Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
ampalaeas

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Δημοσίευση από ampalaeas »

fidel έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
fidel έγραψε:Ο ΑΣ λαμβάνει το 10% επί τον κερδών από τα επαγγελματικά τμήματα ....Ποια λέτε ότι ήτανε κερδοφόρα ?

Οχι επί των κερδών αλλά από συγκεκριμένες πηγές εσόδων. Για παράδειγμα νομίζω ότι δικαιούται να λαμβάνει το 10% από τα εισιτήρια από την χρήση της Τούμπας. Αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσει κάποιος.

επι τον κερδών, τα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται στα έσοδα άρα και στα κέρδη -ζημιες

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Ο ασ ως κάτοχος του 10% θα έπρεπε να παίρνει το ανάλογο μέρισμα σε περίπτωση που η ΠΑΕ έγραφε κέρδη και έδινε μέρισμα. Το οποίο προφανώς δεν γίνεται αφού τόσα χρόνια γράφει ζημιές. Αν εξαιρέσουμε το ενοίκιο που πληρώνει η ΠΑΕ για τη χρήση του γηπέδου και ενός στάνταρ ποσού που είχε συμφωνήθει για τα πρώτα χρόνια (600χιλ - δεν γνωρίζουμε αν ανανεώθηκε μετά την πρώτη τετραετια) δεν μπορεί να ξέρει κάποιος αν υπάρχει άλλη υποχρέωση της ΠΑΕ προς τον ερασιτέχνη.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

joshua έγραψε:Εσύ πιστεύεις ότι ο Κατσαρης και γενικά ο ΑΣ 3 χρόνια δεν έχει προσπαθήσει να μάθει προθέσεις;

Εγω πιστευω πως ο ΑΣ δεν νιωθει την παραμικρη αναγκη να ενημερωσει εμας τους οπαδους.
Υπαρχει ακριβως το ιδιο προβλημα που υπαρχει και με τον Σαββιδη με την διαφορα οτι ο Σαββιδης αποδεδειγμενα εχει βαλει 160 εκατομμυρια στον ΠΑΟΚ ενω ο Κατσαρης δεν εχει βαλει τπτ ή τουλαχιστον δεν εχουμε μαθει να εχει βαλει κατι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

joshua έγραψε:Εσύ πιστεύεις ότι ο Κατσαρης και γενικά ο ΑΣ 3 χρόνια δεν έχει προσπαθήσει να μάθει προθέσεις;

Εγώ είμαι σίγουρος πως όχι.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Daskalos_4 έγραψε:Μηπως η περιφημη ΕΝΟΤΗΤΑ, που συζητιεται εδω μεσα διαρκως, θα πρεπει να εκφραστεί μεσα απο την ΑΠΑΙΤΗΣΗ μας να αποκαλυψουν επιτελους τα χαρτια τους ΚΑΙ οι δυο πλευρες κι οχι καταβαλλοντας καθε προσπαθεια προκειμένου να κανουμε το άσπρο μαυρο και να αποδειξουμε ποια απο τις δυο πλευρες εχει δικιο;

Μας τιμαει αληθεια που δεν εχουμε ιδεα τι συμβαινει μεσα στο ιδιο μας το σπιτι; Που ειναι ο σεβασμος τους προς τον λαο του ΠΑΟΚ; Μαλλον μας εχουν ολοκληρωτικα γραμμενους θα πω εγω, όλοι τους.

Ειναι δυνατον ο προεδρος μας να αρνειται πεισματικα να επικοινωνησει τα πλανα του για το γηπεδικο εδω και τρια χρονια; Ειναι δυνατον ο ΑΣ να πεταει μια ΒΌΜΒΑ μεγατονων και μετα να κρυβεται; Ειναι δυνατον να κουβεντιαζουμε ωρες επι ωρων ως προς το ποια απο τις δυο πλευρες μας φερεται λιγοτερο δεσποτικα;

Αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ; Να κανει τουμπεκι και απλα να ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ "πλευρες";

Κριμα για ολους μας.

