Θέλω να βγάλω και κάτι τελευταίο από μέσα μου. 4 χρόνια συμπληρώνει στην επιστροφή του και έχει 3 στις 4 χρονιές αποτυχημένες.
Την πρώτη χρονιά είδαμε μια αργή ομάδα γέρων που ακόμη λέμε για επιτυχία το ότι φτασαμε στους 8 του κονφερενς αποκλείοντας Μιντιλαντ και Γάνδη και λέγοντας ευχαριστώ στην Κοπεγχάγη για το δώρο. Καλή πορεία, αλλά ο διπλανός σου πήγε και το πήρε πέρυσι, οπότε ας μην το σηκώνουμε πολύ. Στο πρωτάθλημα τελειωμένοι 10 αγωνιστικές πριν και έναν τελικό κυπέλλου με κατώτερη ομάδα, που σε έσφαξαν μεν, αλλά και παρουσιάστηκες λίγος ως ομάδα στον τελικό.
Δεύτερη χρονιά αποτυχημένη, με αποκλεισμό από Λέφσκι, 4η θέση στο πρωτάθλημα που ξεκινάς με Μπίσεσβαρ και Καντουρι, όταν ο Ντέλιας στην προετοιμασία έβγαζε ματιά και τον βάζεις όταν σφίγγουν τα λουριά κι αλλάζει η χρονιά. Πάρε κι έναν χαμένο τελικό με παίχτη παραπάνω για μια ώρα κι έδεσε το γλυκό.
Φέτος όμως είναι η χειρότερη όλων. Η ομάδα δεν έχει καν τη σταθερότητα στο 6 με άριστα το 10 της πρώτης χρονιάς ή την προοπτική της προπερσινης που τουλαχιστον ψήθηκαν παίχτες όπως τα 3Κ.
Το περσινό πρωτάθλημα θα μου πείτε είναι λίγο; Μιλάμε για ΠΑΟΚ που παίζει σε ξένη χώρα. Όχι, το λέω με βεβαιότητα. Είναι τεράστια επιτυχία και για μένα κάνει όλη την τετραετία επιτυχημένη, ο, τι και να γίνει φέτος.
Αυτή η αναδρομή έχει σκοπό να καταδείξει μόνο ότι δεν είναι αυθεντία ο Λουτσέσκου και χωρίς αυτόν το χάος. Όχι, υπάρχει μπόλικο χάος και με αυτόν, οπότε όσοι τα ρίχνουν αποκλειστικά στη διοίκηση δεν έχουν να φοβουνται και τίποτα αν τύχει και φυγει. Που δεν θα φύγει, όλοι μας το ξέρουμε. Δυστυχώς (για μένα τουλάχιστον)
Κι όταν θα πάω στον τρελογιατρό
θα τον τρελάνω και αυτόν