Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;
- DarkBishop
Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;
Ήθελα να ανοίξω αυτό το θέμα για να θυμηθούμε όλοι γιατί είμαστε τρελαμένοι με αυτή την ομάδα μιας και τελευταία πολλοί μιλάνε για τίτλους και διάφορα άλλα όπως ΠΑΟΚ πάνω από έθνη κλπ.
Εγώ έγινα ΠΑΟΚ μετά τον τελικό κυπέλλου το 2001 όπου τα συναισθήματα ήταν απερίγραπτα. Βέβαια λίγα καταλάβαινα τότε για το τι ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά ως Πόντιος κατατρεγμένος σε πολλές χώρες ένιωσα αμέσως πως αυτή η ομάδα είναι κάτι που με εκφράζει. Ακόμα και σαν πιτσιρικάς δε με ένοιαζε στο σχολείο που δεν παίρναμε πρωτάθλημα και όλοι ήταν γαύροι/βάζελοι/αεκ και η καζούρα πήγαινε σύννεφο επειδή έβλεπα μια ομάδα να παλεύει στο γήπεδο εναντίον όλων, μόνο με τον κόσμο στο πλευρό της και ήμουν περήφανος. Ένιωθα πως ήταν αυτό που μου έδινε δύναμη και με συνέδενε με την Ελλάδα όταν ήμουν έξω. Ανυπόστατες δηλώσεις κατά τη γνώμη μου οι φιλίες με τουρκικές ομάδες ενώ το οπαδικό ξύλο με αφήνει αδιάφορο επειδή λόγω κάποιων δεν μπορώ να πάω να δω τον ΠΑΟΚ σε όλα τα γήπεδα. Και τελευταίο, ακόμα και σήμερα νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν σπίτι μου, σαν γονιό μου, μπορεί να μαλώσουμε, να κάνει μια βλακεία αλλά τον αγαπώ και όταν πάω Τούμπα σέβομαι το κάθε εκατοστό της. Καλώς να έρθουν και οι τίτλοι αλλά για μένα δεν αξίζει ένας τίτλος όσο αυτά που ζω.
Εγώ έγινα ΠΑΟΚ μετά τον τελικό κυπέλλου το 2001 όπου τα συναισθήματα ήταν απερίγραπτα. Βέβαια λίγα καταλάβαινα τότε για το τι ήταν ο ΠΑΟΚ αλλά ως Πόντιος κατατρεγμένος σε πολλές χώρες ένιωσα αμέσως πως αυτή η ομάδα είναι κάτι που με εκφράζει. Ακόμα και σαν πιτσιρικάς δε με ένοιαζε στο σχολείο που δεν παίρναμε πρωτάθλημα και όλοι ήταν γαύροι/βάζελοι/αεκ και η καζούρα πήγαινε σύννεφο επειδή έβλεπα μια ομάδα να παλεύει στο γήπεδο εναντίον όλων, μόνο με τον κόσμο στο πλευρό της και ήμουν περήφανος. Ένιωθα πως ήταν αυτό που μου έδινε δύναμη και με συνέδενε με την Ελλάδα όταν ήμουν έξω. Ανυπόστατες δηλώσεις κατά τη γνώμη μου οι φιλίες με τουρκικές ομάδες ενώ το οπαδικό ξύλο με αφήνει αδιάφορο επειδή λόγω κάποιων δεν μπορώ να πάω να δω τον ΠΑΟΚ σε όλα τα γήπεδα. Και τελευταίο, ακόμα και σήμερα νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν σπίτι μου, σαν γονιό μου, μπορεί να μαλώσουμε, να κάνει μια βλακεία αλλά τον αγαπώ και όταν πάω Τούμπα σέβομαι το κάθε εκατοστό της. Καλώς να έρθουν και οι τίτλοι αλλά για μένα δεν αξίζει ένας τίτλος όσο αυτά που ζω.
