Ο κόσμος παίζει μπάλα

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα

Δημοσίευση από obanebane »

Μα δεν θα περασει ο μπουφον με τον πιρλο,κλασικο θα εχουμε στις 6 Ιουνιου και θα κλαψουνε μανουλες. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

:mrgreen: ξερω και γω ετσι πιστευω οτι θα περασει η ρεαλ, αλλα αξιζουν ακομα ενα οι 2 γιουβεντινοι πριν τελειωσουν
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Από τη Μπάρτσα με άρεσε πολύ ο Ράκιτιτς.
Από το γκολ του Μέσι, αποδεικνύεται ότι είχε παρακολουθήσει τον ΓΧ στον τελικό με το σκουλήκι..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Θεε, Παναγιά, Χριστέ, Αλλάχ, Μωάμεθ, Βούδα, Ίσις και Οσίρις, ω! μα πολυπράγμων Δία και Αφροδίτη Θεά της ομορφιάς!...

ευχαριστώ!!! που με δώσατε τη χαρά να μπορώ -έστω απο την τηλεόραση- να βλέπω αυτόν τον παίχτη...

[youtube]l-jCKR9VPys[/youtube]

υγ: ο πατέρας μου -πλέον στα early 80s της ζωής του- χθες μου είπε ότι ναι, είναι ο καλύτερος που έχει δει ποτέ στη ζωή του.... ούτε Μαραντόνας ούτε Κρόιφ ούτε τπτ. Μέσσι (ας)

υγ2: 7 γκολ στα επόμενα 7 ματς (αν δεν κανω λάθος) θέλει η τριάδα Μέσσι,Νέυμαρ,Σουάρεζ για να κάνει ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε γκολ που έβαλε μια επιθετική τριάδα σε μια χρονιά.....
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Πρέπει να είμαι ο μόνος που τον αντιπαθεί,ε; :P
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

pgetsos έγραψε:Πρέπει να είμαι ο μόνος που τον αντιπαθεί,ε; :P
Όχι ο μόνος... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:Θεε, Παναγιά, Χριστέ, Αλλάχ, Μωάμεθ, Βούδα, Ίσις και Οσίρις, ω! μα πολυπράγμων Δία και Αφροδίτη Θεά της ομορφιάς!...

ευχαριστώ!!! που με δώσατε τη χαρά να μπορώ -έστω απο την τηλεόραση- να βλέπω αυτόν τον παίχτη...

[youtube]l-jCKR9VPys[/youtube]

υγ: ο πατέρας μου -πλέον στα early 80s της ζωής του- χθες μου είπε ότι ναι, είναι ο καλύτερος που έχει δει ποτέ στη ζωή του.... ούτε Μαραντόνας ούτε Κρόιφ ούτε τπτ. Μέσσι (ας)

υγ2: 7 γκολ στα επόμενα 7 ματς (αν δεν κανω λάθος) θέλει η τριάδα Μέσσι,Νέυμαρ,Σουάρεζ για να κάνει ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε γκολ που έβαλε μια επιθετική τριάδα σε μια χρονιά.....
Σορρυ αλλα... :mrgreen:
[youtube]3pnSvfHiUqk[/youtube]
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

soory kat5 αλλά.... το έχει τσεκάρει ΚΑΙ αυτό στη λίστα ο...νέος... :mrgreen:

[youtube]nXzXsdZJ5AQ[/youtube]
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Όταν ο νέος τσεκάρει και αυτό στη λίστα...

Εικόνα

Τότε το συζητάμε... :lol:

ΥΣ. Άλλο το να περνάς τους αμυντικούς επιπέδου Αλμερίας (νομίζω)... και άλλο παίχτες της Εθνικής Αγγλίας σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:soory kat5 αλλά.... το έχει τσεκάρει ΚΑΙ αυτό στη λίστα ο...νέος... :mrgreen:

[youtube]nXzXsdZJ5AQ[/youtube]
Αυτος δεν ειναι που ξερνοβολαγε στα κρίσιμα παιχνιδια του μουντιαλ? :twisted:

ΥΓ Για να μη το παιδευουμε παικτουρα κι ο Λιο αλλα μια ομαδα οπως η Αργεντινη δε μπορει να τη σηκώσει μονος του οπως ο Diego.Ακομα.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

