miburosaito έγραψε:Τι μεταγραφαρες κάνει ο Μιλωνας??
Έχει γεμίσει με πουλέν η ομάδα του Ψάρρα

Έλα Νέα Σμύρνη. Ο Ταρνατώρος ψάχνει εκπρόσωπο Τύπου στο Μίλωνα.
miburosaito έγραψε:Κυριως τους Ιαπωνες
Περιμένω να απολαύσουμε Ιαπωνικές άμυνες φέτος από τον Μίλωνα!
Εχω τρελαθεί πάλι με τις Γιαπωνέζες στο VNL φετος, είτε χάνουν είτε κερδίζουν, η μπάλα δεν πεφτει κάτω
Ο Ράσελ θα κάνει ζημιές από το σέρβις πάντως..
Σίγουρα θα δούμε άμυνες και αθλητικότητα από τους Tανιγκούτσι και Γιαμαμότο, αλλά με εξαίρεση τον Γιαμαμότο, ο Βατάρου δεν αγωνίστηκε καθόλου στην Ιταλία. Επίσης θέλω να δω και πως θα προσαρμοστούν σε νέα δεδομένο. Ο Γιαμαμότο ίσως να προσαρμοστεί πιο γρήγορα, το λίμπερο θα θελήσει περισσότερο χρόνο.
Όσο για τον Ράσελ, σίγουρα θα είναι μια απειλή από το σερβίς (μιας και εκεί εστιάζει ο Μίλωνας, βλέπε Νανόπουλο, Πόλουγιαν, πιθανόν Χάκα και Γιαμαμότο), αλλά θα πω ότι πρόκειται για έναν αρκετά αλλοπρόσαλλο παίκτη. Σίγουρα έκανε πολύ καλές χρονιές στην Κορέα και στη Γαλλία το 2022/2023, αλλά φέτος στην Ταράντο έκανε μια μετριότατη χρονιά που με το ζόρι έμεινε στην κατηγορία. Κάτι που ήταν και έκπληξη μιας και υπήρχαν και παίκτες όπως ο Τζέντρικ (κεντρικός), ο Λάνζα (ακραίος), ο ντε Χάρο (πασαδόρος) και ο Γκουτιέρεζ (ακραίος).
Να δεχτώ ότι πήρε λιγότερο από τις μισές επιθέσεις σε σχέση με την παρουσία του στην Αραγκό (εκεί είχε συνολικά 995 προσπάθεις και στην Ταράντο 407 επιθέσεις), αλλά η αποτελεσματικότητά του έπεσε πολύ (από το 46% να είσαι στο 41% είναι ένα καλό καμπανάκι). Ενώ θέλω να δω πράγματα και στο μπλοκ.
Φαίνεται ότι θα γίνει μια καλή προσπάθεια από τον Μίλωνα, αλλά είμαι επιφυλακτικός στο πως θα παρουσιαστεί. Ειδικά τώρα που χτίζει καινούρια ομάδα στην κυριολεξία και πρέπει να πάρει πολλά περισσότερα από τους ακραίους και από τους κεντρικούς. Και εάν στους ακραίους υπάρχει μια δυνατότητα λόγω Νανόπουλου, στους κεντρικούς θα υπάρχει μεγάλο θέμα.