- Μπαρκαρούτσος
Re: Γιατί είμαι Π.Α.Ο.Κ.;
Καλό θα ήταν να μείνει ανοιχτό το topic, να εκφράσουμε και λίγη ΑΓΑΠΗ για τον Π.Α.Ο.Κ. και τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ επιτέλους, με αγνό τρόπο, εκφράζοντας αισθήματα που νιώσαμε στην παιδική ή εφηβική μας ηλικία για τον Π.Α.Ο.Κ.!
Ας λείψει και η κριτική από ένα topic, δεν είναι κακό..
Ας λείψει και η κριτική από ένα topic, δεν είναι κακό..
"Γιατί ΠΑΟΚ γεννήθηκα!!! ΠΑΟΚ γιεννιέσαι δεν γίνεσαι!!!"
Παρεπιπτόντως αυτή την απάντηση την έδωσα σήμερα το πρωϊ γύρω στις 9.00 σε ένα σπουδαστή (το είδος γάυρους ανήδεους προβάτιους) που με ρώτησε:
"ΠΑΟΚ κύριε!!!! Γιατί έτσι;;;"
Οτι και άλλο να έλεγα ... σάμπως θα καταλάβαινε;;;;
Παρεπιπτόντως αυτή την απάντηση την έδωσα σήμερα το πρωϊ γύρω στις 9.00 σε ένα σπουδαστή (το είδος γάυρους ανήδεους προβάτιους) που με ρώτησε:
ΠΑΟΚ γιατι αυτην την ομαδα η την αγαπας η την μισεις εγω την αγαπω γιατι ειναι η Μακεδονια ο ποντος η μικρασια η αντισταση στην αυτοκρατορια του κακου η εναλλαγη του μαυρου με το ασπρο η ομαδα που ακομη και τωρα με κανει να ονειρευομαι παρ ολη αυτην την μιζερια που εχει σκεπασει την ελλαδα
- theodorsalonika
ειμαι ΠΑΟΚ γιατι αντεχω,γιατι δακρυζω,γιατι αγωνιζομαι γιατι ποναω γιατι δεν φοβαμαι.....
Ποντιοι και ΠΑΟΚτσηδες γεννηθηκαμε εμεις!
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nikolasf έγραψε:"Γιατί ΠΑΟΚ γεννήθηκα!!! ΠΑΟΚ γιεννιέσαι δεν γίνεσαι!!!"
Αψογος!
ΠΑΟΚ γιατί είναι ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ στο κατεστημένο. Είναι το ΚΑΘΑΡΌ ανάμεσα στο σάπιο. Γιατί ως Έλληνας συγκινούμαι με την Μικρα Ασία και τον Πόντο (αν και δεν εχω καταγωγή). Γιατί όταν πάρω τίτλο θα τον πάρω επειδή τον ΑΞΊΖΩ. Γιατί ως άνθρωπος και σαν στάση ζωής μόνο ΠΑΟΚ θα μπορούσα να είμαι.
ΠΑΟΚ γιατι απο μικροι εμεις ημασταν με τους Ινδιανους....
θα επανελθω στο θεμα συντομα,αναλυτικοτερα.
θα επανελθω στο θεμα συντομα,αναλυτικοτερα.
Γι'αυτό!
*ταυτόχρονα
[youtube]W9NR6EDmB-I[/youtube]
[youtube]jWihTdaT7Rg[/youtube]
*ταυτόχρονα
[youtube]W9NR6EDmB-I[/youtube]
[youtube]jWihTdaT7Rg[/youtube]
Μάλλον τα τσιμέντα της 4 και ο μεγάλος ΠΑΟΚ του Παλαί ντε Σπορ έκαναν την ζημιά. Οι πρώτες ΠΑΟΚτσήδικες εικόνες από γήπεδο που θυμάμαι είναι η άδεια Τούμπα επί Βουλινού, που όμως τα τσιμέντα της μου μίλησαν αλλιώς, καθώς και οι παραστάσεις που έδιναν κάθε αγωνιστική στο Αλεξάνδρειο ο Μπάνε με τον Πέτζα και αργότερα ο Σκάιλς με τον Μπόνερ. Τότε που ψάχναμε για κάποιον "θείο" έξω από το γήπεδο για να μας βάλει μέσα. Τότε που την κάναμε κοπάνα από σχολεία και σπίτια για να γυρίσουμε μετά με κλεισμένη την φωνή.
