Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Μάλλον δεν με παρακολουθείτε και νομίζεται ότι τα λέω κανονικά ε;;;
Δεν βλέπετε τι γράφω τόσες μέρες εδώ μέσα ….
Αυτό πάει σε Καρπούζα , Αντάρτικα και ντραγκον. Προφανώς και ειρωνεύομαι τους ιβανομαχους
Δεν βλέπετε τι γράφω τόσες μέρες εδώ μέσα ….
Αυτό πάει σε Καρπούζα , Αντάρτικα και ντραγκον. Προφανώς και ειρωνεύομαι τους ιβανομαχους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 22 Ιουν 2025, 20:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η μάχη θα γίνει για τον ΑΣ, όποιος την κερδίσει θα έχει και τον πρώτο λόγο ...και όπως έγραψε ο psykoman αν Θέλουμε να έχουμε γνώση και λόγο να γίνουμε ενεργά μέλη του ΑΣ
Μες ποιο τρόπο;
Γιατί αν θυμάμαι καλά παλαιότερα είχε γραφτεί ότι η διαδικασία δεν είναι και η πιο εύκολη του κόσμου
Γιατί αν θυμάμαι καλά παλαιότερα είχε γραφτεί ότι η διαδικασία δεν είναι και η πιο εύκολη του κόσμου
-
Montrealiotis έγραψε:Ρε εδώ μιλάμε για οπαδούς της «άλλης πλευράς» χωρίς καν να μας έχει πει η άλλη πλευρά τι θα κάνει πως κλπ.
Γιατί ποια απ’ τις δύο έχει πει. Και οι δύο αοριστολογίες
- iremidynami 4+
fidel έγραψε:Η μάχη θα γίνει για τον ΑΣ, όποιος την κερδίσει θα έχει και τον πρώτο λόγο ...και όπως έγραψε ο psykoman αν Θέλουμε να έχουμε γνώση και λόγο να γίνουμε ενεργά μέλη του ΑΣ
Και να συμπληρώσω
Να μην ξεχάσουμε τα πεπραγμένα της ΝΔ, οταν θα βρεθούμε μπροστά στην κσλπη
nikos ioannidis έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Ρε εδώ μιλάμε για οπαδούς της «άλλης πλευράς» χωρίς καν να μας έχει πει η άλλη πλευρά τι θα κάνει πως κλπ.
Και εμείς μιλάμε για στρατόπεδα και παπα..ες . Μονό ο ΠΑΟΚ κύριοι, αυτό
iremidynami 4+ έγραψε:fidel έγραψε:Η μάχη θα γίνει για τον ΑΣ, όποιος την κερδίσει θα έχει και τον πρώτο λόγο ...και όπως έγραψε ο psykoman αν Θέλουμε να έχουμε γνώση και λόγο να γίνουμε ενεργά μέλη του ΑΣ
Και να συμπληρώσω
Να μην ξεχάσουμε τα πεπραγμένα της ΝΔ, οταν θα βρεθούμε μπροστά στην κσλπη
Δεν ξεχνάμε, τι κάνουμε είναι το ζητούμενο
Billpaok666 έγραψε:bane1980 έγραψε:Συμφωνώ ότι η ποινή προς Special4 και Joshua είναι υπερβολική.
+1926
+ 1926 κι από μένα
τι να το κάνουμε το νεο γήπεδο ;
θα ανέβουν τα εισιτήρια Χ4 κ θα φωνάζουμε για τις τιμές
τεσπα , ας δουμε πως θα τελειώσει ; αυτή η ιστορία γιατί νοιώθω ότι μόλις ξεκίνησε και έχει πολλά επεισόδια ακόμη
ας είμαστε σε επιφυλακή και με καθαρό μυαλό , το πιο σημαντικό θεωρώ
ακραίες αποψεις χωρίς να γνωρίζουμε ουτε το 10% των πεπραγμένων είναι περιττές
επίσης άσχετο , αλλά κι εγω νομίζω ότι η μηνιαία αποβολή ήταν υπερβολική κ ίσως άδικη ,ακόμη και σαν παραδειγματισμός
για όλους τους υπόλοιπους
θα ανέβουν τα εισιτήρια Χ4 κ θα φωνάζουμε για τις τιμές

τεσπα , ας δουμε πως θα τελειώσει ; αυτή η ιστορία γιατί νοιώθω ότι μόλις ξεκίνησε και έχει πολλά επεισόδια ακόμη
ας είμαστε σε επιφυλακή και με καθαρό μυαλό , το πιο σημαντικό θεωρώ
ακραίες αποψεις χωρίς να γνωρίζουμε ουτε το 10% των πεπραγμένων είναι περιττές
επίσης άσχετο , αλλά κι εγω νομίζω ότι η μηνιαία αποβολή ήταν υπερβολική κ ίσως άδικη ,ακόμη και σαν παραδειγματισμός
για όλους τους υπόλοιπους
Έχω ήδη πει ότι δεν θα είναι μηνιαίο. Σρ άλλο τοπικ.
Μην συνεχίζετε εδώ αυτή τη συζητηση
Μην συνεχίζετε εδώ αυτή τη συζητηση
Φίλοι μου ΠΑΟΚτσάκια άρρωστα καθαρά τους είπαν άγνωστοι να κατεβάσουν αναρτήσεις σε social media.
Καλά το πάμε...θα φοβόμαστε την αντίθετη άποψη...
STRAFNIK έγραψε:τι να το κάνουμε το νεο γήπεδο ;
θα ανέβουν τα εισιτήρια Χ4 κ θα φωνάζουμε για τις τιμές![]()

Εντάξει μπορεί να το λες για πλάκα αλλά αυτό με τις υπερβολικές τιμές σε ορισμένες θύρες πρέπει να το αναθεωρήσουν προς τα κάτω.
fossa έγραψε:Φίλοι μου ΠΑΟΚτσάκια άρρωστα καθαρά τους είπαν άγνωστοι να κατεβάσουν αναρτήσεις σε social media.
Τι περιεχομενο ειχανε οι εν λογω αναρτησεις εαν επιτρεπεται; Η αντιθετη αποψαη σεβαστη ειναι παντα. Σε ποια αναφερθηκαν οι δικοι σου και φαγανε τραμπουκο
- Montrealiotis
nikos ioannidis έγραψε:Montrealiotis έγραψε:Ρε εδώ μιλάμε για οπαδούς της «άλλης πλευράς» χωρίς καν να μας έχει πει η άλλη πλευρά τι θα κάνει πως κλπ.
Ε όσο να πεις επι Ιβαν ζούμε τα χρυσά χρόνια του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.
Η άλλη πλευρά τι έχει να επιδείξει;