παντως. Τωρα ή πουλαει τρελο παπα ο τυπος, θελοντας να φυγει (;) ή να μεινει με περισσοτερα στην ομαδα του (;), ή πραγματικα ειναι τελειωμενη η υποθεση (;).
Σαν ρεπορταζ αρδ μοιαζει.
Σαν ρεπορταζ αρδ μοιαζει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Πέμ 29 Ιουν 2017, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sakis_the_fraud
ΠΕΣ ΤΑ!obanebane έγραψε:Αν ερθει ο Μακ, τα χρηματα που θελουν να δωσουν για τον Βιερινια θα προτιμουσα να τα εδιναν για εναν κεντρωο παιχταρα,να ειναι ο καλυτερος παιχτης του ροστερ.
Μειξη Τσιμιροτ με Σαχοβ θελω, τρεχαλατζης με καλο κρατημα μπαλας, ψηλος, με καλη τεχνικη και να σκοραρει.
(Τωρα που το ξαναδιαβαζω, σαν να περιεγραψα τον Κρος και τον Πογκμπα ειναι!)
Εκει ειναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τρυπα του ροστερ.
Θα υπήρχε μιση πιθανότητα να ισχυει κάτι τέτοιο, ΑΝ ο μολεδο ηταν ευρωπαιος...GiorgosAtha έγραψε:Josh... μια αισιόδοξη σκέψη... μήπως έχουμε συμφωνήσει με -ή περιμένουμε- Moledo και το πάμε στα βουβά μη μας το χαλάσει η ζέλα -αφού έχει συμβόλαιο ακόμα-?
Sent from my E6653 using Tapatalk
Λογικά ο Αλαφούζος πρέπει να έχει βάλει κάποια ρήτρα στο συμβόλαιο του Μολέντο για να μην πάει σε άλλη Ελληνική ομάδα.
Πάντως αυτό που έγινε στο τελευταίο ματς των πλέι οφφ είναι ύποπτο.
Πάντως αυτό που έγινε στο τελευταίο ματς των πλέι οφφ είναι ύποπτο.
Δεν ειναι παραλογο αυτο που λεει ο μπανε για το χαφ, η αληθεια ομως ειναι πως Βιερινια για το 8 δεν βρισκεις και αν το βρεις, αφου το πεισεις να ερθει Ελλαδα,πρεπει να το πληρωσεις πολυ ακριβοτερα απο τον Πορτογαλο.Ελπιζω παντως μην καταληξουμε απο απελπισια στον Σλοβακο.Δεν εχει καμια σχεση με Οτσοα και Ρει,ειτε ως εμπειρια και επιπεδο, ειτε σαν προοπτικη.
Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
Mε τον Γλυκο τι σχεση εχει? Γιατι ενας Γλυκος ειναι αρκετος για να παρεις πρωταθλημα.
Μη μπερδευομαστε παιδια, ο τερματοφυλακας ειναι προτερεοτητα γιατι μειναμε χωρις βασικο στη θεση. Απο πλευρας ποιοτητας ο τερματοφυλακας δεν ηταν απο τις θεσεις κλειδια που ηθελες να ανεβεις επιπεδο ποιοτικά.
Μη μπερδευομαστε παιδια, ο τερματοφυλακας ειναι προτερεοτητα γιατι μειναμε χωρις βασικο στη θεση. Απο πλευρας ποιοτητας ο τερματοφυλακας δεν ηταν απο τις θεσεις κλειδια που ηθελες να ανεβεις επιπεδο ποιοτικά.
πρωτοκλασατος απο τα συμφραζομενα ;;;aver4a έγραψε:Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
Προφανως ο Σαββιδης εκλεισε Μακ απο Ρωσσια κερδιζοντας την εφορια.
Να περιμενουμε και αλλες τετοιες κινησεις
Να περιμενουμε και αλλες τετοιες κινησεις
- buffalobill4
Bison εισαι γατος. Πληρωνοντας ποσό στη ζενιτ για το δανεισμο μπορει να γλιτωσει συμβόλαιο κ αρα εφορια
- Παλαιολόγος
εγω παλι θελω να ξεπαραδιαζονται οι πλουσιοι που κανουν το κεφι τους με το ποδοσφαιρο
βεβαιως ο σαββιδης εχει πληρωσει μπολικη εφορια και ειναι ενας λογος που τον συμπαθω,δεν κρυβεται.
βεβαιως ο σαββιδης εχει πληρωσει μπολικη εφορια και ειναι ενας λογος που τον συμπαθω,δεν κρυβεται.
- ΑποστόληςΑ