Γιατί του ασκησες εσύ οπαδε του ΠΑΟΚ καμία πίεση;
Η μόνη πίεση που του ασκησες είναι γιατί δεν ανανεώνει ο Μειτε και γιατί δεν δίνει 200.000 παραπάνω για το φορ που θα τα παστελωνει.
Να κοιταγομαστε και στον καθρέφτη που και που και να κάνουμε και αυτοκριτική
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Και για πες ρε nunies ποιον θα ρωτήσει ακριβως;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εγώ απάντησα στο αν ο ΑΣ εδώ και 3 χρόνια έχει προσπαθήσει να μάθει προθέσεις για το γήπεδο.
Στα δικά μου μάτια όλοι ήταν ήρεμοι σε μια βολική ραστωνη
ΠΑΕ, ΑΣ, και λιγότερο ο λαος.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

nunies4 έγραψε:
Daskalos_4 έγραψε:Μηπως η περιφημη ΕΝΟΤΗΤΑ, που συζητιεται εδω μεσα διαρκως, θα πρεπει να εκφραστεί μεσα απο την ΑΠΑΙΤΗΣΗ μας να αποκαλυψουν επιτελους τα χαρτια τους ΚΑΙ οι δυο πλευρες κι οχι καταβαλλοντας καθε προσπαθεια προκειμένου να κανουμε το άσπρο μαυρο και να αποδειξουμε ποια απο τις δυο πλευρες εχει δικιο;

Μας τιμαει αληθεια που δεν εχουμε ιδεα τι συμβαινει μεσα στο ιδιο μας το σπιτι; Που ειναι ο σεβασμος τους προς τον λαο του ΠΑΟΚ; Μαλλον μας εχουν ολοκληρωτικα γραμμενους θα πω εγω, όλοι τους.

Ειναι δυνατον ο προεδρος μας να αρνειται πεισματικα να επικοινωνησει τα πλανα του για το γηπεδικο εδω και τρια χρονια; Ειναι δυνατον ο ΑΣ να πεταει μια ΒΌΜΒΑ μεγατονων και μετα να κρυβεται; Ειναι δυνατον να κουβεντιαζουμε ωρες επι ωρων ως προς το ποια απο τις δυο πλευρες μας φερεται λιγοτερο δεσποτικα;

Αυτος ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ; Να κανει τουμπεκι και απλα να ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ "πλευρες";

Κριμα για ολους μας.

Γιατί του ασκησες εσύ οπαδε του ΠΑΟΚ καμία πίεση;
Η μόνη πίεση που του ασκησες είναι γιατί δεν ανανεώνει ο Μειτε και γιατί δεν δίνει 200.000 παραπάνω για το φορ που θα τα παστελωνει.
Να κοιταγομαστε και στον καθρέφτη που και που και να κάνουμε και αυτοκριτική

Εξου και ο πρωτοπροσωπος πληθυντικός. Η αδρανεια και η τυφλη υπακοη προς τους απο πανω αφορα ολους μας. Ανεξαιρετως.

Υ.γ. Μαλλον παρερμηνευσα ελαφρως το σχολιο σου αδερφε. Ακριβως, η απαθεια τοσων χρονων μας εφερε εδω που μας εφερε. Ζουμε στο απολυτο σκοταδι και ασχολούμαστε με τα 200 του Μειτε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daskalos_4 την Κυρ 22 Ιουν 2025, 13:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

nunies4 έγραψε:Εγώ απάντησα στο αν ο ΑΣ εδώ και 3 χρόνια έχει προσπαθήσει να μάθει προθέσεις για το γήπεδο.
Στα δικά μου μάτια όλοι ήταν ήρεμοι σε μια βολική ραστωνη
ΠΑΕ, ΑΣ, και λιγότερο ο λαος.

Δεν έχετε καταλάβει πόσο κλειστή είναι η ΠΑΕ νομίζω. Μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν παιδιά του σαιτ.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

fidel έγραψε:
Ettien26 έγραψε:
fidel έγραψε:Ο ΑΣ λαμβάνει το 10% επί τον κερδών από τα επαγγελματικά τμήματα ....Ποια λέτε ότι ήτανε κερδοφόρα ?

