Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...

Re: Διακοπές

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Τετ 04 Οκτ 2023, 09:06

Maurice_Escargot έγραψε:Τίποτα!

Μιας κι εχω κι εγω παιδι κοντα σε αυτην την ηλικια, να εισαι ετοιμος να δεις εξαιρετικες παιδικες χαρες και παρκα (παρα του οτι οι ντοπιοι παραπονουνται οτι δεν εχουν πρασινο) κι εαν εισαι κοντα στα παρακατω που ειναι και σε κεντρικα μερη θα περασετε καλα σιγουρα:

Városligeti Nagyjátszótér
Olimpia park

+

https://gyermekvasut.hu/en/home/

Φίλε Maurice Escargot, με τι ασχολείσαι στη Βουδαπέστη αν επιτρέπεται; εννοώ πιο πολύ φοιτητής ή εργάζεσαι εκει; οχι κάτι συγκεκριμένο
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό Maurice_Escargot » Τετ 04 Οκτ 2023, 09:13

off/topic

Εργάζομαι πάνω στα τραπεζικά, ζούσα και Ολλανδία για κάμποσα χρόνια πριν, βρίσκομαι εδώ τα τελευταία χρόνια λόγω του ότι η σύντροφος μου είναι από εδώ.

Όσοι είστε για διακοπές Βουδαπέστη/Ουγγαρία/Αυστρία /Ολλανδία μπορώ να υποστηρίζω αυτό το τοπικ!

Sent from my Pixel 6 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Τετ 04 Οκτ 2023, 09:57

Μια χαρά αδερφέ. Να περνάς καλά με την οικογένεια σου.

Χαιρετισμούς στο Ορμπαν!
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό billagorn » Τετ 04 Οκτ 2023, 11:23

AngelosMerkelidis91 έγραψε:
billagorn έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις ιταλικές και τις βιεννεζικες συμβουλές!
Για το καλοκαίρι που λέμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά σχέδια, σκεφτόμαστε για Κάρπαθο.
Λέει?

Φίλε billagorn,

Πήγες τελικά στην Κάρπαθο;

Ναι και ήταν φοβερή! Μέσα Ιουλίου και το νησί ήταν ήσυχο, ήρεμο, χωρίς τουρίστες ο ένας πάνω στον άλλο. Φοβερό φαγητό ειδικά ψάρι, και φυσικά αξίζει με τα χίλια ή επίσκεψη στην Ολυμπο (τρομερη ταβερνα ο Μυλος, με θεα απέραντο γαλάζιο). Και φυσικά κρουαζιέρα στη Σαρία, παλιό ορμητήριο πειρατών
Και η άλλη μεριά πολύ ωραία, προς Φοινικι.
Όσο για τις θάλασσες πεντακαθαρες
billagorn

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Τετ 04 Οκτ 2023, 12:43

billagorn έγραψε:
AngelosMerkelidis91 έγραψε:
billagorn έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις ιταλικές και τις βιεννεζικες συμβουλές!
Για το καλοκαίρι που λέμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά σχέδια, σκεφτόμαστε για Κάρπαθο.
Λέει?

Φίλε billagorn,

Πήγες τελικά στην Κάρπαθο;

Ναι και ήταν φοβερή! Μέσα Ιουλίου και το νησί ήταν ήσυχο, ήρεμο, χωρίς τουρίστες ο ένας πάνω στον άλλο. Φοβερό φαγητό ειδικά ψάρι, και φυσικά αξίζει με τα χίλια ή επίσκεψη στην Ολυμπο (τρομερη ταβερνα ο Μυλος, με θεα απέραντο γαλάζιο). Και φυσικά κρουαζιέρα στη Σαρία, παλιό ορμητήριο πειρατών
Και η άλλη μεριά πολύ ωραία, προς Φοινικι.
Όσο για τις θάλασσες πεντακαθαρες

Ωραίος φιλε! Ναι ήσυχο μέρος.
Όσο για τη Σαρία, και εγώ εκεί πήγαινα, πολλες φορες. Επιπλέον πηγαινα στη Αρμαθιά, απέναντι από την Κάσο. Είχα ένα σκαφακι.

Το Πάσχα του 2021, που απαγορευοντουσαν οι μετακινήσεις εγώ με 3-4 άτομα ψήναμε στην Αρμαθια :lol:

Άμα σου αρέσουν και τα πιο ήρεμα νησιά, να πας και 1 ημέρα στην Ανάφη.

Πήγα φέτος, μόνος μου, ανέβηκα στην Παλαιά Ιερά Μονή Παναγίας Καλαμιωτισσης (googlαρε να δεις πω ειναι), είδα από εκεί την Δύση του Ήλιου, έκατσα όλο το βράδυ επάνω με GoPro κάμερα και επαγγελματική κατέγραψα ολην περιστροφή με τα αστέρια, και την Ανατολή του Ήλιου το πρωί, κατέβηκα πήρα πρωινό και έφυγα :lol:
AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Κυρ 22 Οκτ 2023, 21:41

Τον συγκεκριμένο τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους στο είδος του, αν ζούσε π.χ στην Αγγλία και ήταν Άγγλος, και έκανε αυτήν την δουλειά στο BBC ή iTV θα ήταν στους top στον κόσμο. Τον παρακολουθώ φανατικά!

Το Βιετνάμ, είναι τρομερη χώρα, ταξίδι εμπειρία ζωής.
Έχω πάει για διακοπές 20 ημέρες, απο Βορρά, κέντρο έως Νότο. Τρομερή εμπειρία. Μάλιστα, έχω πάει με την σημερινή μου σύντροφο, και την γυρίσαμε με ένα σακίδιο ο καθένας... Μέσα σε Top 5 χώρες/ταξίδια ζωής.

Get out there.
Explore, See, Smell, Touch, Hear.
Widen your World.

Από το trailer σε προετοιμάζει για κάτι καλό!

AngelosMerkelidis91

Δημοσίευσηαπό Sardan » Τρί 24 Οκτ 2023, 15:13

Καλησπέρα. Την Πέμπτη θα είμαι Μέτσοβο. Ξέρουμε κανα καφέ που παίζει ΠΑΟΚΑΡΑ?
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευσηαπό AngelosMerkelidis91 » Σάβ 18 Νοέμ 2023, 09:00

Ε και εσύ, ημέρα αγώνα διάλεξες να πας Μέτσοβο;!;!!!!
Λογικα στο hotel που θα μείνεις θα έχουν cosmote TV.
Εγώ να την πω την αμαρτία ν, την Πέμπτη θα θελα να μουν Σκωτία! Αλλά που λεφτά!
Τελευταία φορά σημειώθηκε ως νέο από Anonymous και Σάβ 18 Νοέμ 2023, 09:00
AngelosMerkelidis91

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Γενική Συζήτηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες