Μάλλον δεν είσαι Πόντιος, στην καταγωγή.
Αλλιώς θα ήξερες.
ΥΓ.
Στο μόνο που είμαι σιγουροτατος, είναι ότι ΓΗΠΕΔΑΡΑ θα φτιάξει 1.000.000 %.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 1 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.

theo-dramaΜάλλον δεν είσαι Πόντιος, στην καταγωγή.
Αλλιώς θα ήξερες.
ΥΓ.

joshuaEγω αδυνατω να πιστεψω πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν γινονται συνεχεις συναντησεις και συνενοησεις για το πως θα βαδισουμε το επομενο χρονικο διαστημα για να αναστραφει το κλιμα στα περιξ της ομαδας...Δεν μπορει να ειναι τοσο αφελεις και αδιαφοροι...
alexgarcia6joshuaEγω αδυνατω να πιστεψω πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν γινονται συνεχεις συναντησεις και συνενοησεις για το πως θα βαδισουμε το επομενο χρονικο διαστημα για να αναστραφει το κλιμα στα περιξ της ομαδας...Δεν μπορει να ειναι τοσο αφελεις και αδιαφοροι...
Μετα την τεραστια απογοητευση χθες, ερχεται ακομα μεγαλυτερη απο αυτη την σιγη ιχθυος σημερα. Δεν εχει βγει τιποτε απολυτως προς τα εξω
RexarisΠλήρωσε τα χρέη, έφερε νταμπλ, πολλά Κύπελλα, μια καλή πορεία στην Ευρώπη, θα φτιάξει γήπεδο.
Απλά είναι κρίμα γιατί τα λάθη που έγιναν ήταν εύκολο να μη γίνουν. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να γίνουν εφαλτήριο για κάτι συνεχιζόμενο και σπουδαίο.
Και όμως βάλανε - η ΠΑΕ - μόνοι τους τα χέρια τους και βγάλανε τα μάτια τους.
Μάθανε τίποτε τουλάχιστον; Δεν είμαι σίγουρος.
alexgarcia6joshuaEγω αδυνατω να πιστεψω πως αυτη τη στιγμη που μιλαμε δεν γινονται συνεχεις συναντησεις και συνενοησεις για το πως θα βαδισουμε το επομενο χρονικο διαστημα για να αναστραφει το κλιμα στα περιξ της ομαδας...Δεν μπορει να ειναι τοσο αφελεις και αδιαφοροι...
Μετα την τεραστια απογοητευση χθες, ερχεται ακομα μεγαλυτερη απο αυτη την σιγη ιχθυος σημερα. Δεν εχει βγει τιποτε απολυτως προς τα εξω
Blackgr4RexarisΠλήρωσε τα χρέη, έφερε νταμπλ, πολλά Κύπελλα, μια καλή πορεία στην Ευρώπη, θα φτιάξει γήπεδο.
Απλά είναι κρίμα γιατί τα λάθη που έγιναν ήταν εύκολο να μη γίνουν. Όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να γίνουν εφαλτήριο για κάτι συνεχιζόμενο και σπουδαίο.
Και όμως βάλανε - η ΠΑΕ - μόνοι τους τα χέρια τους και βγάλανε τα μάτια τους.
Μάθανε τίποτε τουλάχιστον; Δεν είμαι σίγουρος.
Ναι, τα έκανε όλα αυτά, ναι ο ΠΑΟΚ πέτυχε όλα αυτά με αυτόν στο τιμόνι και ναι εννοείται πως είναι λόγος να τον θυμούνται οι ΠΑΟΚτσήδες για τα επόμενα 200 χρόνια.
Για πόσο ακόμα όμως θα στεκόμαστε σε όσα έγιναν στο παρελθόν χωρίς να ζητάμε (αν και δεν ακούγεται ωραία) ευθύνες για το τώρα;
Πόσα χρόνια ακόμα θα μας αρκεί το πρωτάθλημα του 2019, τα κύπελλα ως το 2020 και η μια σοβαρή Ευρωπαϊκή πορεία από το 2012 ως το 2022;
Μας αρκούν αυτά ενώ το αγωνιστικό πέφτει όλο και πιο χαμηλά από άποψη ποιότητας;
Blackgr4theo-dramaΜάλλον δεν είσαι Πόντιος, στην καταγωγή.
Αλλιώς θα ήξερες.
ΥΓ.
Δεν σε καταλαβαίνω. Αν θες εξήγησε μου πως ακριβώς υποστηρίζεις πως θα αντιδράσει ο Πόντιος Ιβάν γιατί δεν το αντιλαμβάνομαι μάλλον.