Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
James Moriarty

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από James Moriarty »

James Moriarty έγραψε:ΕΚΤΙΜΗΣΗ μου με επιχειρήματα. Πριν μια βδομάδα ο ΠΑΟΚ έθεσε dedline στον Καμαρά αφού βάση τών εκπληκτικών δημοσιογράφων μας, έλεγαν ότι μας χρησιμοποιεί ουσιαστικά για να βρει καλύτερο συμβόλαιο

Ο Καμαρά όπως κ ο Μειτε είναι ποδοσφαιρική καψούρα του ΡΑΣΒΑΝΕ..Για τόν Μειτε ήμουν ο μόνος πού έλεγα θα μείνει από Οκτώβρη όχι επειδή έχω κάποια κονέ αλλά επειδή έχω διαβάσει παρά πολύ καλά τόν προπονητή Λουτσεσκου και τούς ρόλους πού θέλει σέ κάθε θέση για κάθε παίκτη τού και ειδικά στο κέντρο κ όταν είδα τον Μειτε ήμουν σίγουρος ότι ο ΛΟΥ θά φάει καψούρα (κ ο παίκτης έπαιζε στο 50% του στις αρχές) .
Όταν όμως κάποιος μπορεί να δεί κάποια πράγματα κ νά ΠΣΑΧΤΕΙ με λίγα λόγια είδα προοπτική στον Μειτε κ κατάλαβα ότι όταν φτάσει στο 100% του θα τόνε γουστάρει ο ΛΟΥ..
Αφού λοιπόν κόβεται με τον Καμαρά τελείως, εχθές αναλαμβάνει ένας περίεργος στην ΑΕΧ κ βγάζει μόνο ο θωμαιδης ο οποίος δουλεύει στον Open τού Ιβανε κ λέει ότι έκλεισε Καμαρά,Φοφανα (κλάμα) κτλ..

Ο Καμαρά έκανε follow στον Μειτε πριν λίγες μέρες στο insta και ο Μειτε έκανε back to back. 2 Γάλλο Αφρικανοί παικτες.
Νά ξέρετε ότι στο insta παίκτες δύσκολα ανταλλάσουν follow κ επίσης ποιός ο λόγος νά γίνει αυτό το follow. Για παράδειγμα ο Μειτε και πολλοί άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ μεταξύ τους δεν ακολουθούν όλοι ο ένας τον άλλον από τον Βιέρι έως τον Ζιλε.
Κ τέλος αυτός ο κυρι στο Χ ο οποίος είναι παπατσης σκίζει τά ρούχα του μεταφορικά ότι θα κλείσει Κ εκτιμώ ότι σε αυτό το θέμα έχει ενημέρωση..

Σήμερα ξαφνικά στους 11:13 είδα από το 24 πού μπορεί να έχουν χίλια κακά άλλα παπάδες στις μεταγραφές δεν πουλάνε ότι η μέρα είναι κρίσιμη στο αν κλείσει ο παίκτης η όχι.

Προσωπική μου εκτίμηση κ μόνο ύστερα από όσα έγραψα κ ενώνοντας το παζλ σήμερα θα έχουμε τίτλους..

Ο Καμαρά εκλεισε στον ΠΑΟΚ για τά επόμενα 3 χρόνια "

Ξαναλέω όλα είναι εκτιμήσεις, με επιχειρήματα χωρίς παπάδες κ μηδενική ενημέρωση..

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει στην Τούμπα ο Καμαρά
11.06.24 | 18:59

Γράφει:
Στέργιος Αναστασιάδης

Πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για τη σεζόν 2024-25 βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Μαντί Καμαρά φαίνεται να είπε το πολυπόθητο «ναι» στον «δικέφαλο».

Όπως προκύπτει, ο 27χρονος Αφρικανός μέσος, που σε λίγες ημέρες μένει και τυπικά «ελεύθερος» από τον Ολυμπιακό, απάντησε θετικά στην πρόταση των «ασπρόμαυρων» και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, αφού πρώτα οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών πέρασαν από… χίλια κύματα!

Τελικά, παρότι την περασμένη εβδομάδα διέρρευσε πως εγκαταλείπει την προσπάθεια για απόκτηση του Καμαρά λόγω του ότι ο ποδοσφαιριστής δεν απάντησε εντός της προθεσμίας που του δόθηκε, ο ΠΑΟΚ άνοιξε εκ νέου δίαυλο επικοινωνίας με τον κεντρικό χαφ και τον «έψησε» πως το μέλλον του είναι… ασπρόμαυρο, παρά το ότι αυτός ήθελε ιδανικά να επιστρέψει στη Γαλλία αλλά και περισσότερα χρήματα!