Οχι επί των κερδών αλλά από συγκεκριμένες πηγές εσόδων. Για παράδειγμα νομίζω ότι δικαιούται να λαμβάνει το 10% από τα εισιτήρια από την χρήση της Τούμπας. Αν κάνω λάθος παρακαλώ να με διορθώσει κάποιος.

επι τον κερδών, τα εισιτήρια συμπεριλαμβάνονται στα έσοδα άρα και στα κέρδη -ζημιες

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Εγώ ξέρω ότι οι συμβατικές υποχρεώσεις από την χρήση της Τούμπας υποχρεώνουν την ΠΑΕ να καταβάλει το νόμιμο ποσοστό στον Α.Σ. ως ενοίκιο.

Ο ερασιτέχνης δεν είναι συνέταιρος και δεν έχει συμμετοχή στις ζημιές ή στα κέρδη της ΠΑΕ. Ο ισολογισμός και η οικονομική διαχείριση είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά της ΠΑΕ.

Εσύ όπως το λες είναι σαν να νοικιάζω εγώ έναν χώρο σε κάποιον τρίτο αλλά θα μου δίνει ενοίκιο μόνο αν έχει κέρδη. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις δεν ισχύει.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

15 % είναι το ελάχιστο ποσοστό του ερασιτέχνη από τις εισπράξεις των αγώνων της ΠΑΕ,όταν αυτή δεν έχει δικό της γήπεδο.Δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση για κερδοζημιες, μιλάμε για εισπράξεις, αυτό είναι ξεκάθαρο.
Από εκεί και πέρα στην πράξη μπορεί ο ερασιτέχνης να υπογράψει σύμβαση με την ΠΑΕ με ένα συγκεκριμένο ποσό,που να αφορά μια ή και περισσότερες περιόδους
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Αυτό που έγραψε ο daskalos4 είναι
νομίζω το καλύτερο και ουσιαστικότερο
που έχει ακουστειβεδω μεσα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

beyes4 έγραψε:
embuji έγραψε:Αν ημουν ο Κατσαρης εγω θα εβγαινα και θα ελεγα, Περιμενουμε απο την ΠΑΕ εντος του μηνα εφοσον ειναι τοσο ετοιμη σε μαστερ πλαν οσο και οικονομικα, να μας παρουσιασει το μαστερ πλαν και να ενημερωσει πως θα διαθεσει ολα τα αναγκαια κεφαλαια. Εαν ΔΕΝ το εκανε, θα προχωρουσα με Μυστακιδη στην δημιουργια γηπεδου.

Εκτός από αχάριστο πραξικοπηματία,θα σε ελεγαν και εκβιαστη.

