Lubos Michel

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
tzelas

Re: Lubos Michel

Δημοσίευση από tzelas »

Τους γλέντησες, τους φόρτωσες δευτερο-τρίτες επιλογές, έπαιζες χωρίς αντίπαλο μετά, και αυτοί νόμιζαν ότι σε κέρδιζαν επικοινωνιακά. Οι ουσιαστικές νίκες όμως μετράνε και με τον Πρίγιοβιτς τους ξεφτύλισες όλους.

RESPECT AND CONGRATS :D

Όσο για κάποιους γελοίους με τα πρωτοσέλιδα τους που πότε τελειώνουν εσένα και πότε τον Ιβιτς, δεν υπάρχει και το αδίκημα της "διασποράς ψευδών ειδήσεων"; Ελπίζω να τους βάλουν στην θέση τους και να τους επιτραπεί να γράφουν για τον ΠΑΟΚ μόνο στα αποτελέσματα και την βαθμολογία της αγωνιστικής. :twisted:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ουτε κλικ,ουτε τιποτα,μην βαζετε ραδιοφωνο,ακομη κι οταν δεν εχετε ενημερωθει απο εδω.

Ηδη εχουν μειωθει οι ακροατες του,εγω ετσι κι αλλιως και δεν ειμαι εκει για να τους ακουω.

Χανετε την ψυχικη σας ηρεμια,βαλτε μουσικη για χαλαρωμα.

Ον τοπικ.

Λιουμπος ποσο τρελα τους πουλας.

Αληθεια που εισαι τωρα,ερχεσαι με το Βραζιλιανακι της Γαλλιας.
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Γεια σαν του μάγκα πουλα τους τρέλα και μην σταματάς να τους γλεντάς.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

theo-drama έγραψε:Ον τοπικ.

Αληθεια που εισαι τωρα,ερχεσαι με το Βραζιλιανακι της Γαλλιας?...
Ή μήπως με κάνα άλλο Βραζιλιανάκι μαυρόασπρο, από αδερφική ομάδα γείτονος χώρας μάλιστα??? :? ;) :opaokara:
Φαντασμα

Δημοσίευση από Φαντασμα »

ABOLEYTOI έγραψε:ωραίο θέμα κύριε Φάντασμα.

με την "παντοδυναμία" των παικτών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαπραγματευτές πουλάνε την ομάδα στον παίχτη. Σήμερα-αύριο θα διαβάσουμε και θα δούμε δηλώσεις του Πρίγιοβιτς στις οποίες θα λέει πως τον έπεισε το πρότζεκτ της ομάδας.
Χώρα-Πρωτάθλημα-Ομάδα είναι το τρίπτυχο που χοντρικά εξετάζει ένας ποδοσφαιριστής.
Εμείς είμαστε σε μετριοκαλή κατάσταση ως χώρα (Ευρώπη αλλά στη γωνία, φτώχεια αλλά χωρίς τρομοκρατία), σε χάλια ως πρωτάθλημα (γήπεδα χωράφια, ψίθυροι για διαφθορά, επιτήρηση από ΟΥΕΦΑ) και σε καλή ως ομάδα (εγκαταστάσεις, πόλη, πληρωμές, όραμα).
Φιλε Αβολευτε πολύ ωραία τα περιγραφεις. Όμως επίτρεψέ μου να πω ότι δεν πας να πουλήσεις την "ομάδα" στον παιχταρά που δεν έρχεται με την καμμία σε σένα. Αυτουνού του πουλάς τον εαυτό του. Ο ΠΑΟΚ πλέον μπορεί. Δεν θέλω να πω αλλα γιατί πολλά μάτια βλέπουν (αν και τα περισσότερα αμόρφωτα). Είναι όμως τόσο απλό που μπορώ να το δείξω σε ένα κομμάτι χαρτί μέσα σε δυο λεπτά. Θα χαρώ τρελά αν δω την ομάδα μου να εφαρμόζει τέτοιες τεχνικές. Ήδη χαίρομαι πολύ με όσα βλέπω και πιστεύω θα δούμε μεγάλα πράγματα με αυτό το team εάν μείνουν δυνατοί στο σχέδιό τους. Έχω φοβερή αισιοδοξία για τον ΠΑΟΚ μας.

