Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παικτών
psc1998

Re: Προετοιμασία-Φιλικοί Αγώνες 2016/17

Δημοσίευση από psc1998 »

Τα ποδια ειναι βαρια γι αυτο και μετα απο τα πρωτα 15 λεπτα πιεσης,πεσαμε. Καλα στοιχεια απο τις πτερυγες,καλοι συνδιασμοι αλλα χωρις σεντερ φορ ολα αυτα ειναι ανουσια.Μολις παρουμε παιχτη εκει θα δουμε διαφορετικο ΠΑΟΚ.Επειδη εχω δει και τα φιλικα του Αγιαξ ως τωρα σαν ομαδα χειροτερος απο την Τβεντε του πρωτου ημιχρονου.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

DimitrisS έγραψε:Την ομαδα κακη δεν την λες. Το θεμα ειναι οτι λειπουν χαρακτηριστικα. Δεν εχεις ενα σκυλι να κοβει μπροστα απο τα σεντερ μπακ κι εναν φορ να μοιραζει σωστα την μπαλα.

Ο Καμπος παικταρα! Ειχαμε καιρο να δουμε ποδοσφαιριστη να καλυπτει τοσο ομορφα την μπαλα με το σωμα του και να μην την χανει. Το αντιθετο του Γκαρι.

Κρεσπο νομιζω θα αρχισει να κλεινει στοματα σιγα σιγα...

ειπαμε κρεσπουρα πλεον
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ω ρε κάτι κωλοτουμπες που θα κάνουμε όλοι μας για τον κρεσπο..ειναι πολυ καλός τελικά έως τώρα.φέρτε επιτέλους στον ΠΑΟΚ ενα φορ σέντερ φορρρρ... η ας μείνει ο μακ!να παίζει αυτος φορ.....φερτε βαρέλινιο δίδυμο με κρεσπο ρε..
Άβαταρ μέλους
BlackBlockAttack

Δημοσίευση από BlackBlockAttack »

Αντε να ερθει ο Βαρελας και επιτελους ενα σεντερ φορ να ξερει λιγο μπαλιτσα και να εχει το ενας με ενα
Χρονια πρωταθλητισμου με Κλαους Κουλουρη δε βγαινει....Τους αγαπαμε αλλα περισσοτερο αγαπαμε τον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

che4 έγραψε:εγω παντως μια χαρα τη βλεπω την ομαδαα για 15 ιουλιου και με 4 καινουριους παιχτες
Che κανενας δεν διαφωνει, κριτικη κανουμε.

Επισης αν καποιοι φιλοι μιλανε για μεταγραφες εγω θα ελεγα ειναι γιατι ειμαστε ΠΑΡΑ πολυ κοντα στο να παμε για ΠΟΛΥ μεγαλα πραγματα φετος.

Η δες το ετσι, οσο καλυτερη γινεται η ομαδα, τοσο περισσοτερο θα ξεχωριζουν καποιες αδυναμιες. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Σάβ 16 Ιούλ 2016, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

che4 έγραψε:εγω παντως μια χαρα τη βλεπω την ομαδαα για 15 ιουλιου και με 4 καινουριους παιχτες
Για διπλα παιχνιδια με Αγιαξ σε δυο βδομαδες, την βλεπεις μια χαρα, Τσε;;;;
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

+1, και εγω το ιδιο. Αυτοματισμοι, συνεννοησεις κτλ θα ερθουν με τον καιρο, δεν ειναι τυχαιο οτι ξεχωριζει η αριστερη πλευρα μας
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

να μην ξεχναμε επισης οτι και ο αντιπαλος βγηκε 13ος περισυ και φετος αναμενεται ακομα χειροτερος :ugeek:
Άβαταρ μέλους
Δημητρης17

Δημοσίευση από Δημητρης17 »

paokpantou έγραψε:Ω ρε κάτι κωλοτουμπες που θα κάνουμε όλοι μας για τον κρεσπο..ειναι πολυ καλός τελικά έως τώρα.φέρτε επιτέλους στον ΠΑΟΚ ενα φορ σέντερ φορρρρ... η ας μείνει ο μακ!να παίζει αυτος φορ.....φερτε βαρέλινιο δίδυμο με κρεσπο ρε..
Οχι ολοι μας, αδερφε!!! ;)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Λαθος επιλογη ομαδας παντως για φιλικο,επρεπε να ειχε επιλεχθει κατι πιο δυνατο λιγες μερες πριν το πρωτο επισημο.
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Εγω αναρωτιεμαι με το κεντρο που βλεπουμε σημερα και με την στεαουα αν επιμενουμε οτι ο κατσε ειναι ο χειροτερος μας χαφ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Kαλος χρυσος ο Κλαους προσφερει αλλα ειπαμε την μερα που εχει πονοκεφαλο πρεπει να υπαρχει και αντικαταστατης πως να το κανουμε.
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Κλάους αργός, σε τόσες σέντρες ο αμυντικός βγαίνει πάντα πρώτος στην μπάλα, σίγουρα δεν θέλουμε Μακ για κορυφή;
Τσίμιροτ μην την κρατάς την ρουφιάνα, δώσ'την πάσα γρήγορα
Καμπος τι άλογο είναι αυτός
Κρέσπο είναι ένας καλός αμυντικός, έχει και καλή μακρινή μπαλιά, αντιθέτως ο Τζαβέλας δεν
Χαρίσης και Σάκχοφ ψάχνονται

Σε γενικές γραμμές, η ομάδα εμφανίζει ομοιογένεια, πέρα από κάποια ατομικά λάθη, είναι σε πολύ καλό δρόμο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ρε τι διατητης είναι αυτός ο σπαθας είναι καθηγητής διατησιας μπροστά του :(:( απίστευτος κάμπος και χωρίς να είναι σε φόρμα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Γκουερινο έγραψε:Εγω αναρωτιεμαι με το κεντρο που βλεπουμε σημερα και με την στεαουα αν επιμενουμε οτι ο κατσε ειναι ο χειροτερος μας χαφ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ο χειρότερος μετά τον κατσε είναι ο κατσε...ειναι ο χειρότερος... και θα στο λέω μέχρι να το καταλάβεις...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”