Dimitris_L4 έγραψε:Μαθαμε τι εγινε και ανεστειλε τη λειτουργία του ΕΘΝΟΥΣ??
Ρε... Μήπως είχε δίκιο το Ηρακλης News και τζάμπα κορόιδευα;!

Dimitris_L4 έγραψε:Μαθαμε τι εγινε και ανεστειλε τη λειτουργία του ΕΘΝΟΥΣ??
Οτι εγινε και με το πρωτο θεμα και την καθημερινη. Γενικα η καθημερινη εκδοση εφημεριδας πεθαινει παγκοσμιως. Μενουν μονο τα Κυριακατικα που εχουν μεσα διαφορα εξτρα περιοδικα κλπ.Dimitris_L4 έγραψε:Μαθαμε τι εγινε και ανεστειλε τη λειτουργία του ΕΘΝΟΥΣ??
κανονισε εχω χεστει πανω μου με τη προφητειαΖαντός έγραψε:Dimitris_L4 έγραψε:Μαθαμε τι εγινε και ανεστειλε τη λειτουργία του ΕΘΝΟΥΣ??
Ρε... Μήπως είχε δίκιο το Ηρακλης News και τζάμπα κορόιδευα;!
Ετσι ακριβως. Αυτο το ανεκπληρωτο συμβολαιο της ΕΡΤ τα διελυσε ολα,πτωχευει ο ΠΑΟΚ,το ΟΠΕΝ, το Εθνος και ακολουθουν και αλλαpaokovios1974 έγραψε:Το πιο πιθανό είναι ότι μας χαιρετάει μην κρυβόμαστε πίσω απ τη σκιά μας.
Πιστευω αδερφε οτι ια παρει κ το σκεπαστρο της τουμπας μαζι του,γιατι κατερευσε η σκεπη στο στο σπιτι στο ροστοφpaokovios1974 έγραψε:Το πιο πιθανό είναι ότι μας χαιρετάει μην κρυβόμαστε πίσω απ τη σκιά μας.
paokovios1974 έγραψε:Το πιο πιθανό είναι ότι μας χαιρετάει μην κρυβόμαστε πίσω απ τη σκιά μας.
2-3 παιδιά σου απάντησαν λογικα σκεπτόμενοι, ότι δηλαδή "η καθημερινη εντυπη εφημεριδα έχει πεθάνει", κάτι το οποίο πιστευω και εγώ σαν γεγονός...Dimitris_L4 έγραψε:Καλα δν καταλαβαινω γτ τοση ειρωνεια απο μια ερωτηση αποριας..
Taseos έγραψε:Πιστευω αδερφε οτι ια παρει κ το σκεπαστρο της τουμπας μαζι του,γιατι κατερευσε η σκεπη στο στο σπιτι στο ροστοφpaokovios1974 έγραψε:Το πιο πιθανό είναι ότι μας χαιρετάει μην κρυβόμαστε πίσω απ τη σκιά μας.