Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VII

Δημοσίευση από goran 64 »

jibbie έγραψε:
goran 64 έγραψε:Βάλε πρώτα μια σύγκριση των στοιχείων του στόπερ που προτάθηκε για εμάς, αυτού που βλέπεις "επιεικώς ίσο με τους υπάρχοντες", με όποιον θεωρείς εσύ τον καλύτερο της σούπα λίγκας & μετά μας λες για φασιστικά ποστς...

Αν δεν το ξέρεις, η μονόπλευρη ενημέρωση είναι η αιχμή του δόρατος του φασισμού και ονομάζεται προπαγάνδα...
δεν εχω καταλαβει ακομη τι σε κανει να πιστευεις οτι μπορεις να μου κανεις υποδειξεις μαν, αν θες εξηγησε μου λιγο το λογο και γω εδω ειμαι να συζητησουμε οτι συγκριτικα στοιχεια θελεις.

το να σεβομαστε τη δυναμη του αντιπαλου ειναι προυποθεση πρωταθλητισμου. με τη δικη σου λογικη (or lack thereof) θα μπορουσα να σε κριτικαρω οτι προσπαθεις να δημιουργησεις κλιμα εφησυχασμου για να βλαψεις ουσιαστικα την ομαδα αφαιρωντας της το οποιο ενδεχομενο benefit μπορει να δωσει ενα κλιμα εγρηγορσης - ας ειμαστε λιγο ψυχραιμοι. αν εμπαινες στον κοπο να διαβασεις τα στοιχεια που παρεθεσα θα καταλαβαινες οτι μιλαμε για δυο αθλητες με διαφορετικα δυνατα και αδυνατα σημεια, που ομως ειναι συγκρισιμης δυναμικης. το να προσπαθεις να εκλογικευεις οτιδηποτε αντιθετο με τις πεποιθησεις σου ως αποψεις ανθρωπων που υποστηριζουν αλλη ομαδα, ειναι ακρως προσβλητικο για ολα τα παιδια εδω μεσα - το λυπηρο ειναι οτι επιδιδεσαι σε εκστρατεια συκοφαντιας απεναντι σε παιδια που πονανε την ομαδα, απλα και μονο επειδη διαφωνουν μαζι σου.

το προβλημα φιλε μου δεν εισαι εσυ, ουτε η σταση σου. ειναι οτι μεσα απο την αγαπη που εχεις για την ομαδα, προσπαθεις να καλυψεις με λαθος τροπο το κενο ηγεσιας του οργανισμου ΠΑΟΚ. εγω σε καταλαβαινω. αληθεια.
Αδερφέ, τα περισσότερα που αναφέρεις είναι ευτυχώς καθαρά αποκυήματα της φαντασίας σου και το ξέρεις...
Κάποια πράγματα στην στάση μου που είναι για σένα λυπηρά ή προσβλητικά, προσωπικά θεωρώ ότι με τιμούν...
Για να "με καταλάβεις αλήθεια" δε, χρειάζεται ακόμα πολλή σπουδή, η οποία σου λείπει κατά την άποψη μου, μιας και δεν γνωρίζεις τίποτα για το άτομο μου, όπως κι εγώ για το δικό σου, αν φυσικά δεν έχεις εξωγήινες ικανότητες!

Μίλησες για φασιστικά posts μου και σε ρώτησα γιατί ενημερώνεις μονόπλευρα (προπαγανδίζεις)...Σου τόνισα ότι η προπαγάνδα είναι η αιχμή του δόρατος του φασισμού και πάλι δεν απάντησες!! Περίεργο για την ποιότητα σου!!

Επειδή λοιπόν απάντηση δεν πήρα γιατί δεν έχεις, το ριξες στην ψυχολογία, όπως κάποιοι την μπάλα στην κερκίδα...

