Θα συμφωνήσω με τον nunies4. Ότι μεταγραφή και αν κάνουμε αν εξακολουθησουμε αυτό το βραδυκαυστο και προβλέψιμο ποδόσφαιρο που παίζουμε θα έχουμε πρόβλημα.
Εκτός αν ποντάρουμε σε ατομικές αναλαμπές που κακά τα ψέματα δεν συμβαίνουν πάντα.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

nunies4Ξαναλέω ότι πίνω νερό στο όνομα του.Το άλλο είναι το άμεσο ποδόσφαιρο που δεν το παίζει. Η με 3 στόπερ που πάλι δεν το παίζει. Άρα 50 πάσες και άγιος ο θεός. Και μεταγραφές εκτός του ναρει κανένας αθλητικός παίκτης. Τι δεν καταλαβαίνετε;
Θέλω όμως να δω μια προσαρμογή από αγώνα σε αγώνα. Μια αλλαγή ρυθμου. Μια διαφοροποίηση συστήματος.
Αν έβλεπα πχ τον Κουαλιατα να επιχειρεί 10 διεισδύσεις και ας τον έκοβαν 11 φορές θα έλεγα οκ...πάμε την επόμενη....θα το βρει.
Αν έβλεπα 10 λάθος πάσες σε προσπάθεια άμεσου γρήγορου κάθετου ποδοσφαίρου θα έλεγα οκ..θα το βρουν.
Αυτό που είδα στα δύο ματς με τρόμαξε. Και είναι συνέχεια της περυσινης χρονιάς.
Ανούσια κατοχή με safe πάσες συνήθως προς τα πίσω καμία πρωτοβουλία και η μόνη αλλαγή που επιχειρείται να είναι η μεγάλη διαγώνια πάσα.
Μας έχουν μάθει όλες οι ομάδες.
sourmenetesΟ ραφα σοαρες τι ποσό παίζει να παίρνει;;
Τι σκατα πόσο πρέπει να δοθεί για να ερθει ένας κανονικος παίκτης ρε γαμω την τρέλα μου;
Επίσης ολοι αυτοι που του γυμνάζουν προπονούν είναι επαγγελματίες ή τους φέρανε έτσι;;
Πάμε καλά ρε;
Μία προετοιμασία και 1,5 ματς και είναι έξω με θλάση;
Ποιος σκατα έχει ευθύνη για όλο αυτό το παρανοϊκό;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
JohnDagΠοσο παίρνει στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω να σου πω αλλά στην Γκιμαραες έπαιρνε 100Κ τον χρόνο.Πως ξέρει τι έπαιρνε στη γκιμαραες και δεν ξέρεις στον ΠΑΟΚ;
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει στην ερώτηση σου.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
psykomanBlackgr4Όσον αφορά τα οικονομικά, μιας και άνοιξε η συζήτηση για τα συν πλην του αποκλεισμού από την Ευρώπη, καλό είναι όποιος πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ είναι μέσα από τις αγορές και τις πωλήσεις του, να μπει στο transfermarkt και να κάνει δυο απλές προσθέσεις και μια αφαίρεση.
Όλες τις αγορές από το 12/13, όλες τις πωλήσεις από το 12/13 και μετά την μεταξύ τους αφαίρεση.
Το αποτέλεσμα ίσως ζαλίσει αρκετούς, γιατί μόνο αρνητικό δεν βγαίνει...
Το γιατί ο ΠΑΟΚ ενώ βγαίνει τόσο συν από τις αγορές μείον τις πωλήσεις του, έφτασε να έχει πρόβλημα με το FFP και για το πόσο λάθος επενδύονται τόσα κέρδη, είναι άλλη συζήτηση.
Μην λετε οτι σας κατεβει στο κεφαλι.
Μπες στο epo.gr εχει τα οικονομικα στοιχεια ολων των ομαδων...τους ισολογισμους.
Μια Α.Ε. δεν ειναι μπαινω στο τρανσερμαρκτ κανω 2 προσθαφαιρεσεις και τελειωσα.
Δεν ειμαστε μπακαλικο.
sourmenetesΣτην Γκιμαραες το ξέρω γιατί το έχω επιβεβαιώσει από 3 διαφορετικές πηγές μια εκ των οποίων το capology.com το οποίο είναι επαγγελματικό εργαλείο για managers/scouters/ομάδες.JohnDagΠοσο παίρνει στον ΠΑΟΚ δεν ξέρω να σου πω αλλά στην Γκιμαραες έπαιρνε 100Κ τον χρόνο.Πως ξέρει τι έπαιρνε στη γκιμαραες και δεν ξέρεις στον ΠΑΟΚ;
Δεν ξέρω αν αυτό βοηθάει στην ερώτηση σου.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε τι έπαιζε σε ερασιτεχνική ομάδα;
sourmenetesΔηλαδή για να ερθει στον ΠΑΟΚ ένας παίκτης που να ξέρει τη θέση να πατάει και να μην πέφτει και να μην τραυματίζετσι στο ζέσταμα θα πρέπει να δίνουμε 1 εκ στον καθενα!Νομίζω πάνω στα νεύρα μας έχουμε ψιλομπερδεψει τα μπούτια μας Sourme.
Ρε ούτε ευρώ μη δίνεις με τις μαλακιες που βλέπεις!
Αν είναι δυνατον με τόσους επαγγελματίες κάθε μέρα από πάνω σου οι μισοί να μην μπορούν να τρέξουν κι άλλοι να σκουντουφλανε κι άλλοι να παθαίνουν θλάση με το φτερνισμα!
Να δίνουμε ένα 500αρι μπόνους οποίος δεν παθαίνει πάνω από 3 θλάσεις μέσα στη χρονιά.
RexarisΣτο ποδόσφαιρο δεν πάμε καλά, αλλά στο μπάσκετ πήραμε έναν πολύ αξιόλογο πλέι-μέικερ που μπορεί να δώσει και θέαμα.
Γι αυτό αυντάσσομαι με τον Μπαρκαρούτσο και καλώ όλους τους αδερφούς να στηρίξουμε οικονομικά την προσπάθεια που γίνεται στο μπάσκετ που μπορεί να μας παρηγορήσει με κάποιες χαρές φέτος.