Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
JohnDagΠαιδάκια μου καλά, το καταλαβαίνω ότι η γκρίνια είναι κουραστική, καταλαβαίνω επίσης ότι κάποιοι το παρακάνουν.Προφανώς είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 3 ΣΤΌΠΕΡ!
Από την άλλη για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ 3 Σεπτεμβρίου, 24 ώρες πριν δηλώσει την λίστα για την Ευρώπη, έχει στο ρόστερ του 4 φορ για μια θέση και 3 στόπερ για 2 να με συμπαθάτε αλλά δεν φταίει ούτε το κλίμα στο φορουμ ούτε ο γκρινιάρης ο κόσμος.

LogistisΣτο τέλος θα μας κάνουν να τρέξουμε στο αεροδρόμιο ακόμα και για τον Μανωλά.....

sourmenetesΤις μεταγραφές τις τρέχουν η Μαρία με το Γιώργο..τι περιμένεις...
Να φανταστώ ο Σορετιρε ο τισουνταλι και ο Τσαλοφ είναι τα σαπακια...
Ρε πως τα φτιάχνει ο καθένας όπως θέλει...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
FreeWatcherΜπαίνεις να διαβάσεις καμιά είδηση κ μετανιώνεις την ώρα κ τη στιγμή. Μιρλα, μιρλα, μιρλα...
Εβγαλαν κ μ@λ@κες τα παιδιά που έδιναν καμια πληροφορια ή κανα παπά να περνάμε καλά κ εμεινε μόνο η φύρα.
Αν δεν μπει όριο αναρτήσεων σωτηρία δεν υπάρχει εδώ μέσα.
Άντε καλη β εθνικη κ καληνύχτα!
sourmenetesJohnDagΠαιδάκια μου καλά, το καταλαβαίνω ότι η γκρίνια είναι κουραστική, καταλαβαίνω επίσης ότι κάποιοι το παρακάνουν.Προφανώς είναι ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ 3 ΣΤΌΠΕΡ!
Από την άλλη για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ 3 Σεπτεμβρίου, 24 ώρες πριν δηλώσει την λίστα για την Ευρώπη, έχει στο ρόστερ του 4 φορ για μια θέση και 3 στόπερ για 2 να με συμπαθάτε αλλά δεν φταίει ούτε το κλίμα στο φορουμ ούτε ο γκρινιάρης ο κόσμος.
Το να κράζεις τα πάντα και ότι ολοι είναι άχρηστοι και ότι κάνεις δεν ξέρει και ότι όλα τα κόβει η κακιά Μαρία,
ΠΆΛΙ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ!!
Την Κυριακή κάποιοι αποθεωναν τον Σορετιρε!
Να φανταστώ αυτό δεν το βρήκε η Μαρία και ο Γιώργης!
Οπως θα αποθεωνουν σε λίγο καιρό και το αρ. Μπακ αλλά αυτους τους έφερε άλλος!
Όσο απαράδεκτο είναι να έχεις 3 στόπερ άλλο τόσο είναι να κράζεις για τα πάντα και να τους βγάζεις όλους άχρηστους, την ώρα που όλοι αυτοί έχουν αφεντικό που τους κρίνει και τους έχει βάλει εκεί.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Blackgr4thomas MurgΓια όσους δεν έχουν Χ από τον Νίκο μας φρέσκο
Nikos Toskitsis
10 δ
Βιετέσκα: Θέλει να έρθει. Η Κάλιαρι όμως ζητάει απο τον ΠΑΟΚ να τον αγοράσει. Έστω του χρόνου με υποχρεωτική ρήτρα. Δεν νομίζω να ψήνεται ο ΠΑΟΚ με υποχρεωτικές ρήτρες
Μα να μην μας τον χαρίζει..
DimitrisSJohnDagΠαιδάκια μου καλά, το καταλαβαίνω ότι η γκρίνια είναι κουραστική, καταλαβαίνω επίσης ότι κάποιοι το παρακάνουν.
Ρε Τζον μου, εννοειται οτι κανεις δεν ειναι χαρουμενος με το γεγονος οτι ο ΠΑΟΚ ψαχνει εναν ή δυο (;) στο τελος.
Ναι επαναλαμβαινεται και δεν αρεσει καθολου ολο αυτο.
Ας περιμενουμε αρχικα να κλεισουν οι μεταγραφες και να τα πουμε ολα ομορφα και ωραια και κατα δευτερον λεγονται υπερβολικα πραγματα και βλεπουμε και αντιδρασεις υπερβολικες σε ειδησεις και αποψεις που μας κανουν να μοιαζουμε πραγματικα και εκτος πργματικοτητας. Δηλαδη αν διαβασει καποιος μερικα ποστ και μερικες αντιδρασεις θα νομιζει οτι ο Ιβαν πραγματικα δεν δινει καθολου χρηματα και οτι ο ΠΑΟΚ ειναι κανα καφενειο.