Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.PatronΠοια είναι ρε παιδιά τα (σ)έξι εξτρέμ πρώτης γραμμής του βαζελαικού αμπελοκήπων;
WestBlock4Σιγά την αλλαγή,επιπέδου για μαξιμοβιτς. Τι άλλο,θα ακούσω θεέ μου εδώ μεσα.... Τελικά έχουμε θέμα στο κόσμο κ μετά στη διοικηση
PatronΠοια είναι ρε παιδιά τα (σ)έξι εξτρέμ πρώτης γραμμής του βαζελαικού αμπελοκήπων;Ο αργεντινος λημνιος και ο λευκος Τάισον (επαιξα καποτε εθνικη βραζιλιας). Στην ουσια βέβαια μονο ο τζουρισιτς παιζει μπαλα.
black deathPatronΠοια είναι ρε παιδιά τα (σ)έξι εξτρέμ πρώτης γραμμής του βαζελαικού αμπελοκήπων;Ο αργεντινος λημνιος και ο λευκος Τάισον (επαιξα καποτε εθνικη βραζιλιας). Στην ουσια βέβαια μονο ο τζουρισιτς παιζει μπαλα.
giliopoulosPatronΠοια είναι ρε παιδιά τα (σ)έξι εξτρέμ πρώτης γραμμής του βαζελαικού αμπελοκήπων;
Οσο και να μην τους χωνευω φιλε εχουν στην ιδια θεση
μαντσινι βερμπιτς παλασιος μπερναρντ αιτορ ντζουρισιτς
giliopoulosνταξει φιλε ωραια να κοροιδευουμε εσυ ποιον εχεις μετα απο ντελια ταισον ζιβκοβιτς ναρευ? τον μουργκ των 0 συμμετοχων και τον βρακα??
black deathgiliopoulosνταξει φιλε ωραια να κοροιδευουμε εσυ ποιον εχεις μετα απο ντελια ταισον ζιβκοβιτς ναρευ? τον μουργκ των 0 συμμετοχων και τον βρακα??
Δεν κοροιδευω φιλε μου, και οι βαζελοι τα ιδια λενε. Βερμπιτς μπερναρ ειναι μονιμες απογοητευσεις και ο αιτορ ελειπε ενα χρόνο. Σιγα την υπεροπλια στα εξτρεμ τώρα μην τρελαθουμε.
PAOKevolutionΡε σεις βοηθήστε με. Μαξίμοβιτς, Μεϊτέ δεν είναι ακριβώς το ίδιο; Ανοίξτε μου τα μάτια.