Γιατι ποσα ματς επαιξες με μουργκ και βρακα;
Παντως να εισαι σιγουρος οτι ο μουργκ θα επαιρνε λεπτα στο βαζελο.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.

giliopoulosblack deathgiliopoulosνταξει φιλε ωραια να κοροιδευουμε εσυ ποιον εχεις μετα απο ντελια ταισον ζιβκοβιτς ναρευ? τον μουργκ των 0 συμμετοχων και τον βρακα??
Δεν κοροιδευω φιλε μου, και οι βαζελοι τα ιδια λενε. Βερμπιτς μπερναρ ειναι μονιμες απογοητευσεις και ο αιτορ ελειπε ενα χρόνο. Σιγα την υπεροπλια στα εξτρεμ τώρα μην τρελαθουμε.
Ρε φιλε συγκρινεις μπερναρ και αιτορ με μουργκ βρακα?

astralΠάντως ως τώρα ο Murg έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα από αυτούς![]()
Πέρα από την πλακα, είναι άκυρες οι συγκρίσεις που προσπαθείς να κανεις
gikaΚαι τέλος, πλιζ, σταματήστε τους χαρακτηρισμούς. Άμπαλος ο ένας, μίζερος ο άλλος κοκ. Ο καθένας βλέπει τα πράγματα από την οπτική του και μιλάμε για μπάλα. Μάθετε να κάνετε συζήτηση. Γι αυτό είστε σε φόρουμ. Αλλιώς υπάρχει και ο καθρέφτης σπίτι σας να γνεφετε καταφατικά κάθε φορά που τελειώνετε μια πρόταση.

admanWestBlock4Σιγά την αλλαγή,επιπέδου για μαξιμοβιτς. Τι άλλο,θα ακούσω θεέ μου εδώ μεσα.... Τελικά έχουμε θέμα στο κόσμο κ μετά στη διοικηση
Σιγά την διαφορά επιπέδου μεταξύ Μειτέ και Μαξίμοβιτς είπα, αλλά τελικά έχουμε θέμα κατανόησης κειμένου.
elvetos giatrosGospiLogistisΑπό τις διάφορες διαρροες στα μεσα εχω καταλαβει οτι, περα απο τον Μειτε, θα παρουν κι αλλον έναν χαφ μόνο αν αποχωρησει ο Σβαμπ. Αριθμητικα θα ειμαστε με 6 χαφ σε καθε περιπτωση.
Οζντοεφ, Σβαμπ/Μεταγραφή, Μειτε, Τσιγγαρας, Φελιπε, Γιαξης.
Ισως οι ενεργειες που γινονται αυτη την ωρα για ΜαρκΑντονιο και το οτι το θεμα του Μαξι δεν εχει ακομα κλεισει, σχετιζονται με το γεγονος οτι η αποχωρηση του Σβαμπ μαλλον θεωρειται δεδομενη
Δεν ξεωρω πως ο Γιαξης ειναι στο απαραιτητο επιπεδο, και ο συμπαθης Φελιπε μαλλον δεν...
Ο Κωνσταντελιας ως χαφ δεν υπολογίζεται;
GINOLAΜειτε ,μαξιμοβιτς και 2 εξτρεμ πρώτης γραμμής.
Οτιδήποτε άλλο είναι αποτυχία.
Μέχρι τώρα ο προγραμματισμός ήταν απολύτως αποτυχημένος,όμως έχουμε λίγες μέρες να σωθεί το ροστερ με 4 προσθήκες ποιότητας.δεν αλλάζει ότι κάναμε τα πάντα να μην μπούμε ομίλους με όλες αυτές τις αποφάσεις.
Αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σωθεί τώρα η κατάσταση.