Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευσηαπό Мир » Σάβ 28 Δεκ 2024, 00:26

Ρίξε ένα
Κώδικας: Επιλογή όλων
shred -n 10 -fvz ./...
και καθάρισαν όλα :D
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευσηαπό Blackgr4 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 00:26

Immemoric οριστικό ban, καλή συνέχεια.
In my mind the power i find ~1926~
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 28 Δεκ 2024, 00:52

Special 4 έγραψε:Εσύ αγαπητέ μου Μπάρκα, μπορεί να μην είσαι πλέον mod, αλλά είσαι επίτιμος mod εν αποστρατεία, οπότε εξαιρείσαι από αυτό που έγραψα :D

Άτιμος είμαι :mrgreen:
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Σάβ 28 Δεκ 2024, 12:57

VfB v2 έγραψε:
giapas έγραψε:Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα

Ο νουμερο 2. κανόνας στο φόρουμ λέει το εξής.

2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.

Θα τιμωριθεί λοιπόν ο τύπας ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ; Απευθύνομαι και στον μπλακ.

Πιάνω το συγκεκριμένο ποστ και σκέφτομαι, μήπως αρχίσω και χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο κανόνα, αυτολεξεί, στα υποφορουμ της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή, πόσοι θα απομείνουν να γραφουν;
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευσηαπό potamda » Σάβ 28 Δεκ 2024, 13:37

Γιατί να μην το κάνεις δεν καταλαβαίνω...
Κι ας μείνουν αυτοί που γράφουν σοβαρά και με επιχειρήματα. Ποιότητα κι όχι ποσότητα.
Εξαρτάται τι φόρουμ θέλεις. Αν έχεις προσέξει έχουν δυστυχώς αραιώσει οι αξιόλογες πένες, εξαιτίας και της ανοχής σε τέτοια φαινόμενα.
Se non la ami quando perde non amarla quando vince...
Άβαταρ μέλους
potamda
Bet Guru 2023

Δημοσίευσηαπό Miles » Σάβ 28 Δεκ 2024, 13:39

Μαυρο Χιονι έγραψε:
VfB v2 έγραψε:
giapas έγραψε:Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα

2. Ειρωνικοί χαρακτηρισμοί προς ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ, μομφές προς στελέχη για παρατυπίες, λήψη ή εκτέλεση εντολών τρίτων συμφερόντων χωρίς πηγή ή δικαιολόγηση, καθώς και προφανώς ύβρεις θα τιμωρούνται ΒΑΡΥΤΑΤΑ και ΆΜΕΣΑ.

Πιάνω το συγκεκριμένο ποστ και σκέφτομαι, μήπως αρχίσω και χρησιμοποιήσω τον συγκεκριμένο κανόνα, αυτολεξεί, στα υποφορουμ της διοίκησης, των παικτών και του προπονητή, πόσοι θα απομείνουν να γραφουν;

Ο Αποστόλης.
Miles

Δημοσίευσηαπό ΑποστόληςΑ » Σάβ 28 Δεκ 2024, 13:42

Όχι πάλι αυτός ο μα@#$%!
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευσηαπό omerta76 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 13:51

Και αργήσατε να τον ρίξετε οριστικό μπαν

Και εγώ αν βάλω το chatgpt να μου τα γράφει ωραία και να στήνω δολοπλοκίες κατά του ΠΑΟΚ, θα φαίνομαι γουάου και με τρομερό επίπεδο.

Νέα μέλη για μένα πρέπει αρχικά να μπορούν να ποστάρουν μόνο σε συγκεκριμένα topic, όχι να περνούν γενεές 14 όλο τον ΠΑΟΚ.
Μεγάλε Ιβάν μας έχεις κάνει όλους ρόμπες
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 14:35

Μαυρο Χιονι έγραψε:
VfB v2 έγραψε:

Το κίνητρο που έχει κάποιος όταν γράφει δεν νομίζεις οτι παίζει κάποιο ρόλο; Εγώ πχ ξέφυγα με τον Οζντοεφ στο τέρμα που δεχτήκαμε με τον Πανσεραικό γιατί στην συγκεκριμένη φάση διέκρινα από τον ποδοσφαιριστή μία προκλητική απάθεια και αδιαφορία για το καλό της ομάδας και παρασυρόμενος απο το γεγονός οτι τρώγαμε τέρμα σε κάθε παιχνίδι ξέφυγα. Οταν κατέβασα σφυγμούς φυσικά αναγνώρισα οτι ο Οζντοεφ επραξε το σωστό στην συγκεκριμένη φάση.

Ο άλλος μετά απο όσα έγραψε για ιβαν, για λουτσέσκου κλπ. τι κίνητρο πιστεύεις πως είχε; Η να σου κάνω μια άλλη ερώτηση, ρητορική. Πόσοι πιστεύεις ότι θα έτρωγαν μπαν εδω μέσα εαν την ημέρα της απόφασης γινοταν γνωστό μια τιμωρία σκάνδαλο και ξεκίνησουσε ο συγκεκριμένος να κάνει τον "ανοιχτόμυαλο" και να πετάει τις "αντικειμενικές" του αρλούμπες?

Δεν καταλαβένω γιατί πρέπει να φτάνει το θέμα στο αμήν σε τέτοιες περιπτώσεις. Το οτι είχε 2ο λογαριασμό απο το 2010 και στον πρώτο 2χιλ δημοσιεύσεις δεν μου λέει κάτι. Και εγώ έχω ενα φιλαράκι Παοκτσάκι εδώ στην γερμανία που ειναι εγγεγραμένος στο αλαμπουτάρης εδώ και εξι χρόνια και γουστάρει να πηγένει εκεί και να γράφει διακριτικά τις μαλακίες του οταν του καπνίσει.
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 28 Δεκ 2024, 14:36

:lol: :lol: :lol: :lol:
(Γέλασα με τον φίλο σου στο άλλα Μπουτάρης)
ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο ανδρών. Στήριξη σε κάθε ομάδα που φορά το Δικέφαλο.