Σε παρακαλώ λοιπόν, αντί να ψυχολογείς εμένα, κάνε το καλύτερα διερωτώμενος για τον εαυτό σου, γιατί σύμφωνα με το δικό σου "κλίμα εγρήγορσης" έσπευσες άμεσα να βγάλεις "μέτριο" κάποιον υποψήφιο (έστω, λέμε τώρα) παίχτη του Π.Α.Ο.Κ. και σε αντίθεση να βγάλεις "αφρό" έναν παίχτη του κύριου αντίπαλου μας τραβελόγ@υρου, για τον οποίο κάποιοι συνοπαδοί μας εξέφρασαν άποψη ότι είναι "μάπα"...Βλέπεις δεν με πείθει αυτό που ισχυρίζεσαι για "τον σεβασμό του αντιπάλου" μας αν θέλουμε να πάμε καλύτερα, αφού λείπει ατυχώς και η φυσιολογική ανάλογη σύγκριση των στοιχείων του στόπερ που προτάθηκε για μας, αν και ισχυρίστηκες ότι τον είδες σε αρκετά ματς!!!!

First things first...Ελπίζοντας βέβαια να κατανοείς ποια είναι η δική μου προτεραιότητα σαν οπαδό του Π.Α.Ο.Κ.!!

Επιπλέον η "αυτοματοποιημένη" σου αντίδραση να παραθέσεις μέσα σε οπαδικό φόρουμ του Π.Α.Ο.Κ. στοιχεία από σελίδα που δεν επιτρέπεται απ τους κανονισμούς, με τα οποία μάλιστα "υπερασπίζεσαι" με σθένος την ποιότητα μελλοντικού παίχτη των τραβελόγ@υρων, εκτιμώ ότι χαρακτηρίζει εσένα κι όχι εμένα και ας το δουν οι μοντς...

"Κενό ηγεσίας στον Π.Α.Ο.Κ."!! 'Οπως και όσα άλλα κενά βγαίνουν από την προσωπική σου φαντασιακή άποψη, τα αφήνω στους υπόλοιπους να τα κρίνουν, ελπίζοντας να μην τους μάγεψε παντελώς η ρητορική σου ευφράδεια! ;)

Την δύναμη των βρώμικων αντιπάλων μας, των κλεφτών και των εγκληματιών, σεβάσου την εσύ...ΕΓΩ ΔΕΝ!!!!

:pano:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Κανενα ελεος για το ποκ.
Μονο Π.Ξ.Σ
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

περσι τον αγορασαν 7 κατοσταρικα, φετος τον πουλανε 1,5 μυριο απο οτι διαβαζω.14 ματς ολα κ ολα.για τα δεδομενα του καμπιονατο ξεφορτωμα το λες.
μπορει να βγει παικταρας.εδω βγηκαν αλλοι κ αλλοι.το προφιλ του παντως εδω μεσα θα ηταν αντικειμενο αντεγκλησεων.
διαβαζω κ στο wiki το εξης..
Return to Hajduk
In August 2015 he signed a three-year contract with Hajduk Split.[2] Milić made his Hajduk debut in a Europa League qualifier against Slovan Liberec on the 20th of that same month.[3] His first season at Hajduk was below average and most people considered that he didn't justify the expectations of the club and fans. Milić made 42 appearances in his return season, scoring one goal and making seven assists

jibbie δε δειχνεις σεβασμο στον αντιπαλο με το να αναπαραγεις το σανο που ταιζει στους δικους του.
εγω η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης:ποιον παικτη του περσινου γαυρου θα θελατε στον περσινο ΠΑΟΚ(για το φετινο ΠΑΟΚ ουτε συζητηση).προσωπικα δε βρισκω κανεναν.αλλες εποχες κ οι παγκιτες του παιζει πολυτελεια να ηταν.κ ηταν.κατι λουτσιανοι ηταν.
πλεον που τα μεγεθη αλλαξαν ουτε ενας παικτης τους δε μου φαινεται εστω ισαξιος με τους αντιστοιχους δικους μας.στη βαζελα κ στην κουλα μπορει να βρω.στο γκει οχι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αλήθεια τωρα, απο ποιο σάιτ ειναι αυτα τα attributes?
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

barlow δε διαφωνω αλλα σε καμια περιπτωση δε νομιζω οτι ασχοληθηκα με το αν ειναι σανος η οχι. παρεθεσα ενδεικτικα καποια στοιχεια για εναν παικτη ο οποιος αφορα αλλη ομαδα -δεν το λες και οφ τοπικ, ε;- ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ περαιτερω εκτιμηση, δες το αρχικο ποστ. αν αυτο απαγορευεται, καλο θα ηταν να το ξερουμε.

