Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

aivas19Πραγματικα βγηκανε παγανια οι προπονηταρες της κερκιδας σημερα. Χτες που ζητουσαν αλλαγες (Λουτσε ξυπνα) και μολις εγιναν εκατσε η ομαδα αλλαξαν το τροπαριο. Αραχτε, αποκλειομαστε την αλλη βδομαδα και αν δεν φυγει ο Λουτσε καντε πορεια στην Μ.Ασιας να ζητηστε απο τον Ιβαν να φυγει. Τι χαλιεστε απο τωρα;

navigator11aivas19Πραγματικα βγηκανε παγανια οι προπονηταρες της κερκιδας σημερα. Χτες που ζητουσαν αλλαγες (Λουτσε ξυπνα) και μολις εγιναν εκατσε η ομαδα αλλαξαν το τροπαριο. Αραχτε, αποκλειομαστε την αλλη βδομαδα και αν δεν φυγει ο Λουτσε καντε πορεια στην Μ.Ασιας να ζητηστε απο τον Ιβαν να φυγει. Τι χαλιεστε απο τωρα;
Και να προκριθεί η ομάδα επί των Κρατών, θα γράφουν πάλι τα ίδια. Και ομίλους να μπει, το ίδιο θα συνεχίσει να γίνεται. Δεν είναι αναστρέψιμη αυτή η κατάσταση, δε χρειάζεται να είσαι πανεπιστήμονας για να το καταλάβεις. Πλέον δεν ασχολούμαι με τον Λουτσέσκου. Περιμένω να περάσει η σεζόν, οτιδήποτε κι αν αυτή φέρει, από το χειρότερο μέχρι το άριστο, να πάει στην ευχή για να αναλάβει ο επόμενος. Τότε θα καβατζάρω έναν τεράστιο κουβά ποπκόρν και θα διαβάζω εκτιμήσεις.
aivas19Ναι εγω λαθος το ιδιο γραφουμε και αυτο δειχνει οτι εχω δικιο γιατι ειχε νουμερα ο Ζιφκο και την πρωτη χρονια του Λουτσε, ενω εσυ ειπες οχι. Ετσι δεν ειναι; Μιλαμε για τα νουμερα τον εξτρέμ και το παραμυθι οτι ευνουχιζονται. Αν δεν σε βολευει να λες για ασιστ το καταλαβαινω, εξαλλου δεν μετρανε στα εξτρεμ
Ριαν_Καπαγιαννιδηςaivas19Ναι εγω λαθος το ιδιο γραφουμε και αυτο δειχνει οτι εχω δικιο γιατι ειχε νουμερα ο Ζιφκο και την πρωτη χρονια του Λουτσε, ενω εσυ ειπες οχι. Ετσι δεν ειναι; Μιλαμε για τα νουμερα τον εξτρέμ και το παραμυθι οτι ευνουχιζονται. Αν δεν σε βολευει να λες για ασιστ το καταλαβαινω, εξαλλου δεν μετρανε στα εξτρεμ
Ρε φίλε, για τελευταία φορά. Την πρώτη χρονιά σε όλες τις διοργανώσεις (εκτός κι αν οι ασίστ μετράνε αλλά τα γκολ στο πρωτάθλημα όχι) είχε 14 γκολ, την δεύτερη 7. Η ασίστ μπορεί να είναι από κόρνερ/φάουλ, μπορεί από πάσα που το φορ έκανε σούπερ τελείωμα, η μη ασίστ μπορεί να είναι επειδή το φορ αποκοιμήθηκε, επειδή ο τερματοφύλακας το έβγαλε, δεν μπορώ να σου τις κρίνω ως δείκτη του πόσο απειλητικός είναι. Ασίστ μέχρι κι ένας τερματοφύλακας ή αμυντικός βγάζει, με μια καλή γιόμα. Το γκολ όμως 9 στις 10 φορές δείχνει το πόσο επιθετικά παίζει ένας μεσοεπιθετικός, πόσο έχει φάτσα στην εστία, πόσο πατάει περιοχή, πόσο βρίσκεται σε θέση για γκολ αντί να μαρκάρει στο δικό μας κόρνερ και να γυρίζει την μπάλα γύρω γύρω. Κουράσαμε αναίτια.
aivas19Πραγματικα βγηκανε παγανια οι προπονηταρες της κερκιδας σημερα. Χτες που ζητουσαν αλλαγες (Λουτσε ξυπνα) και μολις εγιναν εκατσε η ομαδα αλλαξαν το τροπαριο. Αραχτε, αποκλειομαστε την αλλη βδομαδα και αν δεν φυγει ο Λουτσε καντε πορεια στην Μ.Ασιας να ζητηστε απο τον Ιβαν να φυγει. Τι χαλιεστε απο τωρα;