Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.buffalobill4nunies4obanebaneΝα κάνω μια δήλωση για Γκαμπιατινι, επειδή κάποιοι αμφιταλαντεύονται με την περίπτωση του.
Αν ο παίχτης συμφωνήσει τελικά (γιατί όπως όλα δείχνουν αυτός είναι η πρώτη επιλογή) και παραμείνει υγιής, θα γαμησει και θα δείρει,ο τύπος είναι στυλ Λιβαγια,τουλάχιστον μια κλάση επάνω όμως.
Bane είναι ο φορ των 20 γκολ της σεζόν όμως,; Θα λύσει το πρόβλημα του πλεκτού η θα πρέπει να βγάλουμε λαγούς από το καπέλο με κάποιο χαφ η εξτρέμ να κάνει την σεζόν της ζωής του από άποψη σκοραρίσματος;
Πως ρε νουνιες να κάνει 20 γκολ σε μια χρονιά οταν στην καριέρα του μέχρι τώρα έχει μόνο μια χρονιά με πάνω από 10; Ο φορ σκόρερ είναι σκόρερ όπου και να παίζει.
Δεν τον έχω δει σε αγώνες για να ξέρω ποια είναι τα χαρακτηριστικά του αλλά δυναμη και ευχέρεια στο παιχνίδι με πλάτη δεν φαίνεται να έχει. Πιο πολύ κατά μέτωπον παίζει πάντα με βάση τα βιντεακια. Αντε να δούμε αν είναι αυτός που θέλουμε ή απλά αυτός δήλωσε διαθέσιμος να πάρει το εκατομμύριο και λόγω βιασύνης προσπαθούμε να τον πάρουμε.
Ettien26Είδα ότι ο Γκαμπιατίνι έπαιζε τα τελευταία 2 χρόνια ως δεύτερος φορ, αφου η ομάδα έπαιζε πάντα με 2 επιθετικούς.
Μπορεί να παίξει ως μοναδικός φορ ?
Και κάτι ακόμη ... στην Ελλάδα οι η πλειοψηφία των ομάδων θα μας παίζει φουλ αμυντικά ... αναγκαστικά λοιπόν θα χρειαστεί να πηγαίνουμε και στον αέρα με σέντρες...μπορεί ο Γκαμπιατίνι να γεμίσει την περιοχή ? Εχει ικανότητα στο ψηλό παιχνίδι ? Αυτοί που παρακολουθούν επισταμένα το καμπιονάτο παρακαλούνται να μας διαφωτίσουν.