ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
- kataramenos5
- Mutasevic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Για τους παλιούς, σήμερα πέθανε ο ιστορικός χούλιγκαν κ Χρόνια αρχηγός μας στη Σινδο ο Μπιλλυς ο Βασίκος, είχε κάνει το ντου μόνος του σε ολόκληρη πορεία σκουληκιών, γείτονας και φίλος πολλά ξενύχτια παρέα δύο καψουρες ειχε τον ΠΑΟΚ κ το ντουμ μεταλ
- bersekeros
Καλό Παράδεισο.
Rest In Peace ✞ Epicus Doomicus Metallicus
Rest In Peace ✞ Epicus Doomicus Metallicus
Κρίμα και δεν ήταν πολύ μεγάλος !Mutasevic έγραψε:Για τους παλιούς, σήμερα πέθανε ο ιστορικός χούλιγκαν κ Χρόνια αρχηγός μας στη Σινδο ο Μπιλλυς ο Βασίκος, είχε κάνει το ντου μόνος του σε ολόκληρη πορεία σκουληκιών, γείτονας και φίλος πολλά ξενύχτια παρέα δύο καψουρες ειχε τον ΠΑΟΚ κ το ντουμ μεταλ
Καλό ταξίδι .
- paokfreedom
- Επικοινωνία:
Καλο Παραδεισο να εχειMutasevic έγραψε:Για τους παλιούς, σήμερα πέθανε ο ιστορικός χούλιγκαν κ Χρόνια αρχηγός μας στη Σινδο ο Μπιλλυς ο Βασίκος, είχε κάνει το ντου μόνος του σε ολόκληρη πορεία σκουληκιών, γείτονας και φίλος πολλά ξενύχτια παρέα δύο καψουρες ειχε τον ΠΑΟΚ κ το ντουμ μεταλ
- V-olakiotis
7 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα χωρίς τον μοναδικό Olivares...
Κωστή ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Κωστή ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσης!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- bersekeros
- Μπαρκαρούτσος
Α ρε Oli... Νέος άνθρωπος και χρυσή πένα του φόρουμ. Άλλη πάστα ΠΑΟΚτσή..
- Μπαρκαρούτσος
Δεν θα ξεχάσω που λίγες μέρες πριν είχε γενέθλια και απαντούσε στον κάθε ένα ξεχωριστά, με διαφορετική ατάκα για τον καθένα..
Πέρασαν επτά χρόνια....Σαν χθες μου φαίνεται.
Αιωνια του η μνήμη.
Αιωνια του η μνήμη.
Μόλις είχαμε αποκλειστεί από Μπενφίκα στην φάση των 32 του ΕΛ και την επόμενη μέρα κοιτούσαμε τους αντιπάλους μας για το καλοκαίρι στο CHL και είχα ποστάρει μια ανάλυση των πιθανών αντιπάλων μας. Το τελευταίο του ποστ στο φόρουμ αισιόδοξο παρά τον αποκλεισμό μας, απευθύνεται σε μένα και μας καλεί να διαλέξουμε τις προτιμήσεις μας. Γραμμένο όπως μόνο αυτός ήξερε να δίνει τις αναλύσεις του με την εξαιρετική του πένα:
Αθάνατος Κωστή δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.
Σαββατοκύριακο είχαμε το καταραμένο μάτς με Εργοτέλη και την απόλυση του Stefens που επισκίασε η βόμβα της είδησης του χαμού του Κωστή.olivares έγραψε:Εξαιρετική ανάλυση Τζέλα, gentlemen take your picks.
Από το πως είναι τα κουκιά στις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων και με βάση το ελπιδοφόρο σενάριο
ότι θα είμαστε στους ισχυρούς των προκριματικών και από το γρουπ των πιθανών επιθυμητών κληρώσεων
με Βριζ, Νεαρά Αγόρια Βέρνης, ΑΠΟΕΛ και Αααλβοργ, διαλέγω το μπαλάκι με το σπυρί
για να παίξουμε εναντίον του τα λεφτά που του χρωστάμε και έχουν επιδικαστεί από τα μελλοντικά μη δεδουλευμένα.
Αθάνατος Κωστή δεν θα σε ξεχάσω ποτέ.