απο κει και περα, πεσαν πανω μου καποιοι να μου δειξουν ποσο ΠΑΟΚ ειναι. ελεος μαν, μεγαλωσαμε γι αυτα :) οι μοντς δε φαινεται να συγκινουνται με την ολη κατασταση οποτε, το σταματαω εδω απο σεβασμο στα παιδια του φορουμ.
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Γερα ΠΑΟλυμπιακαρα μου,ξεφτιλισμενοι ναρκεμποροι ολοι σας.Και τωρα "δικη της δευτερας,τριτης,τεταρτης" σε τρια καναλια να μας λενε για πλοια με τσιγαρα του "χαλιφη" Ιβαν.
Και το γραφαμε ρε Ιβαναρε,κατεβασε τους τσετσενους απο πανω,θελεις να σε παιξουν και στα ισια αυτα τα αποβρασματα και συνεταιρακια -φανερα πλεον-.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

συνεταιριζονται πλεον στα φανερα οι λαθρεμποροι, δεν μου προκαλει καμια εντυπωση, τα λεγαμε απο καιρο
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Jibbie μπορεις να πεις τη σελιδα που τα βγαζει αυτα; Δε νομιζω να χουνε κανα θεμα οι μοντς.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

barlow4 έγραψε:περσι τον αγορασαν 7 κατοσταρικα, φετος τον πουλανε 1,5 μυριο απο οτι διαβαζω.14 ματς ολα κ ολα.για τα δεδομενα του καμπιονατο ξεφορτωμα το λες.
μπορει να βγει παικταρας.εδω βγηκαν αλλοι κ αλλοι.το προφιλ του παντως εδω μεσα θα ηταν αντικειμενο αντεγκλησεων.
διαβαζω κ στο wiki το εξης..
Return to Hajduk
In August 2015 he signed a three-year contract with Hajduk Split.[2] Milić made his Hajduk debut in a Europa League qualifier against Slovan Liberec on the 20th of that same month.[3] His first season at Hajduk was below average and most people considered that he didn't justify the expectations of the club and fans. Milić made 42 appearances in his return season, scoring one goal and making seven assists

jibbie δε δειχνεις σεβασμο στον αντιπαλο με το να αναπαραγεις το σανο που ταιζει στους δικους του.
εγω η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης:ποιον παικτη του περσινου γαυρου θα θελατε στον περσινο ΠΑΟΚ(για το φετινο ΠΑΟΚ ουτε συζητηση).προσωπικα δε βρισκω κανεναν.αλλες εποχες κ οι παγκιτες του παιζει πολυτελεια να ηταν.κ ηταν.κατι λουτσιανοι ηταν.
πλεον που τα μεγεθη αλλαξαν ουτε ενας παικτης τους δε μου φαινεται εστω ισαξιος με τους αντιστοιχους δικους μας.στη βαζελα κ στην κουλα μπορει να βρω.στο γκει οχι.
Προσωπικά μόνο το δίδυμο των χαφ θα ήμουν διατεθειμένος να ανταλλάξω.
Ταχτσιδης- οφοε για κανιας τσιμιροτ
Άβαταρ μέλους
skalon

Δημοσίευση από skalon »

Πλέον συνασπίστηκαν και φανερά.

Αυτό μπορείς να το πεις και "επιτυχία" του Ιβάν. Το ότι ήταν κ@λος-βρακί από πριν ήταν γνωστό. Κρατούσαν όμως τα προσχήματα και τάιζαν σανό τους οπαδούς τους.

Ο ιβάν ήταν αυτός που με το μπάσιμό του τους φόβισε. Κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να τα βάλουν μαζί του αν δεν σενένωναν φανερά πια τις δυνάμεις τους!

Το θέμα είναι αν ο Ιβάν αιφνιδιάστηκε ή αν το είχε μετρημένο. Αν δηλαδή μπορεί να ανταπεξέλθει στον πόλεμο που κηρύχθηκε. Θα φανεί...

