Εγώ δεν τρελαίνομαι μέχρι στιγμής με τις επιδόσεις του Μίχελ, αλλά μπροστά στους προκατόχους του (εποχής Σαββίδη) είναι σαφώς καλύτερος. Πάλι πάντως πληρώνουμε πάνω από την αξία τα συμβόλαια των παικτών με μόνη εξαίρεση του Μάτος. Δεν είμαι ευχαριστημένος ούτε με την επιλογή Ίβιτς, ούτε του Στανόγιεβιτς. Το να μη μπορεις να πείσεις το μεγαλομέτοχο σημαίνει ότι δεν είσαι κάτι πολύ σπουδαίο. Δε λέω ότι είναι κακός. Αλλά όχι πολύ σπουδαίος. Αν έφερε μεγάλη αντίσταση στην πρόσληψη του Στανό, δε νομίζω να τον φέρναμε. Όπως ο ίδιος δήλωσε ήταν στη λίστα και είχε καλές συστάσεις (Βούκιτς). Ήταν όμως στη λίστα.. Οι υπόλοιποι της λίστας πάλι δε μου λένε τίποτα σε σχέση με το όνομα του ΠΑΟΚ σε συνάρτηση με τα χρήματα και το μπάτζετ μας. Είναι ονόματα για εποχή Γούμενου στον ΠΑΟΚ και όχι Ιβάν Σαββίδη.
Στο χρονικό σημείο που έγινε η πρόσληψη Λουτσεσκου πιστεύω όμως ότι ήταν η κατάλληλη. Αν ήταν η αρχική μας επιλογή, τον Ιούνιο, δε θα ήμουν ευχαριστημένος, ούτε όμως και δυσαρεστημένος γιατί προσωπικά πιστεύω ότι έχει ικανότητες, αλλά πάλι δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. Είναι όμως 48 ετών, που είναι ίσως η καλύτερη ηλικία για προπονητή, έχει εμπειρία, αλλά και κάποιες διασυνδέσεις στο ποδόσφαιρο.
Μετά από το σύνολο των δηλώσεών του έως τώρα, έχω την αίσθηση ότι ο προπονητής αυτός θα μας βγει. Όχι ελπίδα. Πιστεύω πολύ στους προπονητές που μιλάνε για ισορροπία και όχι βουρ επίθεση. Μου άρεσε τακτικά και στην Ξάνθη αναλογικά με το υλικό του. Μου άρεσε και το πάθος του. Δε θα μιλήσω για στήριξη στο θεσμό του προπονητή σήμερα, γιατί από ότι φαίνεται ο κόσμος στηρίζει περισσότερο απο την ίδια τη διοίκησή του

.
Πάντως για να επανέλθω στον Μίχελ και την απόδοσή του στις μεταγραφές:
Δε θεωρώ ότι έπεσε έξω σε πολλές κινήσεις, παρά μόνο στις αμοιβές.
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή Πρίγιοβιτς. Ο Ουάρντα δε βγήκε. Ο Ενρίκιε ήταν μια ΟΚ κίνηση, απλά ήταν αρκετά τα χρήματα. Αυτό το καλοκαίρι έκανε μια πολύ σπουδαία κίνηση που έφερε έναν τερματοφυλακα με τεράστιο ταλέντο σε ηλικία που θα βελτιώνεται. Πραγματικα είμαι thrilled με αυτή τη μεταγραφή, όπως και του πουλέν μου Μακ. Το υλικό του ΠΑΟΚ σήμερα με έναν προπονητή επιπέδου Σάντος, χωρίς καμία προσθήκη, πιστεύω ότι μπορεί το πρωτάθλημα. Η προσθήκη του Μακ, του Πρίγιοβιτς και του Ρέι πιστεύω είναι καταλυτική στην αναβάθμιση του ρόστερ. Φυσικά, ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και έχει ειπωθεί ήδη τι ψάχνουμε.