ΠΑΟΚ είναι...

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: ΠΑΟΚ είναι...

Δημοσίευση από pgetsos »

Έπρεπε να τους δείρουν απλά γιατί φορούσαν μπλούζα Συνδέσμου (αναρωτιέμαι και πόσο φαινόταν); Θα έπρεπε να έχω φάει ξύλο πολύ καιρό, από 5 χρονών κυκλοφορώ με μπλούζα ΠΑΟΚ, εμφάνιση κανονικά
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

pgetsos έγραψε:Έπρεπε να τους δείρουν απλά γιατί φορούσαν μπλούζα Συνδέσμου (αναρωτιέμαι και πόσο φαινόταν); Θα έπρεπε να έχω φάει ξύλο πολύ καιρό, από 5 χρονών κυκλοφορώ με μπλούζα ΠΑΟΚ, εμφάνιση κανονικά

κανονικα φενοταν φιε μονο αυτη φορουσαν και αλλο ΠΑΟΚ-αρης-ηρακλης και αλλο κουλα
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Στην Αθήνα μένω, Νέα Σμύρνη και κάνα χρόνο νοικιάζω Πειραιά. Δε θα μου άρεσε να έχω πρόβλημα κυκλοφορίας
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

πολυ πιθανον να ειναι απο το ματς στο Χάντμπολ που τις εφαγαν κανονικα μετα

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Χα χα πολύ πιθανό
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ω θεοι κατι φιντανια που υπαρχουν τελικα...παοκτζη (με ζ) σε παρακαλω πολυ μην ξαναγραφεις για πραγματα που δεν κατεχεις...αστα για τα μεγαλα παιδια αυτα...σ εχω ξαναπαρατηρησει να πετας και αλλα διαμαντια...σε παρακαλω πολυ για το καλο ολων...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Έφαγα τον τόπο (και τα topics :D ) να κάνω την παρακάτω ερώτηση για όποιον ξέρει-θυμάται να μου απαντήσει κι αφού δεν βρήκα κάτι πιο ταιριαστό και εμπεριέχει και...Π.Α.Ο.Κ. fans, οπότε κι αυτό...Π.Α.Ο.Κ. είναι, την παραθέτω εδώ:

Όπως διαβάζω κάθε φορά που κοιτάζω πόσα μέλη είναι συνδεμένα, βλέπω ότι στις 10 Ιανουαρίου 2015 έχει γίνει το "ρεκόρ" συνδεδεμένων μελών του PAOKmania forum με 555 συνδέσεις το ίδιο πεντάλεπτο!!!! :shock: :shock: :o :o
Αυτό φυσικά κι αν είναι Π.Α.Ο.Κ., αλλά...

Ξέρει να μου πει κανένας τι (αν δηλαδή) ιδιαίτερο μπορεί να είχε συμβεί εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ κατά τις οκτώ ή νωρίτερα και υπήρξε τέτοια "κοσμοσυρροή" εντός forum???

Υ.Γ. Sorry για την περιέργεια και σας υπενθυμίζω ότι τότε δεν ήμουν (δυστυχώς) ακόμα μέλος του forum... :oops:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

χασαμε στην τριπολη 3-0 με Αγγελο στον παγκο
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

goran 64 έγραψε:Έφαγα τον τόπο (και τα topics :D ) να κάνω την παρακάτω ερώτηση για όποιον ξέρει-θυμάται να μου απαντήσει κι αφού δεν βρήκα κάτι πιο ταιριαστό και εμπεριέχει και...Π.Α.Ο.Κ. fans, οπότε κι αυτό...Π.Α.Ο.Κ. είναι, την παραθέτω εδώ:

Όπως διαβάζω κάθε φορά που κοιτάζω πόσα μέλη είναι συνδεμένα, βλέπω ότι στις 10 Ιανουαρίου 2015 έχει γίνει το "ρεκόρ" συνδεδεμένων μελών του PAOKmania forum με 555 συνδέσεις το ίδιο πεντάλεπτο!!!! :shock: :shock: :o :o
Αυτό φυσικά κι αν είναι Π.Α.Ο.Κ., αλλά...

