Ναι...με πείραξε παρά πολύ ο αποκλεισμός από την Λέφσκι....με πείραξε παρά πολύ που δεν θα έχω δύο ματς την εβδομάδα να βλέπω και να χαίρομαι την αγαπημένη μου ομάδα, όπως έκανα πέρυσι....Ναι, με πείραξε πάρα πολύ η εικόνα της ομάδας που μόνο μικτή ομάδα που βρέθηκε για φιλανθρωπικό αγώνα θύμιζε...
ΑΛΛΑ ... Είμαι ενθουσιασμένος που η ομάδα επιτέλους έκανε ριζική ανανέωση, στόχο που τον είχαμε θέσει εδώ και αρκετό καιρό, αλλά ποτέ δεν είχαμε το θάρρος να το επιχειρήσουμε. Την στιγμή αυτή το σύνολο των ποδοσφαιριστών της ομάδας είναι σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία, φαίνεται να είναι αποφασισμένο να δουλέψει σκληρά, να έχει μέλλον να έχει επιτυχίες. Κοταρσκι νταντας κουαλιατα ναρει ντελιας Κούτσιας νασμπεργκ κουλιερακης Τσαούσης Ράφα Φιλίπε, Ρικάρντο, λύρα ακόμα και σαστρε είναι ποδοσφαιριστές με αναμφισβήτητο ταλέντο που στον ΠΑΟΚ ψάχνουν εξέλιξη επιτυχίες πραγμάτωση των στόχων τους... Όταν ο ραζβαν θα τους φτιάξει ομάδα και σφυριλατισει το μενταλιτε τους τότε θα δούμε ποια ομάδα κινείται σωστά και ποια όχι... ο γάβρος των Σωκράτη Μανωλά έμβιλα βαλμπουενα και Ελ αραμπι ή εμείς (τις άλλες ομάδες δεν τις βάζω γιατί δεν νομίζω ότι κινούνται σύμφωνα με κάποιο πλάνο ούτε καν ότι έχουν την δυνατότητα να έχουν κάποιο πλάνο...)
Και κάτι για τους παλιούς.... Λέμε για τον Αουγκούστο.... είναι γνωστή η ψυχοσύνθεση του Αουγκούστο... αλλά θα πρέπει να παρατηρήσουμε ότι ο Αουγκούστο στραβωνει όταν στραβωνει το ματς.... όταν η ομάδα ρολαρει ο Αουγκούστο είναι σούπερ...Δεν περιμένεις από τον Αουγκούστο να είναι ο αρχηγός, δεν περιμένεις ηγετικό ρόλο.... Τα ίδια θα έλεγα ότι ισχύουν και για τον ζιβκο... βγάζει τρελά νεύρα όταν δεν τσουλαει το ματς... Αυτά τα ξέρει ο ραζβαν και το ηγετικό ρόλο τον προόριζε για τους κουρτις Ιγκι... Δυστυχώς μόνο ο Ιγκι μπορεί να παίξει αυτόν τον ρόλο γιατί ο κουρτιτς φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για την πάρτη του παρά για την ομάδα....