ΑΣ εκσυγχρονίσου να παίρνουμε εισιτήρια από το ιντερνέτ και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ασχοληθείτε με τον αθλητισμό των ΑμεΑ και τα e-sports!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Eagle1980 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 14:40

Οι Μόντ αποτελούν τους θεματοφύλακες του φόρουμ και εμένα με έχουν μπανάρει κατάλαβα το λάθος μου μια άλλη φορά αυτομπαναρήθηκα για ένα χρονικό διάστημα. Οι Μόντ όμως αν δουν πως κάποιος ξεφεύγει πρεπει πρώτα αυτοί να τον μπανάρουν γρήγορα για να μην εκτεθεί δημόσια και το άτομο. Καλες Γιορτές σε όλους !!!
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευσηαπό VfB v2 » Σάβ 28 Δεκ 2024, 14:40

Μπαρκαρούτσος έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

δεν το λες σωστά. :lol:
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευσηαπό joshua » Σάβ 28 Δεκ 2024, 14:53

Εγώ κόντρα στο ρεύμα χωρίς όμως να έχω παρακολουθήσει τα όσα έγιναν στο σύνολο τους το λαθος που καταλογίζω στον immerovic είναι πως τέτοιου είδους θέματα δεν προσφέρονται για διαλογο σε ένα φόρουμ αλλά μόνο δια ζώσης. Θα μπορουσα ευκολα να βρω σημεία επαφής και συμφωνίας σε αρκετά από όσα είπε αλλα τα ποστ σε ένα φόρουμ αυτού του είδους είναι σχεδόν βέβαιο πως θα οδηγήσουν σε συγκρούσεις χωρίς τέλος. Επρεπε να είχαν παρέμβει οι μοντς από τα πρώτα ποστ. Βρίσκω άδικο το οριστικό μπαν. Μια κουβέντα μετά από λίγο καιρό με τους σφυγμός κατεβασμένους θα ήταν προτιμοτερη.
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Σάβ 28 Δεκ 2024, 15:03

VfB v2 έγραψε:
Μπαρκαρούτσος έγραψε::lol: :lol: :lol: :lol:

δεν το λες σωστά. :lol:

Πάντα το λέω είτε έτσι, είτε Μπαλαμουτάρης (δανεική ατάκα από Κώστα Κούση)! :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Σάβ 28 Δεκ 2024, 15:18

VfB v2 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:
VfB v2 έγραψε:[quote="giapas"]
Κανένας λόγος για μπαν. Όλοι κρίνονται όχι από το τι γράφουν αλλά από το πώς το γράφουν. Και τα πράγματα εδώ είναι ξεκάθαρα

Το κίνητρο που έχει κάποιος όταν γράφει δεν νομίζεις οτι παίζει κάποιο ρόλο; Εγώ πχ ξέφυγα με τον Οζντοεφ στο τέρμα που δεχτήκαμε με τον Πανσεραικό γιατί στην συγκεκριμένη φάση διέκρινα από τον ποδοσφαιριστή μία προκλητική απάθεια και αδιαφορία για το καλό της ομάδας και παρασυρόμενος απο το γεγονός οτι τρώγαμε τέρμα σε κάθε παιχνίδι ξέφυγα. Οταν κατέβασα σφυγμούς φυσικά αναγνώρισα οτι ο Οζντοεφ επραξε το σωστό στην συγκεκριμένη φάση.

Ο άλλος μετά απο όσα έγραψε για ιβαν, για λουτσέσκου κλπ. τι κίνητρο πιστεύεις πως είχε; Η να σου κάνω μια άλλη ερώτηση, ρητορική. Πόσοι πιστεύεις ότι θα έτρωγαν μπαν εδω μέσα εαν την ημέρα της απόφασης γινοταν γνωστό μια τιμωρία σκάνδαλο και ξεκίνησουσε ο συγκεκριμένος να κάνει τον "ανοιχτόμυαλο" και να πετάει τις "αντικειμενικές" του αρλούμπες?

Δεν καταλαβένω γιατί πρέπει να φτάνει το θέμα στο αμήν σε τέτοιες περιπτώσεις. Το οτι είχε 2ο λογαριασμό απο το 2010 και στον πρώτο 2χιλ δημοσιεύσεις δεν μου λέει κάτι. Και εγώ έχω ενα φιλαράκι Παοκτσάκι εδώ στην γερμανία που ειναι εγγεγραμένος στο αλαμπουτάρης εδώ και εξι χρόνια και γουστάρει να πηγένει εκεί και να γράφει διακριτικά τις μαλακίες του οταν του καπνίσει.[/quote]
Κάποιες φορές πρέπει να αφήσεις την συζήτηση να κυλήσει ώστε να μπορέσεις να δεις την μεγάλη εικόνα. Ίσως στην συγκεκριμένη περίπτωση το αφήσαμε λίγο παραπάνω αποτι έπρεπε. Και επανέρχομαι στην πρώτη σκέψη μου με ένα παράδειγμα. Στο τοπικ του Σαματα πόσοι έπρεπε να έχουν φάει Μπαν και μάλιστα μεγάλης διάρκειας; Δεν θέλω απάντηση. Θέλω όσοι διαβάζουν να μπορέσουν να σκεφτούν και αντιπαραβάλλουν την δυσκολία που μπορεί να έχει κάποιος μοντ ή αντμιν να τιμωρήσει κάποιο μέλος.
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Προτάσεις και Σχόλια για το Forum

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες