Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Alastor

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Alastor »

Ο Ζαιρο ειναι οτι θα ηταν ο Καμπος 10 χρονια νεοτερος και επαιζε ποδοσφαιρο αλανας. :lol:

πολυ καλα αθλητικα προσοντα,αλλα τραγικη ποδοσφαιρικη παιδεια.Χρειαζεται φροντιστηριο ποδοσφαιρου επειγοντος
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

pisakaipoupoula έγραψε:
sourmenetes έγραψε:
pisakaipoupoula έγραψε:"Για τον Ζάιρο η γνώμη των ιθυνόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι πως ναι μεν είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, αλλά όχι για το επίπεδο του Δικεφάλου."
Δεν είναι ο Ζάιρο για το επίπεδο του δικεφάλου και είναι ο Τζάλμα...
να κάτι τέτοια βλέπω και μου γυρνάν τα μυαλά
Να σε ρωτησω κατι με την απλη λογικη;;;
Αν ο ζαιρο ή οποιοσδηποτε ζαιρο δεν ξεχωριζει στα γιαννενα(γιατι δε νομιζω οτι συνεβη κατι τετοιο) γιατι να ξεχωρισει στον ΠΑΟΚ;;;
Στα μισά περίπου γκολ του παντελώς άτεχνου Πας ο Ζάιρο είχε τουλάχιστον συμμετοχή, αν όχι ασσίστ ή γκολ.
Στείλε τον Τζάλμα σε μια τέτοια άτεχνη ομάδα ειδικά στους Ζωσιμάδες και παρακολούθα τα νούμερά του, αν σ εμάς είχε 4 ασίστ και 3 γκολ εκεί θα τείνει στο 0...
με το συμπάθειο αλλά μάλλον άλλο άθλημα βλέπουμε
Μαλλον και ο προπονητης της ομαδας βλεπει αλλο αθλημα.
Που να βλεπε και το σωστο αθλημα...πρωταθλητες απο γεναρη θα ημασταν..
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

Έλεος με το κάθε λιμό Ζάιρο, μας τα πρήξατε. Έχει κριθεί ήδη ως ανεπαρκής, ξεχάστε τον.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ελα ρε αλανι που σου τα πρηξαμε κιολας. Σπιτι σου ειμαστε και μιλαμε; Δεν καταλαβα...
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

nothu έγραψε:Ελα ρε αλανι που σου τα πρηξαμε κιολας. Σπιτι σου ειμαστε και μιλαμε; Δεν καταλαβα...
Δες το άβατάρ μου και θα καταλάβεις.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Δεν καταλαβα. Θα μου το εξηγησεις;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Jairo έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις στον ΠΑΟΚ, αλλά εμένα προσωπικά δεν με έπεισε ότι είναι το εξτρέμ (ή το εξτρεμοφορ) που θέλουμε. Βέβαια είναι ακόμη νεαρός και εξελίξιμος. Δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι η ΠΑΕ τον παρακολουθούσε όλη τη χρονιά. Αν η τεχνική ηγεσία θεωρεί ότι μπορεί να μας λύσει προβλήματα δεν θα τον δανείσει εκ νέου.
Αντίθετα, θεωρώ ότι ο Pereyra άξιζε πολύ καλύτερης τύχης από το να τον δανείζουμε δεξιά και αριστερά. Στην πρώτη του χρονιά στον ΠΑΟΚ είχε αρκετά καλά νούμερα + το ότι έβγαλε αυτό το γκολ της σεζόν, από κάθε άποψη. Στη δεύτερη σεζόν που (όπως οι περισσότεροι παίκτες) περίμενα ότι θα έκανε παπάδες, το δανείσαμε στους Αζέρους και πέρυσι τον στείλαμε πίσω. Μπορεί εμένα μ' αρέσει σαν παίκτης, αλλά τον θεωρώ τελειωμένη υπόθεση γιατί δεν αρέσει σ' αυτούς που παίρνουν τις αποφάσεις.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αποστόλη ακόμα να καταλάβεις ότι ο Περέιρα δεν ήθελε να μείνει; Για τους δικούς του λόγους;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μια χαρά ήθελε να μείνει ο Pereyra. Ο Tudor ήταν αυτός που τον έδιωξε και χάσαμε την πιο παραγωγική του χρονιά. Στη σεζόν που τελειώνει έπαιζε μόνο σε δευτεροκλασάτους αγώνες, ή αλλαγή στο 70΄, παρ' όλο που το βασικό μας φορ ήταν για κλάμματα. Κατάφερε ωστόσο να βάλει 6 γκολ, (5 + ένα που του έκλεψαν στη Βέροια). Περισσότερα γκολ από αυτόν έχουν μόνο οι Prijovic, Shakhov, Matos και Πέλκας,
Ήταν δεδομένο ότι ο Ivic δεν έπαιζε 4-4-2, οπότε ο Αργεντίνος δεν είχε μέλλον στον ΠΑΟΚ, καθώς κορυφή έπαιζαν μόνο οι Κλαόυς και Κουλούρης. Τον Pereyra τον βλέπαμε (όποτε τον βλέπαμε) σαν χαφ, ή εξτρέμ. Για μένα είναι ιδανικός παρτενέρ του Prijo.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Rizla έγραψε:Δεν εχει τριπλα ο Τζαλμα; Μας επεισες... :lol: :lol: :lol: :lol:
Καλα λες, ποιος βιερινια τωρα?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ο Βιεϊρίνια είχε τριπλα;

