Αληθεια τωρα, το "θεαμα" στο τοπικ ειναι αποκρουστικο κατι τετοιες στιγμες.
Τοσο που με κανει να ντρεπομαι που ειμαι μελος και γραφω τις αποψεις μου εδω μεσα.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

samattaεδω μας εφερε σαν αντιμειτε τον μπακαγιοκο , οσοι ξερουν τα βασικα του ποδοσφαιρου ακομα γελανε...Ποιος το πε γι αντιμειτε?Καμια σχεση οι δυο τους.Μπορει ομως ο σχεδιασμος να ναι αλλος...Εγραψε κατι ο rene για τα διδυμα στα χαφ αλλα ....Μη δουμε καναν Οζ ν απογειώνεται και τριβουμε τα ματακια μας.Καθηστε να δουμε στο χορταρι πρωτα
thomas MurgΓια όσους δεν έχουν Χ από τον Νίκο μας φρέσκο
Nikos Toskitsis
10 δ
Βιετέσκα: Θέλει να έρθει. Η Κάλιαρι όμως ζητάει απο τον ΠΑΟΚ να τον αγοράσει. Έστω του χρόνου με υποχρεωτική ρήτρα. Δεν νομίζω να ψήνεται ο ΠΑΟΚ με υποχρεωτικές ρήτρες
tzokerΔεν θυμάμαι από πότε ανέλαβε η Μαρία, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο ότι ακολουθείται διαφορετικό μοντέλο διοίκησης. Πλέον δεν θέλουμε να πληρώσουμε καμία υπεραξία και την παραμικρή προμήθεια για αυτό βρίσκουμε μονίμως τοίχο. Είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε 2 εκ για ένα παίκτη γιατί αξίζει αλλά όχι 100 χιλ. πχ το μάνατζερ του γιατί κρίνουμε ότι δεν τα αξίζει. Αυτο είναι ξεκάθαρη φιλοσοφία στο χώρο τον επιχειρήσεων αλλά Μαρία το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι, θέλει συναίσθημα και τζόγο όσο εμπορευματοποιημένο προϊόν και να έχει γίνει. Αυτό είναι κάτι που προφανώς δεν είναι εύκολο να αντιληφθεί κάποιος που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο.
samattageorge188samattaεδω μας εφερε σαν αντιμειτε τον μπακαγιοκο , οσοι ξερουν τα βασικα του ποδοσφαιρου ακομα γελανε...
Έπρεπε να έρθει ίδια κοψια του μειτε συγκεκριμένα; Ξέρουμε ας πούμε ότι ο Γιώργης τον έφερε; Όταν δεν μας αρέσει κάποιος φταίει ο Γιώργης και όταν μας αρέσει είναι του ραζβαν. Μονά ζυγά δικά μας δεν γίνεται
αλλος παιχτης ο μειτε αλλο ο μπακαγιοκο,οταν φερνεις τον μπακαγιοκο σαν αντιμειτε φωναζεις με ντουντουκα ποσο αμπαλος εισαι

JohnDagΠαιδάκια μου καλά, το καταλαβαίνω ότι η γκρίνια είναι κουραστική, καταλαβαίνω επίσης ότι κάποιοι το παρακάνουν.
Από την άλλη για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ 3 Σεπτεμβρίου, 24 ώρες πριν δηλώσει την λίστα για την Ευρώπη, έχει στο ρόστερ του 4 φορ για μια θέση και 3 στόπερ για 2 να με συμπαθάτε αλλά δεν φταίει ούτε το κλίμα στο φορουμ ούτε ο γκρινιάρης ο κόσμος.