ΥΓ: Πάντως Μαρινάκη-Αλαφούζο-Βαρδινογιάννη ενωμένους εναντίον μας δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ μου!!!
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Despe γιαυτό μιλάω για τον περσινό γαύρο.ταχτσιδης οφοε ήρθαν φέτος κ θα κριθούν.αν πχ ο οφοε βγει γυάλινος η μπούφος ή παλτό του ,του χρόνου τέτοια εποχή δε θα αναφέρεται ως ποιοτική προσθήκη.
Πιστεύω ότι είναι καλή προσθήκη αλλά ας κριθεί του χρόνου.
Οπότε επιστρέφω σε αυτό που έλεγα.πως μπορεί να υπολογίζεις τόσο πολύ μια ομάδα που από ολόκληρο το περσινό της ροστερ δε θέλεις ούτε έναν.πόσο πια ομαδαρα θα γίνει με δυο τρεις καλές προσθήκες.τη στιγμή που εσύ ότι έχεις φέρει σχεδόν ως τώρα έχει καλύτερο βιογραφικο(μιλώντας για νούμερα φυσικά, γιατί όπως λέμε πάντα,όλα στο χορτάρι κρίνονται)
Υγ.skalon δεν είναι εναντίων μας.εναντίων του επιχειρηματία Σαββίδη είναι.αυτή ήταν η σκιώδης κυβερνηση της μεταπολίτευσης που μοίραζε την πίτα αναμεταξύ της.ε δε θέλει νέους παίκτες στο παιχνίδι.κ προς το παρόν έχει κ την πίτα κ το μαχαίρι.κ πλέον βγαίνουν στη φόρα αγκαλίτσα χωρίς ντροπή.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

[youtube]c4D0wneS2zA&sns=fb[/youtube]
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Λογικά ο Ιβάν δεν το περίμενε αφού μιλούσε με Τζίγκερ και για σταρ και για ΜΕΓΚΑ μέχρι τον διαγωνισμό για τον ΔΟΛ. Θεωρούσε τον Βαρδινογάννη σοβαρό.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

barlow4 έγραψε:Despe γιαυτό μιλάω για τον περσινό γαύρο.ταχτσιδης οφοε ήρθαν φέτος κ θα κριθούν.αν πχ ο οφοε βγει γυάλινος η μπούφος ή παλτό του ,του χρόνου τέτοια εποχή δε θα αναφέρεται ως ποιοτική προσθήκη.
Πιστεύω ότι είναι καλή προσθήκη αλλά ας κριθεί του χρόνου.
Οπότε επιστρέφω σε αυτό που έλεγα.πως μπορεί να υπολογίζεις τόσο πολύ μια ομάδα που από ολόκληρο το περσινό της ροστερ δε θέλεις ούτε έναν.πόσο πια ομαδαρα θα γίνει με δυο τρεις καλές προσθήκες.τη στιγμή που εσύ ότι έχεις φέρει σχεδόν ως τώρα έχει καλύτερο βιογραφικο(μιλώντας για νούμερα φυσικά, γιατί όπως λέμε πάντα,όλα στο χορτάρι κρίνονται)
Υγ.skalon δεν είναι εναντίων μας.εναντίων του επιχειρηματία Σαββίδη είναι.αυτή ήταν η σκιώδης κυβερνηση της μεταπολίτευσης που μοίραζε την πίτα αναμεταξύ της.ε δε θέλει νέους παίκτες στο παιχνίδι.κ προς το παρόν έχει κ την πίτα κ το μαχαίρι.κ πλέον βγαίνουν στη φόρα αγκαλίτσα χωρίς ντροπή.
Πραγματικά οι αιώνιοι εχθροί και ναχαμε να λέγαμε
Άβαταρ μέλους
gkaletsi

Δημοσίευση από gkaletsi »

KOSTAS54 έγραψε:Λογικά ο Ιβάν δεν το περίμενε αφού μιλούσε με Τζίγκερ και για σταρ και για ΜΕΓΚΑ μέχρι τον διαγωνισμό για τον ΔΟΛ. Θεωρούσε τον Βαρδινογάννη σοβαρό.
Πιθανόν. Από τη άλλη, κυκλοφόρησαν κάποια δημοσιεύματα, ότι συζητάει την εξαγορά του "E".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”