Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Nα παμε να αγορασουμε και μετοχες απο την marfin τοτε :lol: :lol:

Μπα, δεν μας δίνει ο μοναχοφάης ο Ιβάν...Όλο αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου μόνος του κάνει...αφού... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συνοπαδοί μου θέλετε ν’ αλλάξουμε αγωνιστικό επίπεδο? Ας πάει ο Ιβάν (γιατί αυτός πλερώνει) τους: α) Stéphane Ruffier (γκολκίπερ), β) Maicon (κεντρικός αμυντικός), γ) Juan Jesus (κεντρικός αμυντικός), δ) Miguel Veloso (ανασταλτικός μέσος), ε) Hakim Ziyech ή Juan Quintero (επιτελικός χαφ) και στ) Ciro Immobile (σέντερ φορ). Με τέτοιο ‘άξονα’ μπορείς να μπεις Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις το τρεμπλ στην Ελλάδα (αφού από φέτος θα υπάρχει και ελληνικό σούπερ καπ - τρομάρα μας!)…!

ζω για τη στιγμη που ο πορκυ θα ξεπερασει τα 150 ποστ και δε θα χρειαζεται εγκριση

τι εχουμε να διαβασουμε τοτε δε λεγεται

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Τον Ζοζουλια τον εμφανίζει στο τρανσφερ ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τέλη Νοεμβρίου (suspended). Ξέρουμε κάτι για αυτό;
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εγώ πάντως με τις μεταγραφές κρατάω μικρό καλάθι,χωρίς να είμαι απαισιόδοξος. Όλοι ξέρουμε τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων... οπότε συγκρατημένη αισιοδοξία και βλέπουμε.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

tzelas έγραψε:Τον Ζοζουλια τον εμφανίζει στο τρανσφερ ότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι τέλη Νοεμβρίου (suspended). Ξέρουμε κάτι για αυτό;
Μονο για την Ουκρανια
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

paokmaniak έγραψε:
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Συνοπαδοί μου θέλετε ν’ αλλάξουμε αγωνιστικό επίπεδο? Ας πάει ο Ιβάν (γιατί αυτός πλερώνει) τους: α) Stéphane Ruffier (γκολκίπερ), β) Maicon (κεντρικός αμυντικός), γ) Juan Jesus (κεντρικός αμυντικός), δ) Miguel Veloso (ανασταλτικός μέσος), ε) Hakim Ziyech ή Juan Quintero (επιτελικός χαφ) και στ) Ciro Immobile (σέντερ φορ). Με τέτοιο ‘άξονα’ μπορείς να μπεις Ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρεις το τρεμπλ στην Ελλάδα (αφού από φέτος θα υπάρχει και ελληνικό σούπερ καπ - τρομάρα μας!)…!
Mου φαινεται εχεις ριξει πολυ τον πηχη. Εγω θα αντιπροτιενα

Courtois, Ramos, Manola (να εχουμε κ ενα ελληνακι) , Moutinho, Ben Arda και Μιλικ
E όχι και Μανωλά ρε αδερφέ...
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

To PAOK24 λεει οτι ακομα υπαρχει αποσταση μεταξυ μας και της Στεαουα για τον Βαρελα :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Αρα ειμαστε κοντα :twisted:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

λογικο, αφου το "αντιπαλο" ινΠΑΟΚ εβγαλε πρωτο την ειδηση για συμφωνια.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Εγώ πλεον για μεταγραφικά εμπιστεύομαι μόνο Ινπαοκ... Εχει βγάλει ολα τα αποκλειστικά και στο 90% ειναι μεσα... Οι 24 έχουν μπουκώσει στο στραπατσο τωρα τελευταια...
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ε αφιου εφυγε ο Ζησης,κοπηκαν και τσ σμς..Ον τοπικ,λογια αν κλεισει του Βαρελα,για τον οποιο εχω πολυ καλη αποψη,θεωρω οτι ειναι ακυρο του κρεσπο,καθως θελω να πιστευω οτι θα παμε σε παικτη με διαφορετικα χαρακτηριστικα.Για τον Νταγκλας,με ενα προχειρο search που εκανα ενδιαφερε Λατσιο,Γαλατα και Μπεσικτας.. :?
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

[youtube2jOV5EV0UkU][/youtube]

Eκλεισε με 800.000 :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Demir έγραψε:Εγώ πλεον για μεταγραφικά εμπιστεύομαι μόνο Ινπαοκ... Εχει βγάλει ολα τα αποκλειστικά και στο 90% ειναι μεσα... Οι 24 έχουν μπουκώσει στο στραπατσο τωρα τελευταια...
Ο Κόλκας δεν είναι το 24?
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δεν βρισκω παντως καποιο αρθρο απο Ρουμανια πλευρα που να λεει οτι οντως τα βρηκαν οι 2 ομαδες
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μαγκες τα κονε του κολκα δεν ειναι ο βρυζας αλλα ο μικρος σαββιδης... για αυτο κ οσοι ξερετε υπαρχει εβα μικρο παρεακι κολκα-τζαβελλα- γιωργου σαββιδη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”