ΑποστόληςΑΌταν λέμε πουλήσαμε τον Taylor εννοούμε ότι θα πάρουμε λεφτά; Και πόσα;
Ποια πώληση; Το πιο πιθανό είναι να του σκάσει ο ΠΑΟΚ μια 300αρα στο χέρι και να του πει είσαι ελεύθερος να πας όπου θέλεις.

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.ΑποστόληςΑΌταν λέμε πουλήσαμε τον Taylor εννοούμε ότι θα πάρουμε λεφτά; Και πόσα;
rainmakernunies4Τζος το εχω ξαναγραψει οτι ναι πολλα απο τα κενα εχουν καλυφθει. Ο ΠΑΟΚ ειχε τρομερη ποιοτικη ενδοια περυσι. Και εναν παγκο να βαζεις τα κλαμματα. Τωρα η ομαδα εχει γεμισει. Οπως εχω ξαναγραψει θεωρω οτι το πλανο περιελαμβανε και 3 (η 4 αναλογα με τις αποχωρησεις) τοπ μεταγραφες ετοιμων παικτων προς το τελος των μεταγραφων οταν πλεον τα οικονομικα δεδομενα θα ηταν περισοτερο με το μερος μαςΚαι σωστά τα γράφεις και μέσα πέφτεις αυτό ήταν το πλάνο και το είχα γράψει πολλάκις.
Θελω να πιστευω παρα τα οσα γραφονται οτι αυτο δεν εχει αλλαξει και οτι θα γινει μεχρι το τελος των μεταγραφων.
Ίσως οχι "τοπ" μεταγραφές αλλά σίγουρα δυνατότερες από αγνώστους παίκτες 20+ ετών.
Δεν ξέρω αν η αποτυχία στην Ευρώπη άλλαξε κάτι, ελπίζω όχι.
JohnDagΚαι πέρσι το ίδιο "πλάνο" είχαμε και αφενός μας ήρθαν Σιντκλει και Μιτριτσα, αφετέρου ενώ δίναμε 1.5, 2.5, 3.5Μ (με το μυαλό κάποιων) για 10αρι βγάλαμε την χρονιά με τον...Ντουγκλας στην θέση.
Γι' αυτό, λοιπόν, κρατάτε και καμια πισινή. Μην είστε τόσο σίγουροι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
nunies4Μα η ανανέωση έγινε ήδη φέτος.JohnDagΚαι πέρσι το ίδιο "πλάνο" είχαμε και αφενός μας ήρθαν Σιντκλει και Μιτριτσα, αφετέρου ενώ δίναμε 1.5, 2.5, 3.5Μ (με το μυαλό κάποιων) για 10αρι βγάλαμε την χρονιά με τον...Ντουγκλας στην θέση.
Γι' αυτό, λοιπόν, κρατάτε και καμια πισινή. Μην είστε τόσο σίγουροι.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επουδενί δεν είχαμε το ίδιο πλάνο. Πέρυσι ήταν η χρονιά της "υπομονής" ώστε να λήξουν αναίμακτα κάποια από τα πολλά συμβόλαια "βαρίδια" που είχε η ομάδα. Δεν ήταν χρονιά ανανέωσης.

joshuaΑν ισχυει παντως του Τειλορ εχω την εντυπωση πως ειναι καποιου ειδους εξυπηρετηση μεσω Σαχταρ και καποιος παικτης της μπορει να ερθει δανεικος σε εμας.Αυτές είναι 2 εξυπηρετησεις!