Άντε μου μάθατε με το σεις και με το σας εδώ μέσα, λουλούδες

Νομίζω ότι η χρησιμοποίηση του Κοκκινάκη έχει να κάνει αποκλειστικά με αυτό που έγραψες. Δεν θα είχε καμιά λογική να βάλεις το Κοκκινάκη ως ακραίο στη θέση του Ρούσο ενώ μπορείς απλά να τον αλλάξεις.PaokCuba4 έγραψε:...Επίσης μπορεί να μπήκε ο Κοκκινάκης απλά γιατί με 2 ακραίους δεν παίζεις φιλικά. Χρειάζεσαι έναν τρίτο στη χειρότερη. Και ο Μένιος την ξέρει τη θέση...
Συνηθισμένοι είμαστε με τις ήττες, θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια πιστεύω... του στυλ ο εμμονικός γυφτοσκοπιανός Μιλενκόσκι κτλ... έτσι κάτι θα γίνειMiles έγραψε:Κάτσε ν' αρχίσουν οι αγώνες και να έρθουν οι πρώτες ήττες, θα στο κάνω εγώ το τόπικ...![]()
![]()
Άντε μου μάθατε με το σεις και με το σας εδώ μέσα, λουλούδες![]()
Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν μήπως δούμε τίποτα πάλι "κορυφαία" (όπως τη φάση με τον Μπατατζιμ που ξέραμε ότι δεν μπορούσε από το Δεκέμβρη και εμείς τον αλλάξαμε στα τέλη Ιανουαρίου), γιατί δεν είχα βρει και κάποιον διαθέσιμο καλό παίκτη τώρα τον Σεπτέμβρη.Willie the Pimp έγραψε: Νομίζω ότι η χρησιμοποίηση του Κοκκινάκη έχει να κάνει αποκλειστικά με αυτό που έγραψες. Δεν θα είχε καμιά λογική να βάλεις το Κοκκινάκη ως ακραίο στη θέση του Ρούσο ενώ μπορείς απλά να τον αλλάξεις.
Δεν έχουμε τώρα και τον Σωτηρίου να τον ανεβάζουμε δημόσιο υπάλληλο και να τον κατεβάζουμε δημόσιο υπάλληλο.Willie the Pimp έγραψε:Συνηθισμένοι είμαστε με τις ήττες, θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια πιστεύω... του στυλ ο εμμονικός γυφτοσκοπιανός Μιλενκόσκι κτλ... έτσι κάτι θα γίνειMiles έγραψε:Κάτσε ν' αρχίσουν οι αγώνες και να έρθουν οι πρώτες ήττες, θα στο κάνω εγώ το τόπικ...![]()
![]()
Άντε μου μάθατε με το σεις και με το σας εδώ μέσα, λουλούδες![]()
Miles έγραψε:Τι διαβάζω; Πήραμε σαπάκι ξένο και βάζουμε αναγκαστικά τον Κοκκινάκη σε λάθος θέση; Μετρημένες οι μέρες του Βαλκάνιου γυφτοσκοπιανού, ούτε ο Λουτσέσκου αυτά τα πράγματα! Τσαλόπουλε, σου τρώνε τα λεφτά!
Πού πας βρε με Έλληνες μόνο κεντρικούς, παιχταράδες έχουνε οι άλλοι.
Για την αντιγραφή, εγώ![]()
Και εγώ πιστεύω ότι έχουν περάσει πια. Φαίνεται κιόλας εδώ και 2 χρόνια.Willie the Pimp έγραψε:Μπατατζίμ... πωωω δε μας αφήνεις ν' αγιάσουμε χρονιάρα μέρα (λέμε τώρα)... χεχε
Δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό η επανάληψη αυτής της εποποιίας, καθώς θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι ημέρες πέρασαν ανεπιστρεπτί...
Τώρα μάλιστα...Miles έγραψε:Τι διαβάζω; Πήραμε σαπάκι ξένο και βάζουμε αναγκαστικά τον Κοκκινάκη σε λάθος θέση; Μετρημένες οι μέρες του Βαλκάνιου γυφτοσκοπιανού, ούτε ο Λουτσέσκου αυτά τα πράγματα! Τσαλόπουλε, σου τρώνε τα λεφτά!
Πού πας βρε με Έλληνες μόνο κεντρικούς, παιχταράδες έχουνε οι άλλοι.
Για την αντιγραφή, εγώ![]()
Ε ναι με τον κλικαδόρο έτρωγε και τη θέση των δικών μας παιδιών από την ακαδημία...PaokCuba4 έγραψε:Δεν έχουμε τώρα και τον Σωτηρίου να τον ανεβάζουμε δημόσιο υπάλληλο και να τον κατεβάζουμε δημόσιο υπάλληλο.