joshuapsykomanjoshuaΝομιζω υπαρχει μια δηλωση Ραζβαν οτι θελει ΤΔ,υπαρχει και μια δηλωση Ιβαν οτι εγκαταλειψαμε το μοντελο ΤΔ για να υπαρχει αμεση επικοινωνια του ιδιου με τον Λουτσεσκου που θα διευκολυνει τον σχεδιασμο της ομαδας.
Στη πραξη τωρα.Ποσο ευκολο ειναι να επιβιωσει ενας ΤΔ σε μια ομαδα με τις ιδιαιτεροτητες Λουτσεσκου? Οταν καθε χρονο καιμε παικτες για το καλο του γκρουπ πως ο ΤΔ θα δικαιολογησει τις ''αστοχες'' επιλογες στη διοικηση? Για μενα η λυση ειναι μαναζτερ - προπονητης ο ιδιος ο Λουτσεσκου αλλα δεν το θελει ο ιδιος.
Εχει ιδιαιτεροτητες μονο ο Λου που δεν μπορει να σταθει ενας ΤΔ η ειναι και περιεργος ο τροπος λειτουργειας της ΠΑΕ;;
Δλδ χωρις τον Λου ενας ΤΔ στον ΠΑΟΚ εχει ολες τις προοπτικες και τα εφοδια μεσω λειτουργιας της ΠΑΕ να δουλεψει σωστα;
Η οικονομικη και οχι μονο πολιτικη του Ιβαν ειναι και αυτη πολυ συγκεκριμενη και μοιραια εγκλωβιζομαστε.
Αν δεν καταλαβουμε οτι εχουν λαθος ΚΑΙ οι δυο δεν θα αλλαξει τιποτα.
John εχω πει αρκετες φορες οτι η ομαδα εχει εγκλωβιστει σε μια κατασταση που Ιβαν και Ραζβαν, γνωριζοντας και οι δυο τα υπερ και τα κατα τους, εχουν ''βολευτει'', καθως κανεις εκ των δυο δεν θα πετυχαινε χωρις τον αλλο. Την ιδια στιγμη δεν κανουν προσπαθεια να βελτιωσουν τις οποιες αδυναμιες τους και εκει εμφανιζεται το προβλημα.
Tι να γραψω ακομα για να καταλαβετε καποιοι οτι αποδιδω ευθυνες ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ?
Καταλαβαινω απολυτα τι εννοεις...οπως κι εγω ειμαι της αποψης αυτης...
Απλος λεω οτι καποιες ενεργειες της ΠΑΕ ειναι μεγαλυτερης σημασιας απο καποιες του Λου...
Καποιες φορες ερχομαι σε ''διαμαχη'' για τον Λου εδω μεσα...αλλα οχι γιατι πιστευω οτι δεν εχει ευθυνες...αλλα για καποια πραγματα που του καταλογιζουν και κατα την γνωμη μου δεν ισχυουν...
Και ο Λου εχει ευθυνες και πολλες...και λαθη...
Και οσο κυνικο και να ακουστει αυτο...
Οπως ο Λου μπορει να ''καιει'' καποιον παικτη για το καλο της ομαδος και του συνολου...ετσι και η διοικηση αν πιστευει οτι τα εκανε ολα σωστα και εδωσε ολα τα εφοδια και δεν εχουμε αποτελεσμα...ας ''καψει'' τον Λου για το καλο της ομαδος και του συνολου.