Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
- WeWillRockYou
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ
Ψάχνοντας να βρω πληροφορίες για τον Πολωνό :
- αρχικά είναι στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Σβιντέρσκι, την UNIDOS
- είναι 27 χρονών,δεξιοπόδαρος, 1,87 ύψος, διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της χώρας του, χωρίς τραυματισμούς
- προιόν των ακαδημιών της Λέγκια (3 πρωταθλήματα μαζί της), τον είχε πουλήσει στην Κλερμόν το 2022 για 1,3 εκ. και τον αγόρασε έναν χρόνο μετά η Κάλιαρι για 5 εκ.
Γενικά μοιάζει στο προφίλ παίκτη που συνήθως θα βγει αξιόπιστος στο πρωτάθλημα μας, αλλά δεν θα δώσει το κάτι παραπάνω, όπως ο Ζιγκό πχ.
- είναι 27 χρονών,δεξιοπόδαρος, 1,87 ύψος, διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες της χώρας του, χωρίς τραυματισμούς
- προιόν των ακαδημιών της Λέγκια (3 πρωταθλήματα μαζί της), τον είχε πουλήσει στην Κλερμόν το 2022 για 1,3 εκ. και τον αγόρασε έναν χρόνο μετά η Κάλιαρι για 5 εκ.
Γενικά μοιάζει στο προφίλ παίκτη που συνήθως θα βγει αξιόπιστος στο πρωτάθλημα μας, αλλά δεν θα δώσει το κάτι παραπάνω, όπως ο Ζιγκό πχ.
Εντομεταξυ οι 17 δεν βγαίνουν με τίποτα . Και δεν μπορώ να τους βγάλω εγώ σπίτι μου . Φαντάσου ο λουτσεσκου που πρέπει να το διαχειριστεί κιόλας .Equalizer έγραψε:Παίδες αυτό με το Μιραντσουκ βλέπω το λέτε και το ξαναλέτε
Που ακριβώς θεωρείτε ότι χωράει ο Μιραντσουκ στο σημερινό ΠΑΟΚ;
Και τι ακριβώς τόσο ανώτερο θα έφερνε στην ομάδα;
Με 2 μεταγραφές δεν βγαίνουν εμείς θελουμε και 4-5 . Τεσπα
Μπορεί να τον ανανεώσουν.Unpsofable78 έγραψε:Το συμβόλαιο του Gigot τελειώνει Ιούνιο του 25 κι ο άλλος γράφει ότι κάναμε πρόταση για δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.
Τι ζούμε ρεεεεεεε
Το κακο ειναι οτι παιζει σε 3αδα. Μην εχουμε παλι φαση ΕκογκWeWillRockYou έγραψε:Ψάχνοντας να βρω πληροφορίες για τον Πολωνό :
- Σουριναμέζος
ποιοι ειναι οι 17 που δεν βγαινουν με τιποτα? σου βγαζω εγω τον βιερινια τωρα. ποιοι ειναι οι αλλοι 16 να σου βγαλω και αλλουςDamoN έγραψε:Εντομεταξυ οι 17 δεν βγαίνουν με τίποτα . Και δεν μπορώ να τους βγάλω εγώ σπίτι μου . Φαντάσου ο λουτσεσκου που πρέπει να το διαχειριστεί κιόλας .Equalizer έγραψε:Παίδες αυτό με το Μιραντσουκ βλέπω το λέτε και το ξαναλέτε
Εγώ θεωρώ ότι μέχρι την Δευτέρα,θα έρθουν στοπερ και χαφ,αποχωρήσεις, Τσιγγαρα, Σαματα,Τσαουση, Λυρατζη.
και μέχρι τις 4 Σεπτέμβρη θα έχουμε άλλους δύο παίχτες, χαφ και στοπερ.
Επίσης αν το Μεξικανακι πείσει τον Λουτσεσκου ότι μπορεί να σταθεί, πιθανόν να έχουμε και αποχώρηση Ραφα,έχοντας ως δεδομένο τη δυνατότητα του Ότο να παίξει στα αριστερά.
Για τον Νασμπεργκ ,είναι ένας παίχτης με μικρό συμβόλαιο και αν δεν ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει, βλέπω να μένει,ως διακοσμητικός.
και μέχρι τις 4 Σεπτέμβρη θα έχουμε άλλους δύο παίχτες, χαφ και στοπερ.
Επίσης αν το Μεξικανακι πείσει τον Λουτσεσκου ότι μπορεί να σταθεί, πιθανόν να έχουμε και αποχώρηση Ραφα,έχοντας ως δεδομένο τη δυνατότητα του Ότο να παίξει στα αριστερά.
Για τον Νασμπεργκ ,είναι ένας παίχτης με μικρό συμβόλαιο και αν δεν ζητήσει ο ίδιος να αποχωρήσει, βλέπω να μένει,ως διακοσμητικός.
To να δω 4 κίνησεις έως το τέλος των μεταγραφών θα είναι μεγαλύτερο θαύμα από τον αποκλεισμό της μεγάλης Αρσεναλ από τον τεράστιο Ζαφειρίου. 4 κινήσεις?? R y sure???
και γω μια χαρα τους βγαζω τους 17dev έγραψε:ποιοι ειναι οι 17 που δεν βγαινουν με τιποτα? σου βγαζω εγω τον βιερινια τωρα. ποιοι ειναι οι αλλοι 16 να σου βγαλω και αλλουςDamoN έγραψε:Εντομεταξυ οι 17 δεν βγαίνουν με τίποτα . Και δεν μπορώ να τους βγάλω εγώ σπίτι μου . Φαντάσου ο λουτσεσκου που πρέπει να το διαχειριστεί κιόλας .Equalizer έγραψε:Παίδες αυτό με το Μιραντσουκ βλέπω το λέτε και το ξαναλέτε