Ο ερασιτέχνης είναι ο θεματοφύλακας του συλλόγου. Πολύ πριν φτάσουμε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα , ας πάρουμε σαν δεδομένο ότι η πλευρά του ερασιτέχνη έχει δίκιο . Ότι δεν ενδιαφέρεται ο Ιβάν να κάνει κανένα γήπεδο και ότι απόεπενδύει από την ομάδα . Επειδή ακριβώς ο ΑΣ είναι ο θεματοφύλακας κι το πρόβλημα όπως παρουσιάζεται είναι των τελευταίων ετών θα μπορούσε πολύ εύκολα η πλευρά Κατσαρή σε μια από τις τακτικές γενικές συνελεύσεις να αναφερθεί στο θέμα. θα μπορούσε να το κάνει κλιμακωτά χωρίς συγκρούσεις πάρα μόνο με επισημάνσεις. Θα μπορούσε επίσης να το κάνει έμμεσα αναφερόμενη ,αν ισχύει, στις προθεσμίες του προεδρικού διατάγματος . Όλα αυτά χωρίς καμία διάθεση σύγκρουσης αλλά επικοινωνώντας με τον κόσμο και επισημαίνοντας οποία προβλήματα παρουσιαζόταν . Το ζουμί όμως είναι ότι Θα μπορούσε ακόμα καλύτερα να είχε αναλάβει τις ευθύνες που τις αντιστοιχούν και σε συνδυασμό με την διαρκή ενημέρωση του κόσμου να φωτίζει τις δυνατότητες χρηματοδότησης μέρος του έργου από την πολιτεία και να βγάζει στην σέντρα όποιον μπαίνει εμπόδιο. Όπως δηλαδή έβγαλε στην σέντρα τον Ιβάν. Γιατί δεν το έπραξε με τις δυσκολίες που μας εμφανιζόταν μέχρι την έκδοση του ΠΔ ή τις μεθοδευσεις για το Καυτατζόγλειο.Ποιες ήταν οι κινήσεις του ερασιτέχνη σε αυτό το επίπεδο; Μαζί σας λοιπόν ο Ιβάν δεν μπορεί. Πριν φτάσουμε σε αυτό τι ακριβώς έκανε ο ερασιτέχνης κάτι από τα παραπάνω ώστε κι να έχει λειτουργήσει σύμφωνα με τον θεσμικό του ρόλο , και να εμφανιστεί ενώπιον της πολιτείας ότι άλλο ο Σαββίδης που εσείς δεν γουστάρετε άλλο εμείς σαν οντότητα ΠΑΟΚ . Θα είχε αποσυμφορήσει έτσι την κατάσταση όπου κάποιοι επιτήδειοι να συνδέουν σώνει κι καλά την οντότητα ΠΑΟΚ μόνο με τον Ιβάν Σαββίδη.
Όχι είμαστε ΠΑΟΚ ούτε Ιβάν ούτε άλλος πρόεδρος κι θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν να έχουμε συσπείρωμενο και ενημερωμένο τον κόσμο μας για το Κολοσσιαίο θέμα του γηπέδου μας.θα ήταν δηλαδή ο ΑΣ ο πραγματικός θεματοφύλακας των συμφερόντων της ομάδας μας. Διάλεξε αυτό το δρόμο;;κι αν όχι γιατί;
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Ettien26 έγραψε:
fidel έγραψε:
Ettien26 έγραψε:Ο ΑΣ λαμβάνει το 10% επί τον κερδών από τα επαγγελματικά τμήματα ....Ποια λέτε ότι ήτανε κερδοφόρα ?

Πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο.

Εγώ ξέρω ότι οι συμβατικές υποχρεώσεις από την χρήση της Τούμπας υποχρεώνουν την ΠΑΕ να καταβάλει το νόμιμο ποσοστό στον Α.Σ. ως ενοίκιο.

Ο ερασιτέχνης δεν είναι συνέταιρος και δεν έχει συμμετοχή στις ζημιές ή στα κέρδη της ΠΑΕ. Ο ισολογισμός και η οικονομική διαχείριση είναι κάτι που αφορά αποκλειστικά της ΠΑΕ.

Εσύ όπως το λες είναι σαν να νοικιάζω εγώ έναν χώρο σε κάποιον τρίτο αλλά θα μου δίνει ενοίκιο μόνο αν έχει κέρδη. Κάτι τέτοιο όπως καταλαβαίνεις δεν ισχύει.[/quote]Σωστά, παράβλεψη το γήπεδο αν ανήκει στον ερασιτέχνη τότε λαμβάνει ενοίκιο τα υπόλοιπά επι τον κερδών, έλα μου που η σχέση ενοικιαστή με ιδιοκτήτη δεν είναι ασ το πούμε διαμέρισμα η κατάστημα και ο νοών νοητό ...Τα περισσότερα τμήματα παίζουν όπου νάνε κυριολεκτικά γιατί δεν υπάρχουν υποδομές
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Δουλεψε ο μηχανισμος τελικα.Κριμα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Να πω οτι ειμαι αισιοδοξος; Ψεματα θα πω... Τελος ο Κατσαρης απο τον ΑΣ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”