Μπορεί να έχει καταντήσει γραφικό το θέμα με το Σαματά από πέρσι, μπορεί να μου γυρίζουν τα άντερα οποτε βλέπω το Μουργκ να προσπαθεί να τρέξει σαν το Γκίμλι, μπορεί να μην καταλαβαίνω γιατί εμείς θέλουμε επιθετικό απλά να πιέζει και να τρώει ξύλο για να ανεβαίνουν οι υπόλοιποι και όχι να σκοράρει, μπορεί να τρελαίνομαι με την εμμονή του σε συγκεκριμένους παίκτες, ακόμα και με το πέρασμα του χρόνου να χτυπά, μπορεί να βαράει ξυπνητήρι για τις αλλαγές που είναι αποφασισμενες μαζί με την αποστολή, ΑΛΛΑ
1. Το να σου χτυπάνε τόσο τον προπονητή σημαίνει ότι θεωρούν αυτόν το σημαντικότερο όπλο σου. Όταν τόσο φανερά δεν μπορείς να τον καλύψεις και προστατεύσει ενώ τον έχεις αναγκάσει να καλύπτει 10 ρόλους λόγω της διοικητικής σου ανεπάρκειας, περιμένεις να έχει καθαρό μυαλό?
2. Όταν σε προπονητή που παίρνει πρωτάθλημα ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ αντί να του δώσεις λευκό χαρτί σε ο,τι ζητήσει, του αλλάζεις τα πρέκια στο πιο σημαντικό πράγμα που ζητάει, τη συνοχή και το γκρουπ, ΚΑΙ το 2019 ΚΑΙ το 2024, τότε για εμένα θα μπαίνει δεύτερος στη λίστα υπευθύνων και θα έχει κατανόηση, υπομονή, μέχρι και ανοχή.
3. Όταν του κάνουν power plays μέσα στην ομάδα μην τυχόν και παραλατρευτεί από τον κόσμο ωσάν άλλος Τιβέριος με το Γερμανικό, ενώ αυτός κυρίως και μετά οι παίκτες έφεραν το πιο μαγικό, εγώ τον στηρίζω.
4. Όταν η ΠΑΕ είναι ένα διοικητικό μπάχαλο που πάει στις μεταγραφές χωρίς budget, αλλά πάντα ξέρει να παζαρευει μέχρι και το τραπέζι των υπογραφών, που στέλνει αποστολή χωρίς προστασία μέσα στο προποτζιδικο, που στέλνει 16 ετών στέλεχος της επικεφαλής της ΕΠΟ για να μας περνάνε πριονοκορδελα και να πηγαίνουν τρένο τους άλλους, κλπ κλπ, σοβαρά τώρα θα ρίξω το φταίξιμο σε αυτόν επειδή βάζει το Μουργκ και όχι τον κανένα?
5. Όταν του έχουν 3ο χαφ που να του κάνει στην αποστολή και άλλες επιλογές, τότε θα κρίνω τις 11αδες του και το Μ.Ο. ηλικίας τους.
Για μένα ο Ραζβαν πρέπει να μιλήσει απευθείας με τον Ιβάν και να απαιτήσει πράγματα, όσο ζόρικα και να είναι. Αλλιώς το φετινό θα το ζούμε σε replay οποιος και να κάθεται στον πάγκο.
Αφήστε τον επιτέλους να διαχειριστεί το ροστερ του όπως θέλει. Το ότι πήρε πρωτάθλημα πέρσι με Σαματά και Μουργκ και 3 χαφ δεν σημαίνει ότι κάθε χρόνο θα του ανεβάζεις την πίστα και φέτος και με τα εξωαγωνιστικα στο κεφάλι.
The North Remembers
“The fool strikes. The wise man smiles, and watches, and learns. Then strikes.”