Παραμένω ΠΑΟΚ για όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα με τίτλους και ευρωπαικές διακρίσεις, αλλά και με απογοητεύσεις και αγωνίες για το αύριο. Για τα ύψη που φτάσαμε την ποδοσφαιρική ομάδα από το 2007 και έπειτα, σηκώνοντάς την στις πλάτες μας. Για τα αλάνια του χάντμπολ. Για τις αμαζόνες του γυναικείου ποδοσφαίρου. Για τους σημερινούς μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ που έχουν αναλάβει το βαρύ καθήκον να κρατήσουν τον Γίγαντα όρθιο, όταν οι υπόλοιποι τον έχουμε παρατήσει στην μοίρα του.
Γιατί δεν είμαι οπαδός.
Γιατί είμαι ΠΑΟΚ.
Παραμένω ΠΑΟΚ για όσα έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα με τίτλους και ευρωπαικές διακρίσεις, αλλά και με απογοητεύσεις και αγωνίες για το αύριο. Για τα ύψη που φτάσαμε την ποδοσφαιρική ομάδα από το 2007 και έπειτα, σηκώνοντάς την στις πλάτες μας. Για τα αλάνια του χάντμπολ. Για τις αμαζόνες του γυναικείου ποδοσφαίρου. Για τους σημερινούς μπασκετμπολίστες του ΠΑΟΚ που έχουν αναλάβει το βαρύ καθήκον να κρατήσουν τον Γίγαντα όρθιο, όταν οι υπόλοιποι τον έχουμε παρατήσει στην μοίρα του.
Γιατί δεν είμαι οπαδός.
Γιατί είμαι ΠΑΟΚ.
γιατί έτσι μάθαμε από παιδιά........................
γιατί συμβολίζει τις χαμένες πατρίδες..............
γιατί όταν ο παππούς μου ήρθε διωκόμενος απο την Καπαδοκία με μια Καντιλακ και ένα τασάκι, τα πρώτα του λεφτά που έβγαλε κάνοντας τον ταξιτζή στη Θεσ/νίκη τα έκανε χορηγία πανί για φανέλες στον ΠΑΟΚ.
γιατί όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ η μητέρα μου έλεγε ότι αυτοί, οι Ασπρόμαυροι αετοί, είναι σύμβολο Πίστης και Ελπίδας....
γιατί την πρώτη μου κοπάνα στο...δημοτικό την έκανα για να δω τον ΠΑΟΚ....
γιατί όταν έβλεπα τον φασούλα να κάνει τη μλκια του γινόμουν 10 φορές πιο πολύ ΠΑΟΚ.
γιατί όταν έβλεπα να μου παίρνουν το πρωτάθλημα το 2010 πούστικα, γινόμουν 10 φορές πιο πολύ ΠΑΟΚ.
γιατί όταν έμαθα πρώτη φορά τι συμβολίζουν το άσπρο και το μαύρο, ανατρίχιασα.
γιατί μπορεί να αλλάξουμε γυναίκα, οικογένεια, σπίτι, χώρα, κόμμα, θρησκεία, πλανήτη, αλλά ΠΑΟΚ θα είμαστε πάλι......
γιατί, όταν μπήκα πρώτη φορά στη Τούμπα, κατάλαβα τί σημαίνει ΠΑΟΚ.
γιατί, όταν μια μέρα, ΠΑΟΚ θα πεθάνω, εκεί ψηλά πουτ@ν@ θα τα κάνω!
