Τι μπορεί να είναι το συγκεκριμένο τόπικ αν όχι ο ιδανικός τόπος ξεκατινάσματος και μαλλιοτραβήγματος;
Θεμιτό! Τέλειο! Η πίσω αλάνα για Fight Club, η αρένα που ανοίγει όταν κλείνουν τα φώτα της πόλης!
Βρε μαζί σας όσο δεν παίρνει! Εγώ Αλάχ εσύ Χριστό, εσύ άσπρο εγώ μαύρο, εσύ Τσιγγάρα εγώ Ντάντας. Αφορμές κι αιτίες μπορούμε να βρούμε άπειρες. Περισσότερες από όσο νομίζουμε πως μπορούμε να βρούμε.
Αλλά για να έχει ενδιαφέρον ας μένουμε στις αρχικές απόψεις με την απαραίτητή αναθεώρηση που υποχρεώνει η ατάκα history in the making.
Και ζούμε στιγμές που δικαιολογούν την παραπάνω ατάκα. Φυσικά και άλλαξε συμπεριφορά ο Ιβαν τα τελευταία χρόνια. 2,5; 3; Μικρή σημασία έχει. Μετά το πρωτάθλημα ξαναπάτησε Τούμπα; Δεν θυμάμαι. Και δεν με νοιάζει αν το έκανε. Άλλαξε συμπεριφορά ο ιδιοκτήτης και από τα σκόρπια ακούμε διάφορα. Για σοβαρό πρόβλημα υγείας μέχρι δεν έχει Cash Flow. Ποιο εκτός από τους πολύ κοντινούς ξέρουν την αλήθεια; Δεν έχω ιδέα και δεν με απασχολεί. Τι εννοούν όσοι πολύ απαλά μιλάνε για διάδοχη κατάσταση; Εννοούν τον Μυστακίδη; Τους υιούς Σαββίδη; Κάποιον άλλον;
Δεν μιλάνε οι περισσότεροι ξεκάθαρα. Ε και; Κλάιν. Και 80 χρονών από την καρέκλα του στο Ροστόφ αν γουστάρει θα κάνει το κουμάντο του στον ΠΑΟΚ. Αν κρίνει πως δεν τον συμφέρει ή δεν τον θέλει άλλο τον πουλάει αύριο το πρωί όσο τον πήρε.
Και το γήπεδο; Ω ρε φίλε.. Πήρε έγκριση, το απαραίτητο διάταγμα της ΠτΔ, ξέρω γω βρήκε κι ανάδοχη εταιρία... Και τώρα; Και τώρα τι; Γκρεμίζουμε; Ή κάνουμε το παγώνι; Είναι και ο κουμπάρος του χοντρού Πρωθυπουργός με έναν συντοπίτη τους Υφυπουργό. Θα του σκάσουν καμιά τρίπλα όταν μπεί η μπουλντόζα ή θα του πληρώσουν από την περιφέρεια καμιά γελοία πολεμίστρα 15.000.000€; Κι αν εφαρμόσει πολιτική Κάβουρα; 3-4 χρόνια με μετριότητες για να γίνει μετά αυτό που θέλει; Μπα... Πως; Δεν παίζει. Θα με φάνε ζωντανό.
Έχει και τον Ρατσβάν που θέλει έτοιμους παίχτες, έχει και τον Μπότο που την είδε κράμα moneyball και Μασία. Έχει και μας κι έχει και έναν Πούτιν. Έχει και μια ΕΕ έχει και μια Ηγουμενίτσα που ήσυχα - ήσυχα πήρε το λιμάνι της. Αποεπένδυση. Υπερεπένδυση. Κάνουλα.
Αν κάποιος βγάλει άκρη ας μου το πει γιατί εγώ δεν μπορώ να βγάλω. Όχι δεν θέλω. Δεν μπορώ. Αλλά λίγο με απασχολεί. Και για να μην είμαι Off - topic ΦΕΡΤΕ ΠΑΙΚΤΕΣ επιτέλους. Ότι κι αν γίνεται δεν σχετίζεται το ένα με το άλλο. Γιατί αν σχετιζόταν, θα έκλεινε κανά εργοστάσιο για να έχει τον ΠΑΟΚ ψηλά. Εκτός αν δεν τον νοιάζει ο ΠΑΟΚ. Ή τον νοιάζει; Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί. Ή όχι;