ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- john4serres
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Καλό παράδεισο στα παιδιά. Πολύ μεγάλο κρίμα,δεν υπάρχουν λόγια.
Καο γω δεν το ηξερα.μου εστειλαν λινκ της ανακοινωσης με φωτο τους απο την οριτζιναλ σαμου καο το εμαθαΑποστόληςΑ έγραψε:Το να χάνουν τη ζωή του έφηβοι είναι πολύ λυπηρό. Ο Θεός να τους αναπαύσει. Δεν ήξερα όμως ότι ήταν ΠΑΟΚτσάκια.
Παίρνω το θάρρος να γράψω αυτό το ποστ για το ΑΕΤΟΠΟΥΛΟ που χάσαμε σήμερα στη Σάμο.
Ένα παλικαράκι πάντα μετρημένο, με το μυαλό στο κεφάλι, που φορούσε με περηφάνεια τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, σε ένα μέρος τόσο μακριά από βορρά μας.
Τον βλέπαμε και αισιοδοξούσαμε για τη γενιά που θα ρθει.
Κόσμημα και ο ίδιος και ο πατέρας του.
Άρη, καλό ταξίδι! Τραγούδα μαζί μας, από ψηλά!
Πατέρα, να σου δίνει ο θεός κουράγιο...
Ένα παλικαράκι πάντα μετρημένο, με το μυαλό στο κεφάλι, που φορούσε με περηφάνεια τη φανέλα με το δικέφαλο στο στήθος, σε ένα μέρος τόσο μακριά από βορρά μας.
Τον βλέπαμε και αισιοδοξούσαμε για τη γενιά που θα ρθει.
Κόσμημα και ο ίδιος και ο πατέρας του.
Άρη, καλό ταξίδι! Τραγούδα μαζί μας, από ψηλά!
Πατέρα, να σου δίνει ο θεός κουράγιο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος danirifle την Παρ 30 Οκτ 2020, 22:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
++++alp920 έγραψε:Καλό παράδεισο στα παιδιά. Πολύ μεγάλο κρίμα,δεν υπάρχουν λόγια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Τι να πεις τραγικό..
Καλό παράδεισο να έχουν τα παιδιά να θαυμάζουν την ομάδα μας από εκεί ψηλά...
Καλό παράδεισο να έχουν τα παιδιά να θαυμάζουν την ομάδα μας από εκεί ψηλά...
- giwrgos04dex
Κρίμα πραγματικά τόσο νέα παιδιά .. καλό παράδεισο ...

-
Κρίμα! Δε χωράει στο μυαλό αυτό που έγινε ... Καλό παράδεισο στα παιδιά
- bersekeros
Έφυγε από τη ζωή ο μεγάλος ΠΑΟΚτσής, Κλεάνθης Τσιρώνης, της Βαρβακείου Αγοράς!
Πέθανε από κορονοιό, ένας μεγάλος ΠΑΟΚτσής, ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς Κλεάνθης Τσιρώνης.
Η οικογένειά του επιβεβαιώνει ότι έφυγε από κορωνοϊό και η κηδεία θα γίνει στο χωριό Ελαιώνας της Ηλείας στις 11:00 η ώρα το πρωί της Κυριακής.
Ο Κλεάνθης Τσιρώνης νοσηλευόταν περίπου είκοσι μέρες στο νοσοκομείο Σωτηρία, και τελευταία βρισκόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.
Ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν το έκρυβε ακόμη και μέσα στη Βαρβάκειο, όπου την ημέρα ανάδειξης του ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή Ελλάδας, έδινε δώρο 2 κιλά ρετσίνα και έκπτωση 20% στους πελάτες του “για να γλεντήσουν το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ”!
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κλεάνθη Τσιρώνη…
Πηγή : sfina.gr
Πέθανε από κορονοιό, ένας μεγάλος ΠΑΟΚτσής, ο πρόεδρος της Βαρβακείου αγοράς Κλεάνθης Τσιρώνης.
Η οικογένειά του επιβεβαιώνει ότι έφυγε από κορωνοϊό και η κηδεία θα γίνει στο χωριό Ελαιώνας της Ηλείας στις 11:00 η ώρα το πρωί της Κυριακής.
Ο Κλεάνθης Τσιρώνης νοσηλευόταν περίπου είκοσι μέρες στο νοσοκομείο Σωτηρία, και τελευταία βρισκόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έπειτα από χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.
Ήταν οπαδός του ΠΑΟΚ και δεν το έκρυβε ακόμη και μέσα στη Βαρβάκειο, όπου την ημέρα ανάδειξης του ΠΑΟΚ ως πρωταθλητή Ελλάδας, έδινε δώρο 2 κιλά ρετσίνα και έκπτωση 20% στους πελάτες του “για να γλεντήσουν το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ”!
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κλεάνθη Τσιρώνη…
Πηγή : sfina.gr
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
- john4serres
Θλιβερή επέτειος για την οικογένεια του ΠΑΟΚ η 20η του Νοέμβρη, καθώς σαν σήμερα το 1971, τέσσερις φίλοι του ΠΑΟΚ έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.
Ήταν ένα θανατηφόρο δυστύχημα στο 23ο χιλιόμετρο της οδού Θεσσαλονίκης-Λαρίσης, όταν το ΙΧ, που επέβαιναν οι τέσσερις φίλοι του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να φονευθούν τα τέσσερα αδικοχαμένα αετόπουλα μας.
Ο Ζαχαρίας Δάφας, ετών 24, ο Γεώργιος Χριστοδουλίδης, ετών 24, η Παρασκευή Παπαδοπούλου, ετών 19, και η Αγάπη Αγγελίδου, ετών 19, έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή, παίρνοντας παράλληλα το... εισιτήριο για τον πιο δοξασμένο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, εκείνον του ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου.
Ζαχαρία, Γεώργιε, Παρασκευή και Αγάπη, ζείτε ανάμεσα μας, ποτέ δεν σας ξεχνάμε! 20/11/1971-20/11/2020

Ήταν ένα θανατηφόρο δυστύχημα στο 23ο χιλιόμετρο της οδού Θεσσαλονίκης-Λαρίσης, όταν το ΙΧ, που επέβαιναν οι τέσσερις φίλοι του ΠΑΟΚ, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να φονευθούν τα τέσσερα αδικοχαμένα αετόπουλα μας.
Ο Ζαχαρίας Δάφας, ετών 24, ο Γεώργιος Χριστοδουλίδης, ετών 24, η Παρασκευή Παπαδοπούλου, ετών 19, και η Αγάπη Αγγελίδου, ετών 19, έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή, παίρνοντας παράλληλα το... εισιτήριο για τον πιο δοξασμένο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ, εκείνον του ΣΦ ΠΑΟΚ Παραδείσου.
Ζαχαρία, Γεώργιε, Παρασκευή και Αγάπη, ζείτε ανάμεσα μας, ποτέ δεν σας ξεχνάμε! 20/11/1971-20/11/2020