Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

aivas19Ναι ο Λουτσε φταιει που δν εχουν βρει καν πρωτο και εσυ λες και για δευτερο. Πες του να περιμενει κανα 20ημερο για εναν φορ ακομα και για δευτερο το βλεπουμε
ΥΓ: ειμαι 100% αντιθετος προς ανανεωση Μπραντον
ΥΓ2: στο σεναριο που αναφερεις ο Τζιμας παει περιπατο και αυτο δεν πρεπει να γινει
rainmakerΡε παιδιά ναι άμα είναι να αλλάξουμε στυλ παιχνιδιού τότε προφανώς είναι μια χαρά επιλογή ο παίκτης.Γιατί να αλλαξεις στυλ;

Unpsofable78aivas19Ναι ο Λουτσε φταιει που δν εχουν βρει καν πρωτο και εσυ λες και για δευτερο. Πες του να περιμενει κανα 20ημερο για εναν φορ ακομα και για δευτερο το βλεπουμε
ΥΓ: ειμαι 100% αντιθετος προς ανανεωση Μπραντον
ΥΓ2: στο σεναριο που αναφερεις ο Τζιμας παει περιπατο και αυτο δεν πρεπει να γινει
Ο Λουτσεσκου δεν ζητάει την παραμονή του Μπράντον;
Για τον Τζιμα συμφωνώ ότι θα είναι δύσκολα, αλλά με τέτοιο δίδυμο θα είχαμε πολλές πιθανότητες να μπούμε ομίλους και γιατί όχι να προχωρήσουμε και αρκετά εάν έρθουν κι άλλοι καλοί παίκτες στις θέσεις που ποναμε.
Σε αυτό το σενάριο τα ματς θα είναι τόσα πολλά που σίγουρα θα παίξει και ο Τζιμας.
gikaΜόνο εγώ πιστεύω πως του Γκαμπιαντινι χάλασε και ο Τούρκος είναι η εναλλακτική μας;
nunies4gikaΜόνο εγώ πιστεύω πως του Γκαμπιαντινι χάλασε και ο Τούρκος είναι η εναλλακτική μας;
Και Ιταλία γιατί πήγαν; Για ψώνια;