Ξέρει να μου πει κανένας τι (αν δηλαδή) ιδιαίτερο μπορεί να είχε συμβεί εκείνο το χειμωνιάτικο βράδυ κατά τις οκτώ ή νωρίτερα και υπήρξε τέτοια "κοσμοσυρροή" εντός forum???

Υ.Γ. Sorry για την περιέργεια και σας υπενθυμίζω ότι τότε δεν ήμουν (δυστυχώς) ακόμα μέλος του forum... :oops:

Ανύπαρκτοι στη Τριπολιτσά σε συνδυασμό με σφαγή και...τρίμπαλο :?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Και φαντάσου ότι το προηγούμενο ρεκόρ ήταν στον αγώνα με τον Ajax (νομίζω το εντός), καμιά 100-200 άτομα λιγότερο!!
Από τη καύλα της Βρυζοευρωβουλευτο-μεταSantos εποχής, στην μιζέρια και στο ντου για κράξιμο εδώ μέσα...δυστυχώς ήμουν mod στο τωρινό ρεκόρ...και ήμουν και μέσα (εδώ)..
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μια μόνο ήττα στην Τρίπολη 3-0 με σφαγή και Α.Α.!!! Μάλιστα...Κι αυτό λοιπόν πλέον...Π.Α.Ο.Κ. είναι... :roll: :roll:

Ευχαριστώ John, Άγιε και RoMaN...Να είστε καλά παιδιά... 8-)
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΠΑΟΚ ειναι... το παλικαρι(κοντα 40 ) με το τριμενο βρωμικο τζην και τη λιωμενη απ τον καιρο φανελα του Κομινχες που τριγυριζε στην 6 την προηγουμενη Κυριακη ελεω κοντονη μαλλον.Δε βολευοταν πουθενα κι αλλαζε θεσεις συνεχως μεχρι που τον εχασα απ τα ματια μου.Σα ψαρι εξω απ τα νερα του.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

+15
Άβαταρ μέλους
goran 64

Να είσαι ο μοναδικός που σε εμπιστεύεται φίλος σου, σκώληξ οπαδικά, έχοντας μάλιστα παίξει αυτός 4 χρόνια στα τσικό του σκώληκα στα τέλη '70 με αρχές '80 κι ο οποίος έπαψε, απηυδισμένος πια να ασχολείται, τον 11άχρονο γιο του, για να τον "βάψεις" μελανόλευκο αετόπουλο, επειδή (λέει) του αρέσει πολύ ο Κλάους!!!!

Είναι και που εσύ ετοιμάζεσαι στον αγώνα με την Ξάνθη να τον ντύσεις στα ασπρόμαυρα και να τον πάρεις πρώτη φορά μαζί σου στην Τούμπα, λέγοντας του να έχει συνεχώς τα μάτια του πάνω στο "16" για να μαθαίνει από γνήσιο Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο D.N.A.!!!!

:pano: είναι... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ΠΑΟΚ είναι το κλάμα που έριξα όταν έκανε την λάθος πασα ο προδοτης και χάσαμε από την ρεαλ,τα τραπέζια που έφευγαν στον αέρα συθν καφετέρια που ήμασταν γύρω στα 1000 άτομα στο γκολ του μουσλι.ΠΑΟΚ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στο σύμπαν και είμαστε όλοι ΠΑΟΚ που κάνουμε σαν μικρά παιδια από χαρά μετά από νικες η όταν ανακοινώνεται καμμιά μμεταγραφαρα.ΠΑΟΚΑΡΑ φέρε μας το προταθλημα η το ευρουπα λιγκ η το κυππελο στον πύργο τον λευκοοοοοοοοοοοοο.
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”