Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.DIAMANTIS99Θα ηθελα να εκφρασω καποιες αποψεις και να θεσω καποια ερωτηματα. Ξερω πως δεν θα αρεσουν σε όλους αυτα που θα πω αλλα καποια πραγματα νομιζω πως πρεπει να μπαινουν στην σωστη τους θεση.Ξέρεις ποιο είναι το δυστύχημα σε όσα γράφεις ρε φιλε; πως μετά βίας θα σε καταλάβουν 2 στους 10 αναγνώστες του κειμένου.
Επισημανση πρωτη Σε ενα φορουμ με γραπτες αποψεις , δεν γραφουμε αυτα που θα λεγαμε στο καφενειο στην παρεα μας μετα απο 2 καφασια ρετσινα . Εδω ότι γραφεται διαβαζεται και απο αντιπαλους οπαδους , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΚ που "δακρυζουν" για την "οργη του λαου του ΠΑΟΚ απεναντι στο ρωσσο και τον ρουμανογυφτο" , και απο τους ιδιους τους παιχτες , τους προπονητες και τη διοικηση
Παρακολουθω τοσον καιρο τον καθε ασχετο (Ναι φιλοι μου , ασχετοι ειμαστε μπροστα σους επαγγελματιες ,) να κουνανε το δαχτυλο και να πουλανε μυαλο και αγαπη για την ομαδα στον Σαββιδη και τον Λουτσεσκου. Να κανουν υποδειξεις διαχειρησης παιχτων και ομαδας σε ποιον??? ΣΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ. Να κανουν υποδειξεις διοικησης σε ποιον??? ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. Θα ηταν πραγματικα για γελια ολα αυτα, εαν δεν ηταν σοβαρα και χρησιμοποιουμενα απο αυτους που ξερουν να δημιουργουν κλιμα.
Μιλαμε για εναν προπονητη που εχει κανει πραξη ολα τα ανειρα μας ΜΕ΅ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΛΕΜΟ απέναντι του. Για εναν προπονητη που αντι να κανει δημοσιες σχεσεις με το ΠΟΚ γιατι "επαγγελματιες ειμαστε" αυριο μπορει να μας ζητησουν(και τον ζητησαν) Τους πεταει στη μουρη συνεχεια την κλοπη της δουλειας του.Μιλαμε ποιοι? εμεις που δεν μπορουμε να γεμισουμε ενα γηπεδο σε ντερμπυ (γιατι εχει κρυο , γιατι ειναι ακριβα , γιατι βρεχομαστε , γιατι δεν εχουμε λεφτα , γιατι ειναι αναδρομος ο ερμης . Εμεις που δεν εχουμε καθαρισει ΚΑΝΕΝΑ ματς στην ΤΟΥΜΠΑ)
Μιλαμε για Εναν προεδρο , που ειναι ο ΜΟΝΟΣ στο μπουρδελισταν που ξεχρεωσε μια ομαδα κασερι! και δεν ειχαμε τη χαρα να γνωρισουμε την ομορφη ελλληνικη επαρχια οπως καποιοι αλλοι, γιατι μη γελιεστε , εκει πηγαινε το πραγμα.Εναν προεδρο που σε εκανε μια ομαδα που δεν σε χτυπουσαν φιλικα στην πλατη γιατι ησουν συμπαθης και ανισχυρος . αλλά μια ομαδα που σε πολεμουν λυσσασμενα γιατι εγινες ισος και καλυτερος τους.
Δεν λεω πως πρεπει να μην εχουμε αποψη , αντιρρησεις , ανησυχιες, Να εχουμε όπως εχω και γω. Αλλα να τις εκφραζουμε απο την ΘΕΣΗ ΜΑΣ που ειναι του αυτη του οπαδου ,Δηλαδη αυτου που δεν ειναι η δουλεια του η διοικηση η η προπονητικη αλλα η ΣΤΗΡΙΞΗ της ομαδας.
Ασ κανουμε λοιπον την αυτοκριτικη μας εμεις πρωτα (Αυτο θελει μεγαλη και αληθινη μαγκια) σαν οπαδοι .Ας ρωτησουμε τον εαυτο μας πριν πουμε η κανουμε οτιδηποτε ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ? και ας κανουμε την οποια κριτικη ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ σ αυτους που την ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ,ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ
ΥΓ Κοιταξτε γυρω σας τι γινεται .Νιωστε! Δεχομαστε πολεμο
ΥΓ Για αυτους που θελουν Μεντιλιμπαρ. Αν με τα υπαρχοντα ροστερ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ αλλαζαμε προπονητες με το γαυρο. Αυτη τη στιγμη ο γαυρος θα ειχε εξασφαλισει το πρωταθλημα απο τωρα , και ο ΠΑΟΚ θα ηταν κατω απο τον αρη. Οταν ο μεντιλιμπαρ κερδισει τους τιτλους του Λουτσεσκου ,τοτε θα ξανασυζητησουμε

nikolasfmbisonWin win κατάσταση η απόφαση για την τιμωρία.
