Εχω την εντύπωση ότι έχουμε πάθει, και βάζω κι εμένα μέσα, ότι παθαίνει κάποιος που έχει ως πεποίθηση ότι είναι καλύτερα να μένεις με αυτόν που ξέρεις παρά να ρισκάρεις να κάνεις αλλαγές. Οι περισσότεροι οδηγούμαστε απο αυτό το συναισθημα και λέμε, γμτ γιατί να μην συνεχίσει ο Ράζβαν, έχοντας ξεχάσει πόσο ξενερωμένοι είμασταν τον Φεβρουαριο μετά τα καραγκιοζιλίκια στην χάρτινη που είχε σαν αποτέλεσμα αφενώς να είναι ντροπή αυτές οι εικόνες για ΠΑΟΚ και αφετέρου να δωσουμε την αφορμή να μας διαλύσουν.
Ξεχάσαμε που γραφαμε ότι δεν έχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, που βάζει τους ιδιους και τους ίδιους από τον Μουργκ μέχρι το Ταισον που ακόμα και κουτσό θα τον βάζει, που είμαστε πιο αργοι από την καθυστέρηση στο επιθετικό τρανζισιον, ότι όσο και να χάνουμε αλλαγές θα δούμε στο 65 και πάντα τους ίδιους κλπ κλπ
Οι φήμες για αλαφούζο κυκλοφορούν από τον Φεβρουάριο, μετά δε τον Λεβαδειακό που τον είχαν κράξει για την συμπεριφορά στη χαρτινη, ήταν παγωμένος.
Εγω πιστευω ότι πρεπει να πάμε για κάτι άλλο μια διαφορετική φιλοσοφία, ένα άλλο ποδόσφαιρο. Και φέτος 3οι βγηκαμε αξίζει το ρίσκο να δούμε κάτι πιο ελκυστικό, ένα ποδόσφαιρο πιο μοντέρνο με ένταση και ποιότητα. Φτάνει πια με τον Μειτε και τον Σβαμπ και τους σωματοφύλακες τους ίδιους και τους ίδιους που βλεπουμε το ίδιο αργό τέμπο. Μας πάτησε η Στεαουα με αμεσο ποδόσφαιρο με εντασεις δύναμη και το μαχαίρι στα δόντια. Αυτό θέλω να δω, και από τον Ράσβαν δεν θα το δω ποτέ. Και η Λίβερπουλ νόμιζαν ότι θα χαθεί και χωρίς μεταγραφές πετάει, και τέλος πάντων αν ο Ραζβαν θέλει με την ίδια ομαδα με μόλις λίγες προσθήκες να πορευεθει πάλι τα ίδια θα έχουμε. Να υπενθυμίσω δε ότι την πρώτη χρονια της επιστροφής νόμιζε ότι θα αναστησει μπισε και καντουρι θα πεταει και πηγαμε ακλαυτοι.
Όποιος πιστεύει ότι ο άγιος Ραζβαν υποφέρει γιατί ο κακός ο Ιβαν δεν του δίνει τους παικτες για να μας αποθεώσει είναι παιδί. Ο Ρουμάνος παιρνει περισσότερα χρήματα από τον πιο ακριβό μας παικτη και ο Ιβάν με τη ανιδιοτελή του αγάπη για αυτόν τον σύλλογο εχει βάλει καμια 250 εκατομμύρια τα χρόνια που πήρε την ομάδα.
Συνεπώς δεν υπαρχει σύγκριση για μένα είμαι με τον Ιβαν γιατί είναι με τον ΠΑΟΚ.
Αν φύγει τελικά, τον ευχαριστώ πολύ για αυτά που μας προσέφερε αλλά πρεπει να προχωρήσουμε μπροστά. Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα έχει ο Βιερίνια σε όλο αυτό.