aivas19figurehead4psykomanΤι προπονητη χρειαζεται το καλυτερο ροστερ της ιστοριας σου για να μπορεσει να παρει εστω μια μονομαχια απ τον Μυγα;;;
Μπορει να γινει και αναποδα η ερωτηση ξερεις...
Όχι δεν γυρνάει η ερώτηση. Παίχτες χωρίς προσανατολισμό και ρυθμό, ίσως και δυνάμεις είναι θέμα προπονητή. Όχι παιχτών. Και να σου πω κάτι ρε φίλε. Ας τους διώξουμε όλους τότε να κρατήσουμε το Λουτσέσκου. Δεν ξέρω πια τι γίνεται με τέτοια επιχειρήματα. ΟΚ δεν φταίει ούτε σήμερα. Πάμε παρακατω σε νέες περιπέτειες.
Μια χαρα γυρναει απλα δε σε βολευει
Ποιος ειπε οτι δεν φταιει; Απο αυτο μεχρι αυτα που γραφεις εσυ υπαρχει χαωδης αποσταση. Αλλα οκ ουτε αυτο βολευει
Εγώ είπα ότι έχασε από τον κύριο Κώστα Μπράτσο που έχει προπονήσει μέχρι τώρα 3 μεγαθήρια, από ένα φτωχό ροστερ που σήμερα ήταν μισό. Είπα επίσης ότι ο Βόλος βγήκε με τσαμπουκά στο 2ο να νικήσει.
Ποια είναι η χαωδης διαφορα; Δεν είναι η πραγματικότητα αυτή;
Ότι μόνο από στημένα μπορούσαμε να απειλήσουμε τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας είναι επίσης λάθος;
Το ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να μην είναι φτιαγμένος για τίτλο λόγω των μεταγραφών, αλλά παρουσιάζει μια θλιβερή εικόνα;
Δεν ξέρω καν που με διορθώνεις και τι είναι αυτό που με βολεύει. Τέτοια μέρα ντροπής εγώ σου έφταιξα. ΟΚ ρε φίλε. Όπως αγαπάς