Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Dimitris_L4 έγραψε:Μαθαμε τι εγινε και ανεστειλε τη λειτουργία του ΕΘΝΟΥΣ??

Ρε... Μήπως είχε δίκιο το Ηρακλης News και τζάμπα κορόιδευα;! :mrgreen:
icue

Δημοσίευση από icue »

Οτι εγινε και με το πρωτο θεμα και την καθημερινη. Γενικα η καθημερινη εκδοση εφημεριδας πεθαινει παγκοσμιως. Μενουν μονο τα Κυριακατικα που εχουν μεσα διαφορα εξτρα περιοδικα κλπ.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

ειχε γραφτει πριν τις εκλογες οτι θα κανει εκκαθαρισεις,λογω του οτι μπηκαν μεσα
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εδώ και καιρό ήθελε να σταματήσει την ημερήσια έκδοση και να μείνει μόνο η κυριακάτικη, εκεί θα καταλήξουν όλες οι έντυπες εφημερίδες.... Η κυριακάτικη είναι πολύ καλή και την Κυριακή που πέρασε είχε ενα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο για το Τσερνομπίλ απο τις εκδόσεις οξύ....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Το πιο πιθανό είναι ότι μας χαιρετάει μην κρυβόμαστε πίσω απ τη σκιά μας.
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

Ζαντός έγραψε:

Ρε... Μήπως είχε δίκιο το Ηρακλης News και τζάμπα κορόιδευα;! :mrgreen:
κανονισε εχω χεστει πανω μου με τη προφητεια :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:lol: :lol: :lol:

Ακόμα δεν έχει βγάλει πωλητήριο για το πατρικό του; Το ... έγκυρο το 10 κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου ότι έγραφε τις προάλλες. Αν δεν μπορέσει να το "σπρώξει", προβλέπω να ζητήσει δανεικά από τον Ραούλ τον Εύγε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Δευ 29 Ιούλ 2019, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

paokovios1974 έγραψε:Το πιο πιθανό είναι ότι μας χαιρετάει μην κρυβόμαστε πίσω απ τη σκιά μας.
Ετσι ακριβως. Αυτο το ανεκπληρωτο συμβολαιο της ΕΡΤ τα διελυσε ολα,πτωχευει ο ΠΑΟΚ,το ΟΠΕΝ, το Εθνος και ακολουθουν και αλλα
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

paokovios1974 έγραψε:Το πιο πιθανό είναι ότι μας χαιρετάει μην κρυβόμαστε πίσω απ τη σκιά μας.
Πιστευω αδερφε οτι ια παρει κ το σκεπαστρο της τουμπας μαζι του,γιατι κατερευσε η σκεπη στο στο σπιτι στο ροστοφ
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

#keeppaokfcalive
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Καλα δν καταλαβαινω γτ τοση ειρωνεια απο μια ερωτηση αποριας..
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Υπαρχει κανεις εδω που θα διατηρουσε εφημεριδα καθημερινη με 3000 πωλησεις;
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Από τη στιγμή που επέλεξε να ασχοληθεί με τον χώρο των media(κανάλι, εφημερίδες) έπρεπε να ήξερε τι να περιμένει. Δεν υπήρχε περίπτωση τέτοιου τύπου επένδυση να μην ήταν ζημιογόνα. Όλα τα κανάλια έχουν ζημιές, απλά άλλα έπαιρναν "δάνεια" και συνέχιζαν να λειτουργούν, ενώ άλλα υπήρχαν απλά επειδή οι ιδιοκτήτες τους ήθελαν να έχουν αλισβερίσια με τον κομματικό κρατικό μηχανισμό. Δηλαδή, έχω φιλική προς το κόμμα σου πολιτική, κι έπειτα εσύ, όταν έρθεις στην εξουσία μου κάνεις κάποιου είδους εξυπηρέτηση(διαγραφή προστίμων, ανάθεση δημοσίων έργων, άσκηση πίεσης σε δικαστικούς κύκλους για εκκρεμείς δικαστικές υποθέσεις κτλ). Ίσως έπρεπε να είχε μπει πιο συντηρητικά στο open και να μην πάει απευθείας σε ακριβές αμφιβόλου ποιότητας παραγωγές που ήταν αναμενόμενο ότι θα έβαζαν το κανάλι πολλά εκατομμύρια μέσα. Ας κάνει ότι καταλαβαίνει, έξυπνος επιχειρηματίας είναι απ' ότι έχει δείξει, θα την βρει την άκρη.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Dimitris_L4 έγραψε:Καλα δν καταλαβαινω γτ τοση ειρωνεια απο μια ερωτηση αποριας..
2-3 παιδιά σου απάντησαν λογικα σκεπτόμενοι, ότι δηλαδή "η καθημερινη εντυπη εφημεριδα έχει πεθάνει", κάτι το οποίο πιστευω και εγώ σαν γεγονός...

Από την άλλη μην παρεξηγείσαι, ο χαβαλες φαντάζομαι δεν είναι προς εσένα ή την ερώτηση σου, αλλά στον τρόπο και το μονοπάτι, οπου μοιραία πήγε η κουβέντα.
Taseos έγραψε:
Πιστευω αδερφε οτι ια παρει κ το σκεπαστρο της τουμπας μαζι του,γιατι κατερευσε η σκεπη στο στο σπιτι στο ροστοφ
:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Το μόνο σίγουρο αυτό είναι, θα κάνει αυτό που τον συμφέρει όσο για το 10πορδες του μαρινακη με αυτόν τον καημό θα μείνουν να διώξουν τον Ιβάν από την Ελλάδα... Αυτοί και η άποψη του φιλου τού γουμενου Βίκτωρα Μητροπούλου.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”