γιατί συμβολίζει τις χαμένες πατρίδες..............
γιατί όταν ο παππούς μου ήρθε διωκόμενος απο την Καπαδοκία με μια Καντιλακ και ένα τασάκι, τα πρώτα του λεφτά που έβγαλε κάνοντας τον ταξιτζή στη Θεσ/νίκη τα έκανε χορηγία πανί για φανέλες στον ΠΑΟΚ.
γιατί όταν έπαιζε ο ΠΑΟΚ η μητέρα μου έλεγε ότι αυτοί, οι Ασπρόμαυροι αετοί, είναι σύμβολο Πίστης και Ελπίδας....
γιατί την πρώτη μου κοπάνα στο...δημοτικό την έκανα για να δω τον ΠΑΟΚ....
γιατί όταν έβλεπα τον φασούλα να κάνει τη μλκια του γινόμουν 10 φορές πιο πολύ ΠΑΟΚ.
γιατί όταν έβλεπα να μου παίρνουν το πρωτάθλημα το 2010 πούστικα, γινόμουν 10 φορές πιο πολύ ΠΑΟΚ.
γιατί όταν έμαθα πρώτη φορά τι συμβολίζουν το άσπρο και το μαύρο, ανατρίχιασα.
γιατί μπορεί να αλλάξουμε γυναίκα, οικογένεια, σπίτι, χώρα, κόμμα, θρησκεία, πλανήτη, αλλά ΠΑΟΚ θα είμαστε πάλι......
γιατί, όταν μπήκα πρώτη φορά στη Τούμπα, κατάλαβα τί σημαίνει ΠΑΟΚ.
γιατί, όταν μια μέρα, ΠΑΟΚ θα πεθάνω, εκεί ψηλά πουτ@ν@ θα τα κάνω!
γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι αυτισμος.
γιατι και πολεμος να ξεκινησει την ωρα που θα γινεται το διαγγελμα θα βρεθει καποιος που θα ρωτησει με τον ΠΑΟΚ μας τι θα γινει.
γιατι οι αλλοι οταν δεν παιρνουν τιτλους δεν πανε στο γηπεδο.
γιατι δεν χρειαζεται τιποτα για να γεμισει το γηπεδο και να εχεις την πιο ξακουστη εδρα του κοσμου.
γιατι μας φοβουνται σε οποια κατασταση και αν βρισκομαστε.
γιατι οποιος παικτης ξενος και αν ερθει φευγοντας γινεται πετσι.
γιατι ο ΠΑΟΚ τρομαζει ακομα κ με τιμωρημενη εδρα.
γιατι οταν ξυπναμε το πρωι το πρωτο πραγμα ειναι να μαθουμε τα νεα του ΠΑΟΚ.
υγ.για το παρελθον δεν εχω τιποτα παραπανω να προσθεσω.
γιατι και πολεμος να ξεκινησει την ωρα που θα γινεται το διαγγελμα θα βρεθει καποιος που θα ρωτησει με τον ΠΑΟΚ μας τι θα γινει.
γιατι οι αλλοι οταν δεν παιρνουν τιτλους δεν πανε στο γηπεδο.
γιατι δεν χρειαζεται τιποτα για να γεμισει το γηπεδο και να εχεις την πιο ξακουστη εδρα του κοσμου.
γιατι μας φοβουνται σε οποια κατασταση και αν βρισκομαστε.
γιατι οποιος παικτης ξενος και αν ερθει φευγοντας γινεται πετσι.
γιατι ο ΠΑΟΚ τρομαζει ακομα κ με τιμωρημενη εδρα.
γιατι οταν ξυπναμε το πρωι το πρωτο πραγμα ειναι να μαθουμε τα νεα του ΠΑΟΚ.
υγ.για το παρελθον δεν εχω τιποτα παραπανω να προσθεσω.