Ωστόσο, το γεγονός πως η πρόταση του ΠΑΟΚ ήταν η καλύτερη που είχε στα χέρια του, σε συνδυασμό με την μεγάλη επιθυμία του Ράζβαν Λουτσέσκου να τον φέρει στην Τούμπα, φαίνεται πως έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην όλη υπόθεση και έτσι ο Καμαρά βρίσκεται κυριολεκτικά μία ανάσα από το να ντυθεί στα «ασπρόμαυρα».

https://monobala.gr/paok-plisiazei-stin-touba-o-kamara/

James Moriarty θα ακούτε να'ουμε. Από τις μεγαλύτερες μεταγραφές πού κάνουμε.. Δίδυμο ΜΕΙΤΕ -ΚΑΜΑΡΑ..:lol: :lol:
Καί σκάει μύτη κ ο Νιγηριανός παικταρας το αριστερό εξτρέμ.. :D :D

[youtube]h_QBpREqhr4[/youtube]

[youtube]xcvRjBZ3AL4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

PoccoPicante έγραψε:Από ότι φαίνεται η όνειροξη με Μειτε-Camara θα γίνει πραγματικότητα :nairepaok:
Μακάρι . :pano:
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Αν πω ότι γουστάρω τρελά τον Καμαρά στην ομαδα μας και θα τον ήθελα μαζί με τον Λιβαγια,
Θα με παίρνατε με τις ντοματες;; :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Όπως λέγαμε στην δεκαετία του 80᾽:

Ο ΠΑΟΚ γ και δ. Σας πάμε όλους π κ εμπλοκή.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Όνειρα, πουλιά μου ταξιδιάρικα…. 8-)
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Α ρε φίλε Μάρκο μέσα στο μυαλό μου είσαι!
Καμαρα χάφ Λιβαγια φορ
Κάτι ξέρει τελικά ο Γιώργης!
Άντε κλείστε τον Καμαρα να μην περνάει κουνούπι μαζί με Μειτε
Να κλείσει και ο τσογλαναρας Κροάτης να μην προλαβαίνουμε να μετράμε τα γκολ που θα βάζει αυτός , ο Ζιβκο και ο Δεσπότης!
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ με Καμαρά και Λιβάγια, ίσα που βγαίνω έξω και αρχίζω να τον παίζω.
Προφανώς δεν ξερω αν θα πιάσουν κλπ εδω κοτζάμ Μπερμπάτοφ και δεν έπιασε, αλλά αυτοί οι δύο είναι διαχρονικές μου καψουρες.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Με 3αδα Λιβάγια -Ντεσπο-Ζιλε η καλώς εννοούμενη ποδοσφαιρική "κωλοπαιδιαση" θα χτυπήσει δυσθεώρητα λεβελ :D
Ευτυχώς που θα υπάρχουν τα παπαδοπαιδια Τάισον και Ντελιας να κρατάνε ισορροπίες
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nunies4 την Τρί 11 Ιουν 2024, 18:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Blackgr4 έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ με Καμαρά και Λιβάγια, ίσα που βγαίνω έξω και αρχίζω να τον παίζω.
Προφανώς δεν ξερω αν θα πιάσουν κλπ εδω κοτζάμ Μπερμπάτοφ και δεν έπιασε, αλλά αυτοί οι δύο είναι διαχρονικές μου καψουρες.

sing me in

μια απ'τα ίδια
San4

Δημοσίευση από San4 »

Θα πω κατι που μπορει να φανει υπερβολικο για τον Λιβαγια. Αυτην την στιγμη ο ΠΑΟΚ παει να χτισει το καλυτερο ροστερ της συγχρονης ιστοριας του. Ο Λιβαγια στο ροστερ αυτης της ποιοτητας και με το συγχρονο χαρακτηρα που εχει, δεν νομιζω οτι εχει θεση ποδοσφαιριστη που θα εκτοξευσει την ομαδα, ουτε καν θεση ηγετη.
makispaspartou

Με Καμαρα Λιβαγια και Ετζουκε θα πρόσθετα εγώ τον παίζουμε όλοι μαζί με Λουτσεσκου και Γιωργη Σαββιδη.. Τι ομαδάρα θα έχουμε μεσοεπιθετικά Θεέ μου!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

danirifle έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ με Καμαρά και Λιβάγια, ίσα που βγαίνω έξω και αρχίζω να τον παίζω.

sing me in

μια απ'τα ίδια
Τελικά δεν θα πάρουν μόνο εμένα με τις ντοματες είμαστε πολλοί..
makispaspartou

Με Καμαρα Λιβαγια και Ετζουκε θα πρόσθετα εγώ τον παίζουμε όλοι μαζί με Λουτσεσκου και Γιωργη Σαββιδη.. Τι ομαδάρα θα έχουμε μεσοεπιθετικά Θεέ μου!
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

danirifle έγραψε:

sing me in

μια απ'τα ίδια
Τελικά δεν θα πάρουν μόνο εμένα με τις ντοματες είμαστε πολλοί..
makispaspartou

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”