Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 18′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 21′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 24′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 25′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 27′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.danirifleBlackgr4Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ με Καμαρά και Λιβάγια, ίσα που βγαίνω έξω και αρχίζω να τον παίζω.
Προφανώς δεν ξερω αν θα πιάσουν κλπ εδω κοτζάμ Μπερμπάτοφ και δεν έπιασε, αλλά αυτοί οι δύο είναι διαχρονικές μου καψουρες.
sing me in
μια απ'τα ίδια

Blackgr4Έγραψα χθες πως αν από αύριο ξεκινήσουν παλι να τρέχουν οι διαδικασίες (με βαση πάντα τα δημοσιεύματα) αυτό σημαίνει πως το Μαράκι τα τρέχει όλα. Έλειπε και τώρα επέστρεψε.
Επειδή όμως αναλαμβάνει τη θέση του Μάκη, νομίζω πως πρέπει να γίνει προσθήκη ατόμου. Πχ ενός ΤΔ.
VfB v2Απο που προκύπτει αυτή η αισιοδοξία για Λιβάγια; ο στόχος της Χαιντούκ Έρικ Εσπόσιτο εκλεισε αραβία.
Daskalos_4Για χαρακτήρα Καμαρά τι ξερουμε ρε μάγκες; Ισχύουν αυτα που γραφουν ορισμενοι (κυρίως γαυροι) οτι ειναι δύσκολος χαρακτήρας ή απλα τα ρίχνουν στον παίχτη για να βγουνε λαδι; Αν παντως πρόκειται περι σωστου επαγγελματία, πιθανη προσθηκη του θα μας δυναμωσει απίστευτα.
nunies4Daskalos_4Για χαρακτήρα Καμαρά τι ξερουμε ρε μάγκες; Ισχύουν αυτα που γραφουν ορισμενοι (κυρίως γαυροι) οτι ειναι δύσκολος χαρακτήρας ή απλα τα ρίχνουν στον παίχτη για να βγουνε λαδι; Αν παντως πρόκειται περι σωστου επαγγελματία, πιθανη προσθηκη του θα μας δυναμωσει απίστευτα.
Ο Διαμαντόπουλος από το sport24, γαύρος με πολλά κονέ στην ομάδα και σε παίκτες (θαυμαστής Ραζβαν από την άλλη), ίσα ίσα που έλεγε ότι στα αποδυτήρια ο Καμαρά είναι κορίτσι. Κανένα πρόβλημα ποτέ με κανέναν συμπαίκτη ούτε με προπονητή. Το πρόβλημα το είχε αποκλειστικά και μόνο με την διοίκηση γιατί θεωρούσε ότι του έφραξαν τον δρόμο για μεγαλύτερο πρωτάθλημα
Edit... περίεργο που δεν έχει ακολουθήσει το sdna στα άρθρα περί Καμαρά την τελευταία ώρα