ΑποστόληςΑΡιαν_ΚαπαγιαννιδηςΜια τριάδα με Νταντας, Σοάρες, Τσιγγάρα και Κουαλιατα με Ζιφκοβιτς ή Ναράι στα άκρα νομίζω ότι θα είναι τόσο υψηλού επιπέδου, που θα χαιρόμαστε να βλέπουμε μπάλα. Εμένα με ζώνουν τα φίδια ότι δυστυχώς θα βλέπουμε πάλι Κουρτιτς Αουγκούστο όμως, και θα είναι κρίμα.
Εγώ πάλι κρατάω επιφυλάξεις με τους καινούριους. Είναι όλοι νέοι, έρχονται πολλοί σε μια ομάδα, η οποία πρέπει να ξανακτιστεί από την αρχή και αυτό θέλει χρόνο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι πρωτίστως ομαδικό άθλημα. Μέχρι να μάθει ο ένας τις κινήσεις του άλλου για να τον βρίσκει με κλειστά μάτια θα χρειαστούμε μήνες, ίσως και ολόκληρη τη σεζόν.
Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν όλοι οι νέοι βρουν θέση στην αρχική 11άδα. Πιο πιθανό με φαίνεται να ξεκινήσουμε πάλι με Curtic, Τσιγγάρα και Augusto και σταδιακά να μπαίνουν (σαν αλλαγή στην αρχή) οι καινούριοι. Εκτός αν κάποιος δείξει από την αρχή ότι δεν έχει θέμα ενσωμάτωσης.
Δεν είναι καθόλου παράλογο αυτό που λες, και σίγουρα στην αρχή περίπου έτσι θα πάμε (αν και Σοάρες που ήδη έχει ένα εξάμηνο και Κουαλιατα που δεν έχει ανταγωνισμό στην θέση του σίγουρα θα είναι αν όχι βασικοί τότε πολύ ενεργά μέλη του ροτέισον). Ωστόσο θα ήθελα στον δεύτερο γύρο να έχουν ενεργοποιηθεί και ενταχθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό οι νέοι παίκτες. Να το πω αλλιώς, προτιμώ να πάμε για δεύτερη θέση και πχ 8 του Κόνφερενς και φέτος, αλλά με έτοιμο κορμό για του χρόνου, παρά να κάψουμε μια φουρνιά παικτών κυνηγώντας ένα πρωτάθλημα που δεν θα είναι εύκολο να πάρουμε.