Η απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ξεκάθαρη: «Ως απάντηση σε μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, υπογραμμίζουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις διαρροές απ´ όπου κι αν προέρχονται».

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.Η απάντηση από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν άμεση και ξεκάθαρη: «Ως απάντηση σε μεγάλο αριθμό δημοσιευμάτων, υπογραμμίζουμε ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο προπονητής μας. Δεν μπορούμε να ακολουθούμε τις διαρροές απ´ όπου κι αν προέρχονται».
BaldurΔεν είναι φανταστικό να του φιλάνε τα παπάρια αυτοί που τον έβριζαν και να τον λοιδορούν αυτοί που ευεργετήθηκαν; Τέτοιο σενάριο ούτε το Χόλιγουντ! Μα τι λέω... Ανώτερο κι από τον Καυκα!xrisitsapaBaldurΔεν θα δωσω βαση στις φημες περι βαζελου, αλλα ΑΝ δουμε κατι τετοιο, να μην ξεχασει να παραλαβει το χαμμενο σκουφακι απο τον ιμαντα του Βενιζελος οπως τον χλευαζε η επισημη ΠΑΕ τους μετα το Κυπελλο περισυ...
Με συγχωρεις, μεγιστε Ραζβαν, αλλα αν δουμε κατι τετοιο, δεν θα προλαβαινουν να μπαναρουν οι μοντς εδω μεσα με αυτα που θα σου συρουμε και δυστυχως θα αξιζεις και την τελευταια χλευη που θα εισπραξεις.
Δηλ αν τον διώξουμε ενώ έχει συμβόλαιο, φταίει αυτός να πάει όπου θέλει μετά;
Δυστυχώς το κόβω να πηγαίνει κάνα βαζελο, να πάρει πρωτάθλημα και να μας το τρίβει στα μούτρα…
Αν το δεις στυγνα βιοποριστικα, μπορει να παει οπου θελει και να κανει ο,τι θελει, επαγγελματιας ανθρωπος ειναι.
Στη δικη μου κοσμοθεωρια υπαρχουν πραγματα που υπερβαινουν μια ψυχρη προσηλωση στο €. Το να δεχθει να παει εκει που τον λοιδορουσαν, να παει σε εναν εργοδοτη που εχει συμβαλει στην κλοπη του ιδρωτα του και της αξιοπρεπειας του, θα δειξει πραγματα για το χαρακτηρα του που ευχομαι να μην αληθευουν γιατι θα κανουν τον Φασουλα να φαινεται αγγελουδι μπροστα του.
Ξαναλεω, δικη μου οπτικη αυτη, δεν χρειαχεται να συμφωνησει κανεις.
dalas10Επίσημη διαρροή ότι ο λουτσεσκου είναι ο προπονητής μας. Αυτό σημαίνει ότι για τώρα ή και θα είναι την χρονιά που μας έρχεται; τι καταλαβαίνετε;

PortableAmsterdamer_87Λοβρεν, Κολει, Μπακαγιοκο, 9 μήνες διαπραγμάτευση για Μεϊτε.dragonαρρωστια
Αρρωστια ειναι που μας πηδηξαν ολα τα χωρια μεσα στην Τουμπα φετος..
Αυτο ειναι αρρωστια !!!

Mitsospaoki4Μάλλον μένει!
Το αναμενόμενο δηλαδή, όσο και αν κάποιοι εδώ εύχονταν για το αντίθετο.
Amsterdamer_87Τα ίδια έλεγα για μια γκόμενα και στο τέλος είχε κλείσει το τηλέφωνο και μιλούσα μόνος.PortableAmsterdamer_87Λοβρεν, Κολει, Μπακαγιοκο, 9 μήνες διαπραγμάτευση για Μεϊτε.dragonαρρωστια
Αρρωστια ειναι που μας πηδηξαν ολα τα χωρια μεσα στην Τουμπα φετος..
Αυτο ειναι αρρωστια !!!
Ευχαριστησε τον Ιβαν δημοσια για Λοβρεν και Κολει ???
ΝΑΙ η ΟΧΙ ??
Τον Μπακαγιοκο τον δεχτηκε στην ομαδα μετα απο τηλ ??
ΝΑΙ η ΟΧΙ ??
Αν τον επιασε κωτσο ο Μπακαγιοκο ποιος φταιει ?? ο Μπακαγιοκο ??
Εκτος κι αν εχετε επιλεκτικη μνημη που εγω δεν εχω..

BaldurxrisitsapaBaldurΔεν θα δωσω βαση στις φημες περι βαζελου, αλλα ΑΝ δουμε κατι τετοιο, να μην ξεχασει να παραλαβει το χαμμενο σκουφακι απο τον ιμαντα του Βενιζελος οπως τον χλευαζε η επισημη ΠΑΕ τους μετα το Κυπελλο περισυ...
Με συγχωρεις, μεγιστε Ραζβαν, αλλα αν δουμε κατι τετοιο, δεν θα προλαβαινουν να μπαναρουν οι μοντς εδω μεσα με αυτα που θα σου συρουμε και δυστυχως θα αξιζεις και την τελευταια χλευη που θα εισπραξεις.
Δηλ αν τον διώξουμε ενώ έχει συμβόλαιο, φταίει αυτός να πάει όπου θέλει μετά;
Δυστυχώς το κόβω να πηγαίνει κάνα βαζελο, να πάρει πρωτάθλημα και να μας το τρίβει στα μούτρα…
Αν το δεις στυγνα βιοποριστικα, μπορει να παει οπου θελει και να κανει ο,τι θελει, επαγγελματιας ανθρωπος ειναι.
Στη δικη μου κοσμοθεωρια υπαρχουν πραγματα που υπερβαινουν μια ψυχρη προσηλωση στο €. Το να δεχθει να παει εκει που τον λοιδορουσαν, να παει σε εναν εργοδοτη που εχει συμβαλει στην κλοπη του ιδρωτα του και της αξιοπρεπειας του, θα δειξει πραγματα για το χαρακτηρα του που ευχομαι να μην αληθευουν γιατι θα κανουν τον Φασουλα να φαινεται αγγελουδι μπροστα του.
Ξαναλεω, δικη μου οπτικη αυτη, δεν χρειαχεται να συμφωνησει κανεις.