Ως προς τα νέα της ομαδας μας...Μπράβο, μπράβο σε όλους τους. Για όλα, όχι μονο για τις ανακοινώσεις. Τρομερό....τρομερό προσόν για έναν άνθρωπο, οποιονδήποτε, να δουλεύει και να φέρνει αποτελέσματα υπό τέτοια πίεση που οι συντριπτικά περισσότεροι επικριτές τους θα λύγιζαν και θα τρέχανε φοβισμένοι ακόμα και στο 1/3 αυτής. Όσοι είχαν στην ζωή τους την τύχη να δουλέψουν υπό παρόμοιο στρες κατανοούν τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι και ακόμα και το λάθος τους δεν το κατακρίνουν γιατί ξέρουν πόσο σκληρό περιβάλλον είναι. Μόνο οι υπάλληλοι των 3-και-60 έχουν το θράσσος να επικρίνουν ανθρώπους την μάχη των οποίων δεν έδωσαν ποτε και η πιο ακριβη απόφασή τους κόστιζε το πολύ όσο ένα Iphone.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Sick Bastard έγραψε:
Sekeris4 έγραψε:Δεν βαζω το χερι μου στη φωτια οτι η παε χαλιεται με το θαψιμο των αρδ στον μιχελ
Υπάρχει ένα point σ αυτό που λες, με την έννοια ότι, ρε γαμώτο, είναι βασικά πράγματα που δεν γίνονται.
Δεν νομίζω ότι εκπορεύεται απ τη διοίκηση, νομίζω ότι απλά δεν ασχολούνται, δεν το θεωρούν σημαντικό, δεν ξέρω πως να το πω. Δεν είναι ότι δεν χαλιέται, δίνει μια εικόνα σ εμάς τους απ έξω, ότι κλαϊν μάϊν τώρα, που να τρέχεις τώρα άστο θα περάσει.

Θεωρω πως στο θεμα των αρδ πρεπει να αναλαβουν δραση οι συνδεσμοι και ΑΠΟΡΩ γιατι δεν το εχουν κανει εως τωρα. Η ΠΑΕ σαν εταιρεια δεν μπορει να ανοιξει ευθεως πολεμο με δημοσιογραφους. Ισως και νομικα να υπαρχει προβλημα, αλλα ακομα και αν δεν ειναι νομικο το θεμα, δεν εχει γινει πουθενα στον κοσμο μια εταιρεια να επιτιθεται στο δημοσιογραφικο κυκλωμα συσσωμο (γιατι ΟΛΟΙ ειναι αρδ, δεν υπαρχει ουτε ενας σωστος). Εδω λοιπον μπορουν να παιξουν κομβικο ρολο οι συνδεσμοι για να προστατεψουν την ομαδα απο τους γλιτσουρες. Οχι με βια. Με σωστη προπαγανδα κατα τους και αποκαλυψη του πραγματικου τους ρολου.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

goran 64 έγραψε:
theo-drama έγραψε:Ον τοπικ.

Αληθεια που εισαι τωρα,ερχεσαι με το Βραζιλιανακι της Γαλλιας?...
Ή μήπως με κάνα άλλο Βραζιλιανάκι μαυρόασπρο, από αδερφική ομάδα γείτονος χώρας μάλιστα??? :? ;) :opaokara:
Αυτον αν τον φερει,του χρονου ή σε 1,5 χρονο πρεπει να τον πουλησουμε,ενω για τον εκ Γαλλιας δυσκολο.

Εγω τακτικως παντως ψηνομαι πιο πολυ για τον κοκκινοτριχη,που ειναι καθαροαιμο εξτρεμ.
savvastheod

Δημοσίευση από savvastheod »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Εγώ θα ξαναρωτήσω,αφεντικό στη sportday ποιός είναι;

O Κοντομηνάς...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Φαντασμα έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:ωραίο θέμα κύριε Φάντασμα.

με την "παντοδυναμία" των παικτών στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είμαι σίγουρος ότι σε πολλές περιπτώσεις οι διαπραγματευτές πουλάνε την ομάδα στον παίχτη. Σήμερα-αύριο θα διαβάσουμε και θα δούμε δηλώσεις του Πρίγιοβιτς στις οποίες θα λέει πως τον έπεισε το πρότζεκτ της ομάδας.
Χώρα-Πρωτάθλημα-Ομάδα είναι το τρίπτυχο που χοντρικά εξετάζει ένας ποδοσφαιριστής.
Εμείς είμαστε σε μετριοκαλή κατάσταση ως χώρα (Ευρώπη αλλά στη γωνία, φτώχεια αλλά χωρίς τρομοκρατία), σε χάλια ως πρωτάθλημα (γήπεδα χωράφια, ψίθυροι για διαφθορά, επιτήρηση από ΟΥΕΦΑ) και σε καλή ως ομάδα (εγκαταστάσεις, πόλη, πληρωμές, όραμα).
Φιλε Αβολευτε πολύ ωραία τα περιγραφεις. Όμως επίτρεψέ μου να πω ότι δεν πας να πουλήσεις την "ομάδα" στον παιχταρά που δεν έρχεται με την καμμία σε σένα. Αυτουνού του πουλάς τον εαυτό του. Ο ΠΑΟΚ πλέον μπορεί. Δεν θέλω να πω αλλα γιατί πολλά μάτια βλέπουν (αν και τα περισσότερα αμόρφωτα). Είναι όμως τόσο απλό που μπορώ να το δείξω σε ένα κομμάτι χαρτί μέσα σε δυο λεπτά. Θα χαρώ τρελά αν δω την ομάδα μου να εφαρμόζει τέτοιες τεχνικές. Ήδη χαίρομαι πολύ με όσα βλέπω και πιστεύω θα δούμε μεγάλα πράγματα με αυτό το team εάν μείνουν δυνατοί στο σχέδιό τους. Έχω φοβερή αισιοδοξία για τον ΠΑΟΚ μας.

