Τόσα χρονια ο Αγγελος στην ομαδα και τιποτα δεν μαθατεAmsterdamer_87 έγραψε:Το Τσιπουρο φιλε παραγεται παντα και μονο με γλυκανισο..Мир έγραψε:Ποιο γλυκογόνο ρε παιδία, κάντε μια σοβαρή ανάλυση για το τσίπουρο, πρέπει να παράγουμε με ή χωρίς γλυκάνισο;Γερασίμου έγραψε:Η γλυκόζη που απελευθερώνεται από το γλυκογόνο είναι η κύρια πηγή ενέργειας για τη σύσπαση των μυών όπου η ένταση της άσκησης εξελίσσεται από μέτρια (δηλ. 65% VO2max) σε υψηλής έντασης (85% VO2max)(πχ. ποδόσφαιρο). Η συσχέτιση μεταξύ των χαμηλών επιπέδων μυϊκού γλυκογόνου και της μειωμένης συστολικής λειτουργίας είναι μια θεωρία που επιβεβαιώνεται με το γεγονός ότι το γλυκογόνο είναι το βασικό υπόστρωμα για τέτοιου είδους άσκηση, έτσι η εξάντληση του οδηγεί σε μείωση της ταχύτητας αναγέννησης ΑΤΡ (ενέργειας). Αντιθέτως, έχει παρατηρηθεί πως σε χαμηλή και παρατεταμένη διάρκεια άσκηση το κύριο υπόστρωμα ενέργειας είναι τα λιπαρά οξέα παρά το γλυκογόνο (πχ. μαραθώνιος).
Για να ανοίξει το πνευμόνι και να γράφει χιλιομετρα, ο καλός ποδοσφαιιστης πρέπει να έχει και καλή αντοχή στο τσίπουρο.
Οταν ειναι χωρις,ονομαζεται Ρακι..

Τα ιδια γράδα εχει η ρακή και το τσίπουρο;
Μονο με το τσιπουρο στανιαρει το γαλακτικό οξύ για να μην βγαζουν θλασεις τα παλικαρια.
Να ο σωστός επιστήμονας.abc_o_ karpouzas έγραψε: C6H12O6 2C2H5OH + 2CO2..............ποιο απλη αναλυση δεν γινεται.............
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()