Ποιος Ρονάλντο μωρέ

Ίδια λογική. Δεν υπάρχει μόνο ένα επίπεδο ικανότητας
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Επιπεδο ΠΑΟΚ ειναι ο ροναλντο για να τον θεσεις ως επιχειρημα? Καταλαβαινω την αγωνια σου να μου την πεις αλλα προσπαθησε λιγο παραπανω
Dakos4

Δημοσίευση από Dakos4 »

Εχουμε φτασει στο 2017,εχουμε αλλαξει 10 επιπεδα απο το 2011 και ακομα υπαρχουν ατομα που μιλανε για Αντελινο.Παιχταρας μεγαλος,προσφερε τα μεγιστα στον ΠΑΟΚ μας,αλλα υπαρχουν καλυτεροι παιχτες απο αυτον και σε καλυτερη ηλικια.Φτανει ρε αλανια με τον Αντελινο 5 χρονια τωρα!Δεν θελει να ερθει,δεν τον θελουν στην διοικηση να ερθει.Τοσο απλα ειναι τα πραματα.Εκλεισε ο κυκλος του τον ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιριστης.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Dimg4 έγραψε:Επιπεδο ΠΑΟΚ ειναι ο ροναλντο για να τον θεσεις ως επιχειρημα? Καταλαβαινω την αγωνια σου να μου την πεις αλλα προσπαθησε λιγο παραπανω
"Ολοι μου τη λενε, παντα" - Dimg4

Αγωνια λεει, λολ :lol: Κομπλεξ λεω εγω, Ντιμ. Αμα λες εσυ για αγωνια, λεω εγω για κομπλεξ. Ας παιξουμε παλι αυτο το παιχνιδακι (σου)
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Dakos4 έγραψε:Εχουμε φτασει στο 2017,εχουμε αλλαξει 10 επιπεδα απο το 2011 και ακομα υπαρχουν ατομα που μιλανε για Αντελινο.Παιχταρας μεγαλος,προσφερε τα μεγιστα στον ΠΑΟΚ μας,αλλα υπαρχουν καλυτεροι παιχτες απο αυτον και σε καλυτερη ηλικια.Φτανει ρε αλανια με τον Αντελινο 5 χρονια τωρα!Δεν θελει να ερθει,δεν τον θελουν στην διοικηση να ερθει.Τοσο απλα ειναι τα πραματα.Εκλεισε ο κυκλος του τον ΠΑΟΚ σαν ποδοσφαιριστης.
Ηρθε η ωρα του
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”