Αν αθωωθει, ΟΚ.
Αν τιμωρηθεί αλλάζουμε προπονητή κ γίνονται όλα τούμπα, ισχυρό ηλεκτροσόκ.
Και τί θα γίνει πχ αν μειωθεί σε 2ή 3 μήνες;;
PortableDIAMANTIS99Θα ηθελα να εκφρασω καποιες αποψεις και να θεσω καποια ερωτηματα. Ξερω πως δεν θα αρεσουν σε όλους αυτα που θα πω αλλα καποια πραγματα νομιζω πως πρεπει να μπαινουν στην σωστη τους θεση.Ξέρεις ποιο είναι το δυστύχημα σε όσα γράφεις ρε φιλε; πως μετά βίας θα σε καταλάβουν 2 στους 10 αναγνώστες του κειμένου.
Επισημανση πρωτη Σε ενα φορουμ με γραπτες αποψεις , δεν γραφουμε αυτα που θα λεγαμε στο καφενειο στην παρεα μας μετα απο 2 καφασια ρετσινα . Εδω ότι γραφεται διαβαζεται και απο αντιπαλους οπαδους , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΚ που "δακρυζουν" για την "οργη του λαου του ΠΑΟΚ απεναντι στο ρωσσο και τον ρουμανογυφτο" , και απο τους ιδιους τους παιχτες , τους προπονητες και τη διοικηση
Παρακολουθω τοσον καιρο τον καθε ασχετο (Ναι φιλοι μου , ασχετοι ειμαστε μπροστα σους επαγγελματιες ,) να κουνανε το δαχτυλο και να πουλανε μυαλο και αγαπη για την ομαδα στον Σαββιδη και τον Λουτσεσκου. Να κανουν υποδειξεις διαχειρησης παιχτων και ομαδας σε ποιον??? ΣΤΟΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ. Να κανουν υποδειξεις διοικησης σε ποιον??? ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΙΔΗ. Θα ηταν πραγματικα για γελια ολα αυτα, εαν δεν ηταν σοβαρα και χρησιμοποιουμενα απο αυτους που ξερουν να δημιουργουν κλιμα.
Μιλαμε για εναν προπονητη που εχει κανει πραξη ολα τα ανειρα μας ΜΕ΅ΣΚΛΗΡΟ ΠΟΛΕΜΟ απέναντι του. Για εναν προπονητη που αντι να κανει δημοσιες σχεσεις με το ΠΟΚ γιατι "επαγγελματιες ειμαστε" αυριο μπορει να μας ζητησουν(και τον ζητησαν) Τους πεταει στη μουρη συνεχεια την κλοπη της δουλειας του.Μιλαμε ποιοι? εμεις που δεν μπορουμε να γεμισουμε ενα γηπεδο σε ντερμπυ (γιατι εχει κρυο , γιατι ειναι ακριβα , γιατι βρεχομαστε , γιατι δεν εχουμε λεφτα , γιατι ειναι αναδρομος ο ερμης . Εμεις που δεν εχουμε καθαρισει ΚΑΝΕΝΑ ματς στην ΤΟΥΜΠΑ)
Μιλαμε για Εναν προεδρο , που ειναι ο ΜΟΝΟΣ στο μπουρδελισταν που ξεχρεωσε μια ομαδα κασερι! και δεν ειχαμε τη χαρα να γνωρισουμε την ομορφη ελλληνικη επαρχια οπως καποιοι αλλοι, γιατι μη γελιεστε , εκει πηγαινε το πραγμα.Εναν προεδρο που σε εκανε μια ομαδα που δεν σε χτυπουσαν φιλικα στην πλατη γιατι ησουν συμπαθης και ανισχυρος . αλλά μια ομαδα που σε πολεμουν λυσσασμενα γιατι εγινες ισος και καλυτερος τους.
Δεν λεω πως πρεπει να μην εχουμε αποψη , αντιρρησεις , ανησυχιες, Να εχουμε όπως εχω και γω. Αλλα να τις εκφραζουμε απο την ΘΕΣΗ ΜΑΣ που ειναι του αυτη του οπαδου ,Δηλαδη αυτου που δεν ειναι η δουλεια του η διοικηση η η προπονητικη αλλα η ΣΤΗΡΙΞΗ της ομαδας.
