Εγώ θα το πω μια ακόμα φορά, χωρίς να έχω σκοπό να δημιουργήσω αρνητικό κλίμα, ίσα ίσα, θεωρώ πως όσο πιο γρήγορα το πάρουμε απόφαση, τόσο πιο ήρεμοι θα είμαστε με αυτά που θα ακολουθήσουν.
Ο Ιβάν για τους δικούς του χ-ψ λόγους, αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να επενδύει στον ΠΑΟΚ όπως επένδυε στο παρελθόν.
Ίσως ήθελε απλά να πάρει ένα πρωτάθλημα;
Ίσως κάτι στράβωσε στη πορεία σε σχέση με τις δουλειές του και τη χώρα μας γενικά;
Ίσως δεν τον αφήνουν;
Ίσως ίσως ίσως. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι συμβαίνει, ούτε πιστεύω πως θα το μάθουμε και ποτέ.
Μέσα σε αυτά αν προσθέσουμε και το γεγονός πως την Τούμπα την βλέπει πλέον μόνο μέσω Google Maps, θεωρώ πως κάνουμε κακό στη ψυχούλα μας ελπίζοντας πως θα ξυπνήσουμε και θα διαβάσουμε για μεταγραφές σοβαρού επιπέδου.
Μακάρι να με διαψεύσει. Το εύχομαι. Αλλά δεν το έχει κάνει εδώ και τουλάχιστον 2.5 χρόνια και ειδικά φέτος που καιγόμασταν για σοβαρό re-build με σοβαρές προσθήκες κανονικών έτοιμων παικτών. Οπότε γιατί να ελπίζω πως θα το κάνει τώρα; ΔΕΝ πρόκειται να το κάνει.
Και στεναχωριέμαι που θα το πω, αλλά αν για τον οποιονδήποτε λόγο δεν προχωρήσει το γήπεδο (λέω αν),
δεν βλέπω κάποιον λόγο να φοβόμαστε να βγει ο ΠΑΟΚ στην αγορά ψάχνοντας άλλον επενδυτή.
Ξέρω, μόνο εύκολο δεν είναι αυτό που λέω. Ξέρω πως μας έσωσε, ξέρω πως μας μεγάλωσε, πάντα θα τον εκτιμώ για όσα έχει προσφέρει.
Δεν πρέπει όμως να οριοθετήσουμε χρονικά, για πόσα χρόνια ακόμα θα φτάνουν όσα έκανε στο παρελθόν;
Δεν είναι προς το συμφέρον της ομάδας το να φροντίζει να μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων;
Από το 2019 και μετά πόσο μεγάλωσε ο ΠΑΟΚ μας;
Αντικειμενικά πάντα, συγκρίνεται η τριετία 2016-2019 με το 2019-2022 από πλευράς ανάπτυξης του αγωνιστικού τμήματος; Εγώ λέω κάθετα όχι.
Όλα αυτά είναι δικές μου σκέψεις και προβληματισμοί, με γνώμονα μόνο το καλό των τεσσάρων γραμμάτων, τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Και ίσως μέσα μου ελπίζω όλα αυτά να μεταφερθούν με κάποιο μαγικό τρόπο στον Ιβάν ή στον Γιώργη για να καταλάβουν πως από εκεί που τους είχαμε ικανούς για τα πάντα (διάολε μια μέρα ξύπνησα και έρχονταν ο Μπερμπάτοφ, άσχετα αν δεν έπιασε ποτέ), πλέον αμφιβάλουμε για αυτούς και για τα πιο απλά πράγματα.
Σόρυ για το σεντόνι.
In my mind the power i find ~1926~