danirifleνα πω κάτι που αφορά την τακτική?
αν και υπάρχουν κάποιοι που σίγουρα ξέρουν καλύτερα από μένα
το άμεσο ποδόσφαιρο, αυτό με τις λίγες πάσες για να εκδηλώσεις επίθεση, αυτό με το τρέξιμο πάνω-κάτω, είναι αυτό που βρίσκει την αντίπαλη άμυνα ανοργάνωτη
ούσα ανοργάνωτη η αντίπαλη άμυνα, μπορεί ευκολότερα να πάει η μπάλα στον φορ και αυτός να βρεθεί σε ευνοϊκές συνθήκες για να σκοράρει
αυτό παίξαμε πέρσι το διάστημα που βάζαμε 4άρες και 5άρες, αυτό παίξαμε και στα πλει οφ
τώρα με αυτό το τσίκι τσίκι, παράλληλες πάσες των αμυντικών για να πάει η μπάλα στον κοτάρσκι κι αυτός να γεμίσει ή πασούλες των μέσων με τον οζντόεφ να δίνει 80% πίσω ή δίπλα για να κρατήσει το balance, ε δεν πας πουθενά
στήνονται οι αντίπαλοι μια χαρά, ούτε τους κουράζεις και ο φορ σου έχει 3 γύρω του σε πολύ μικρά τετραγωνικά, έχοντας πάντα πλάτη στην εστία και όταν έρθει το γέμισμα από σάστρε ή ζίφκο, οι αμυντικοί αποκρούν όντες στημένοι (έτσι χάνουμε τα γκολ)
αντίθετα, όταν τους τρέχεις σε ανοιχτό γήπεδο, ο φορ έχει φάτσα την εστία και οι αμυντικοί δε μπορούν να κόψουν εύκολα τα γεμίσματα, την ώρα που τρέχουν προς τα πίσω (έτσι τρώμε εμείς τα γκολ)
θέλω να καταλήξω στο ότι πρέπει να το αλλάξουμε σε πιο γρήγορο και αποφασιστικό ποδόσφαιρο, κι ας δώσουμε λίγη παραπάνω κατοχή στον αντίπαλο. και πιο συμμαζεμένοι θα είμαστε πίσω και πιο πολλούς κενούς χώρους θα βρίσκουμε. θα μου πεις, έχεις τα χαφ που μπορούν να το υποστηρίξουν?
είναι φορές που μου δείχνει η ομάδα ότι σημαντικότερο θεωρεί να κρατάει την κατοχή, παρά να εκδηλώνει τελική
Δυστυχως δεν εχεις παικτες να το στηριξουν αυτο πχ μεταβιβαση απο την αμυνα στα χαφ οπως ο Μειτε ακομα και ο Κουλιε