Ασ κανουμε λοιπον την αυτοκριτικη μας εμεις πρωτα (Αυτο θελει μεγαλη και αληθινη μαγκια) σαν οπαδοι .Ας ρωτησουμε τον εαυτο μας πριν πουμε η κανουμε οτιδηποτε ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ? και ας κανουμε την οποια κριτικη ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ σ αυτους που την ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΜΕ ΕΡΓΑ,ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ
ΥΓ Κοιταξτε γυρω σας τι γινεται .Νιωστε! Δεχομαστε πολεμο
ΥΓ Για αυτους που θελουν Μεντιλιμπαρ. Αν με τα υπαρχοντα ροστερ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ αλλαζαμε προπονητες με το γαυρο. Αυτη τη στιγμη ο γαυρος θα ειχε εξασφαλισει το πρωταθλημα απο τωρα , και ο ΠΑΟΚ θα ηταν κατω απο τον αρη. Οταν ο μεντιλιμπαρ κερδισει τους τιτλους του Λουτσεσκου ,τοτε θα ξανασυζητησουμε
Νταξ δεν είναι μόνο δικό μας φαινόμενο. Και οι άλλοι τραβάνε τέτοιες παρανοϊκές καταστάσεις.
renegade...την όχι και τόσο μεγάλη του ικανότητα στο judging ability...
keep_paokizein. Ο οπαδός του ΠΑΟΚ δεν θέλει πλάνα. Θέλει να κερδίζει η ομάδα του κάθε παιχνίδι, είτε παίζουν 40αρηδες είτε 20αρηδες. Ελα μου όμως που η κανονικότητα του ποδοσφαίρου έχει και ήττες και ισοπαλίες. Και τότε... αν παίζουν οι 40αρηδες, φταίει που δεν παίζουν οι 20άρηδες. Αν πάλι παίζουν οι 20άρηδες, φταίει που δεν παίζουν οι 40άρηδες. Κοινώς, στις ήττες φταίνε πάντα αυτοί που έπαιξαν και ο προπονητής που δεν έβαλε αυτούς που δεν έπαιξαν. Αυτό δεν αλλάζει. Είναι στο οπαδικό DNA κι όχι μόνο των ΠΑΟΚτσήδων. Και δε νομίζω ότι μπορεί να αλλάξει. Ειναι στιγμές σαν την χθεσινοβραδινή που κι εγώ, που θεωρώ ότι έχω ωριμάσει λίγο περισσότερο, και λόγω της ηλικίας μου, σκέφτομαι μ αυτό τον τρόπο. Αυτό που έχω καταφέρει πάντως είναι να μην εκφράζομαι όταν σκέφτομαι έτσι. Μετά από μια δυό μέρες σου περνάνε όλα. Σκέφτεσαι ότι την επόμενη Κυριακή θα έρθει η νίκη κι όλα θα πάνε καλύτερα. γιατί η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στο ποδόσφαιρο δεν πεθαίνει ποτέ γιατί δεν υπάρχει τελευταίο παιχνίδι. Πάντοτε, αργά η γρήγορα θα έρθει το επόμενο.
Daskalos_4Να αγιασει το πληκτρολόγιο σου αδερφε Papa9.
Και για να διαχωριζουμε και λιγακι καποια πραγματα, για να μη παρερμηνευονται οσα υποστηριζουμε. Αν η ομαδα καταφερει να πετυχει τους στοχους της, δεν νομιζω πως θα σκοτιστει κανεις αν ο Τσαλοφ πετυχει 3 γκολ. Και περυσι στο τελος της ημερας οταν καταφεραμε και πηραμε το πιο μαγκικο, δεν εμεινε κανεις με το αισθημα της αδικιας επειδη ο Χ παιχτης πηρε λιγο χρονο συμμετοχης ή επαιξε σε λαθος θεση.
Η ολη κουβεντα εχει νοημα οταν επικεντρωνεται στα κριτηρια με τα οποια αξιολογουμε τον καθε μας παίχτη. Με αλλα λογια, μπορει φετος η ομαδα μας να κατακτησει το τροπαιο και ο Τσαλοφ με 60-20λεπτα να μη βρει ουτε 5 γκολ. Κανεις δεν πιστευω πως θα γκρινιάξει. Τον παιχτη ωστοσο θα ειναι αδικο να τον κρινουμε με κριτηριο τα γκολ που θα εχει πετυχει.
marsantosrenegade...την όχι και τόσο μεγάλη του ικανότητα στο judging ability...
Επειδή το judging ability είναι απαραίτητο σε πολλούς τομείς μιας προπονητικής καθημερινότητας, που ακριβώς εστιάζεις την αδυναμία του;
embujiΓαυρολαγνος επειδη θελω εναν προπονητη που δεν μασαει να δωσει τοπο στα νατια εφοσον οι "εμπειροι" του δε βλεπονται και ειναι πιο εναλλακτικος στο ποδοσφαιρο του.
Το ακουσα και αυτο.