Ως προς τα νέα της ομαδας μας...Μπράβο, μπράβο σε όλους τους. Για όλα, όχι μονο για τις ανακοινώσεις. Τρομερό....τρομερό προσόν για έναν άνθρωπο, οποιονδήποτε, να δουλεύει και να φέρνει αποτελέσματα υπό τέτοια πίεση που οι συντριπτικά περισσότεροι επικριτές τους θα λύγιζαν και θα τρέχανε φοβισμένοι ακόμα και στο 1/3 αυτής. Όσοι είχαν στην ζωή τους την τύχη να δουλέψουν υπό παρόμοιο στρες κατανοούν τι περνάνε αυτοί οι άνθρωποι και ακόμα και το λάθος τους δεν το κατακρίνουν γιατί ξέρουν πόσο σκληρό περιβάλλον είναι. Μόνο οι υπάλληλοι των 3-και-60 έχουν το θράσσος να επικρίνουν ανθρώπους την μάχη των οποίων δεν έδωσαν ποτε και η πιο ακριβη απόφασή τους κόστιζε το πολύ όσο ένα Iphone.
++++
Πολυ καλα τα λες Φαντασμα.
Εχω δουλεψει σε συνθηκες που δεν ειχαν ουτε το 1/10 της πιεσης που δεχεται ο Μιχελς και ηταν παρα πολυ δυσκολα. Θελει τεραστια @ρχιδια να αποφασιζεις να πεισεις τον αλλον να δωσει 3μυρια για μια κινηση που εμπεριεχει πολυ ρισκο και ενω την ιδια στιγμη βαλλεσαι απο ολον τον τυπο που αφιερωνει 3σελιδα να σε κραξει γιατι φορουσες λαθος χρωμα καλτσες.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Εικόνα
αν κανεις δει και το ποτε αλλαξε νουμερο ο Λαμπρου και πηγε Κυπρο ο Μιχελ ( :lol: ) θα καταλάβει πολλά για μερικά...πρωτοσέλιδα (και όχι μονο).

Δεν πρέπει να ξεχνάμε.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

kgeο, αν δεν κανω λαθος, 9 γεναρη (αν νιωθεις καλυτερα,φερεται να) ηταν το ταξιδι στην κυπρο,
11 γεναρη αλλαξε νουμερο ο λαμπρου..

Στο θεμα μας τωρα, χιλια μπραβο για τις διαπραγματευσεις με τους Πολωνους και το κλεισιμο της μεταγραφης απροβληματιστα !
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

9 και 9* σιμπα. (ολα 9, τυχαιο;). δε λεω οτι ντε και καλα κατι σημαινει αλλα να, 10 τον ειχαν αναγραμματισει ηδη. :mrgreen:

*οκ, μαθεύτηκε 10 το πρωί
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Στα παπακια μου τι λενε αυτοι και αν αναγραμματιζουν και αν στελνουν βιογραφικα..
Αν γινουν οι σωστες κινησεις, τοσο απο μας οσο κ απ'την ΠΑΕ, θα απαξιωθουν ή τουλαχιστον θα συνετιστουν..

Εμενα με νοιαζουν μονο τα στελεχη μας κ τουλαχιστον στα τοπικ τους, αυτα σχολιαζω, χωρις αρδ κ μαρδ.

Απλα, εδω μεσα η φαση εχει παει σε αλλο επιπεδο και η συντριπτικη πλειοψηφια των σχολιων/αποψεων περιεχει τους αρδ κ διαμορφωνεται απ'τη σταση τους.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ολο τους κραζουν αλλα ολο γι αυτους μιλανε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγω σιμπα την αποψη μου για ενα θεμα των ημερων κατεθεσα, τιποτα διαφορετικο. 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”