Ευχαριστώ Θεε μου που βλεπω ζωντανα τον καλύτερο παιχτη όλων των εποχων.Στα γκολ του τρελάθηκα σε φαση τι εκανε το ατομο.είχα καιρό να πανηγυρισω έτσι γκολ .Πλέον επιβεβαιωθηκε πως ο Λιο είναι μαγος και εριξε εξουσιαστική κατάρα στον δυσμοιρο μποατενγκ

Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

K_geo έγραψε:υγ2: 7 γκολ στα επόμενα 7 ματς (αν δεν κανω λάθος) θέλει η τριάδα Μέσσι,Νέυμαρ,Σουάρεζ για να κάνει ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου σε γκολ που έβαλε μια επιθετική τριάδα σε μια χρονιά.....
Απ’ ό, τι θυμάμαι ο speaker σχολίασε χθες, στο 2-0, ότι η τριάδα της Barca:

1. Luis Alberto Suárez Díaz
2. Lionel Andrés Messi
3. Neymar da Silva Santos Júnior

έχει πετύχει φέτος 110 γκολ με το ρεκόρ να το κατέχει η Real M με 118 της περιόδου 2011 – 2012 με 118. Η τριάδα της Ρεάλ ήταν:

1. Cristiano Ronaldo
2. Karim Benzema
3. Gonzalo Higuaín

Ήδη η τριάδα της Barca έχει πετύχει 111 γκολ, μετά το 3-0 του Neymar, αλλά απ’ ό, τι είπε απομένουν άλλοι 6 αγώνες:

1. Τρεις αγώνες για το πρωτάθλημα
2. Ο τελικός κυπέλλου Ισπανίας και
3. Ένας ή δύο αγώνες στο Ch.L. (2ος ημιτελικός και τελικός).

Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

GiorgosAtha έγραψε:ΥΣ. Άλλο το να περνάς τους αμυντικούς επιπέδου Αλμερίας (νομίζω)... και άλλο παίχτες της Εθνικής Αγγλίας σε επίπεδο Παγκοσμίου Πρωταθλήματος
Δε νομίζω να περνούσε σέντερ μπακ επιπέδου Αλμερία χθες.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

O Μεσσι ολη τη χρονια περσι ηταν τραυματιας και σε κακη κατασταση. Μολις τωρα επανερχεται σιγα σιγα στα κανονικα επιπεδα. Και παλι ηταν ο καλυτερος παικτης της αργεντινης.

Αυτον το μυθο του Μαραντονα τον εχω βαρεθει τοσα χρονια τωρα. Φοβερα υπερτιμημενος παικτης. Ολοι ξερουν καποια χαιλαιτς και νομιζουν αυτα τα εκανε σε καθε ματς. Ποιος εχει δει τον μαραντονα να παιζει ρε οταν η TV τοτε δεν εδειχνε ολα τα ματς ολων των πρωταθληματων οπως τωρα?

Εναντιον του ΠΑΟΚ το 88 ο Μαραντονα σε δυο ματς, 180+ λεπτα, δεν εκανε ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ. Εναντιον καποιου ΠΑΟΚ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε: ΥΓ Για να μη το παιδευουμε παικτουρα κι ο Λιο αλλα μια ομαδα οπως η Αργεντινη δε μπορει να τη σηκώσει μονος του οπως ο Diego.Ακομα.
Για να τους συγκρίνουμε θα πρέπει να παίζουν συγχρόνως. Αυτό δεν είναι δυνατόν. Επίσης το ότι δεν σήκωσε παγκόσμιο κύπελλο δεν χρεώνεται στον Messi. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό και όχι ατομικό άθλημα, γι' αυτό άλλωστε ένας παίκτης που καταπλήσσει σε μια ομάδα, με την οποία βρίσκεται με κλειστά μάτια με τους συμπαίκτες του, μπορεί να έχει μειωμένη απόδοση αν πάει σε κάποιαν άλλη ομάδα.
Το ότι κάποια στιγμή έκανε εμετό στο περυσινό mundial τι σημαίνει; Ότι χαπακώνεται; Και εάν ναι, μπορεί κάποιος να αποδείξει ότι αυτό δεν ίσχυε για τον Diego;
Προς το παρόν πάντως γκολ με το χέρι δεν έχει βάλει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”